Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?
Si lahko manj domišljava, starunklja 2?
To je čvek. To je zate druženje? Vrhunec druženja?..[/quote]
Zate je domišljavo, če ti nekdo napiše svoje opažanje? Ja, ti občutljivček, ti…
[img]https://cdn3.cdnme.se/2902919/7-3/staystrong_52961f842a6b221306d2179a.jpg[/img]
a na Skypu mogoče? Še za Marka nisem prepričan, da tiste piškote ne meša s cookie-ji.[/quote]
Ne, v reali sem jih srečala. Samo verjamem, da niso več samski. Mogoče pa vseeno tu gor pišejo, človek nikoli ne ve :). Stvar je v tem, da sem v reali preverila, da so nekateri monovci čisto fajn ljudje. Res pa je, da nimam pojma ali so še tu gor ali ne.
Zadnjih x tem je bilo odprtih z izključno tem namenom….[/quote]
Tudi, če kdo odpre kakšno prijetno temo, temo z drugim namenom, karkoli, se spreobrne v pljuvanje po ženskah.
To sta po mojem le dve možnosti. Ti pljuvači so v resnici geji, ki pa si tega ne upajo priznati, jih je sram. Ali pa so to moški, ki so sicer hetero, ampak jih nobena ženska ne mara in zato pljuvajo po ženskah. Druge variante jaz ne vidim.
Da se hvalijo, da se objemajo raje s prijatelji, da seksa z ženskami ne rabijo.. vse jasno, ampak zakaj morajo potem na tisoče postovo naklofati, kjer žalijo ženske?
Zadnjih x tem je bilo odprtih z izključno tem namenom….[/quote]
Da. Nizek nivo samopodobe večine-nekaterih tukajšnjih moških, ki jih tako kot tudi drugod v življenju
(v večini) prekašate na vseh nivojih.[/quote]
Nizka samopodoba? Men se na momente zdi že mal bolezensko….
Ker met TAKO močno potrebo po žaljenju in poniževanju žensk ne more bit normalno…vsaj
jaz ker tacga še nikjer drugje nisem srečala…in to furt na furt….skoz nove teme, skoz eno in
isto…
Jaz imam nizko samopodobo, tudi samozavest ni kaj prida pri meni, moj videz mi ni všeč – amapk vseeno ne čutim potrebe, da bi vitke, postavne ženske žalila, ne čutim potrebe, da bi žalila ljudi v vezah. Čeprav sem samska in si tega ne želim, zaradi tega ne sovražim moških, ne krivih njih za vse moje težave. Mogoče pa imajo nekateri še nižjo samopodobo kot jaz.
Forum je zaprt za komentiranje.