Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?
;-)))
Mogoče bi pa naredili zbirališče resnih samskih moških (ali vsaj tistih, ki to mislijo, da so),
da bi jih ženske lažje našle?
Pa fluorescenten napis na čelo, da se jih tudi v temi najde?[/quote]
Če se bojo srečali, potem sigurno niso “tapravi” in resni. :-)))[/quote]
Sej veš…po Adamsu se enostavno postaviš na najdišče….in čakaš, da te najdejo.
Briga me, če so ta pravi, glavno da sami mislijo, da so resni….
Jaz si razmerja monovcev predstavljam takole:
pravi moški ne seksa (to ni moja teza, ampaka teza monovcev, samskih seveda), ker je pa copatar, mora privoliti v seks.
Bogi reveži kot je Robi, On , Marko, morajo seksati, ker so copatarji. Potem pa pridejo v službo in so čisto poklapani, ker poslušajo samske moške (pravi dedci), ki jim je seks odveč.
Samo nekaj mi vseeno ni logično. Kako so potem ti copatarji nedolžni?
Se mi pa ti resnično iz srca smilijo, ker jih ženske silijo v seks, oni pa seveda nočejo seksat :).
To je seveda samo povzetek monovskih tem.
Tamponi sami po sebi ne, dvomim, da imajo oni glivice/spore na sebi. 😉
Težava je (pretirana/neustrezna) higiena in način prehranjevanja zaradi česar pride do porušenega Ph ravnovesja in posledično do razvoja glivic, ki so tam itak skoz prisotne in samo čakajo na njim ustrezne pogoje, da se razbohotijo.
Meni je že sama misel na to, da bi žensko delil še z drugim moškim, ogabna.
Kaj šele, da bi za to vedel, pa imel z njo intimen odnos po tistem, ko se je že en drugi slinil po njej.[/quote]
Za to obstaja več lukenj 🙂 POMISLI!
Težava je (pretirana/neustrezna) higiena in način prehranjevanja zaradi česar pride do porušenega Ph ravnovesja in posledično do razvoja glivic, ki so tam itak skoz prisotne in samo čakajo na njim ustrezne pogoje, da se razbohotijo.[/quote]
Tamponi povzročijo izsušitev sluznice, porušitev pH in tako naprej, zato se glivce preveč razširijo. Drugače pa je tako kot si napisal. Saj bi ti še napisala kako reševati te zadeve, če ne maraš vložkov in ti tamponi delajo težave pa se mi zdi, da ti tega ne uporabljaš :).
Jaz bi pa povzetek monovskih tem strnil takole: nekaj nedoraslih fantičev večno odpira teme o ženskah, ki jih krivijo za lastno neodraslost, sami pa še kar stopicajo na mestu….[/quote]
Podobno kot lajna. Sicer se nonstop vrti, ampak se vsake toliko začne ponavljat. :))
Težava je (pretirana/neustrezna) higiena in način prehranjevanja zaradi česar pride do porušenega Ph ravnovesja in posledično do razvoja glivic, ki so tam itak skoz prisotne in samo čakajo na njim ustrezne pogoje, da se razbohotijo.[/quote]
Tamponi povzročijo izsušitev sluznice, porušitev pH in tako naprej, zato se glivce preveč razširijo. Drugače pa je tako kot si napisal. Saj bi ti še napisala kako reševati te zadeve, če ne maraš vložkov in ti tamponi delajo težave pa se mi zdi, da ti tega ne uporabljaš :).[/quote]
Porušen ph zaradi suhih tamponov? :/
Misliš, da bazična mila/šamponi/kopeli.. imajo zanemarljivo vlogo pri tej težavi? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.