Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Skela, čemu sprenevedanje.

Očitno je, da ti samski stan pomeni več od družinske idile, kar sicer ptomoviraš an forumu.

Čudi me, da je emancipirani ženski tak problem priznati, da več ne verjame v življenje v dvoje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ga pa pošlješ na dopust :).

Eem… Skela, mislim, da te fantje malo osvajajo. Kaj lahko mogoče malo znižaš kriterije :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ni to hecno, ko te samske ženske v gruči prepričujejo, da je življenje v dvoje nekaj, česar si baje želijo?

Emancipacija nima nič s tem. Sem povedala , da ga ne POTREBUJEM….je pa LUŠTNO, če
je pri hiši….in ja, verjamem. Hebiga, sem pač neozdravljiva romantičarka. Verjamem v sončne
zahode dveh starčkov na klopci z roko v roki….in vsa ta s*ranja….resnično in trdno verjamem.
Pa me fentej…

Sem jih že….sej sem napisala, da je čist dovolj da sam stoji, če ga v kot postaviš…..:-)))

Sem jih že….sej sem napisala, da je čist dovolj da sam stoji, če ga v kot postaviš…..:-)))[/quote]….toliko časa, da si ti lahko nohte nalakiraš pol pa…… 😉

Ti, cinik črnogledi ne boš nikoli razumel, da jaz dedca ne rabim, ne njegove bajte, ne njegovega
denarja, ne njegovega menjanja gum in žarnic…..je pa LUŠTNO, če je kakšen pri hiši.
Čist uživaško, hedonistično, ljubiteljjsko…ne iz potrebe, ampak iz želje. Čist ajnfah za se fajn met.
A zastopiš ta koncept?[/quote]
Ne zastopi, ker njemu je vsaka taka družba odveč. Najraje je sam s sabo, pa še to težko.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imaš občutek, da se tepejo zate, a ne. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ti zase piši. V družbi sem več, kot boš ti kadarkoli. Zato pa ne silim k neki babi pod nujno. Ampak itak ne boš nikoli razumel.

To ti zase piši. V družbi sem več, kot boš ti kadarkoli. Zato pa ne silim k neki babi pod nujno. Ampak itak ne boš nikoli razumel.[/quote]
Po moje se ti giblješ v nekih čudnih krogih, da se ti za vsako zdi, da bi moralo biti pod nujno. Glede na to, da vsi, ki jih poznaš, tudi varajo, bi bil že čas za malo menjat tole družbo. Oziroma malo preveč se z njimi družiš. Daj se raje malo več z nami, da ti povemo še druge, lepše plati življenja v dvoje.

Sori, mene zgodbe nekih zapečkatrjev kaj dosti ne zanimajo.

Rad imam iskrene, zabavne, energične ljudi, ki se jim v življenju kaj dogaja. Ne pa pametnjakoviče, ki želijo vsem vcepiti svoj sivi dolgčas.

To ti zase piši. V družbi sem več, kot boš ti kadarkoli. Zato pa ne silim k neki babi pod nujno. Ampak itak ne boš nikoli razumel.[/quote]
Po moje se ti giblješ v nekih čudnih krogih, da se ti za vsako zdi, da bi moralo biti pod nujno. Glede na to, da vsi, ki jih poznaš, tudi varajo, bi bil že čas za malo menjat tole družbo. Oziroma malo preveč se z njimi družiš. Daj se raje malo več z nami, da ti povemo še druge, lepše plati življenja v dvoje.[/quote]

Povej mi s kom se družiš (z monovci) in ti povem kdo si (tak kot monovci, zato sem tu).

But you’re still coming back for more… Kdo ti sploh še kaj verjame?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Si lahko manj domišljava, starunklja 2?

To je čvek. To je zate druženje? Vrhunec druženja?..

Si lahko manj domišljava, starunklja 2?

To je čvek. To je zate druženje? Vrhunec druženja?..[/quote]

Tako kot jaz, si tudi ti zasvojen z monom. Samo jaz priznam, ti pa ne.

Vau.

Prvi korak k ozdravitvi zasvojenosti je, da si priznaš.

Ti prvo priznaj, da pod enim vzdevkom kimaš Marku, Njemu…pod drugimi vzdevki pa zasmehuješ njihove poste…

Zasmehujem? To je tvoj način pisanja, ne moj. Jaz ne čutim potrebe ne po kimanju, ne po zasmehovanju. Jaz preprosto povem svoje mnenje. Načeloma sta mi Robi in Marko fajna, se pa v marsičem tudi ne strinjam z njima, ampak ne čutim pa potrebe, da bi ju zasmehovala. Tako na podnu tudi jaz nisem, da bi hodila sem gor in zasmehovala, žalila.

To lahko farbaš druge, mene ne boš…

Mariborčan, preveč si paranojičen. Če nas farbaš kak super gospod si, verjemi, da nas ne boš nafarbal. Take zgodbice so tvoja domena. Moja pa niso.

Ha ha. vem, da ti je enrodno priznati, da si se delala norca iz Marka, še vedno pa je to žal res..

Fin gospod pa nisem. Jaz sploh nisem gospod, kdo te je to hecal.

1000-ič. Bluzenje o meni te ne bo rešilo…

Mi lahko poveš zakaj bi se delala norca iz Marka? A je pisal kaj na temo, da ga je zapustila namišljena punca z nekega portala? Ja, potem sem se res norce delala iz njega. Samo pisal je pod nikom mariborčan.

Glej, ne bom iskal za nazaj….Tudi za moškega si se že izdajala, pa tako naprej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close