Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kaj je res?in kaj ni?

kaj je res?in kaj ni?

Jutranja erekcija je popolnoma normalna moška “težava”…ko smo mi imeli težave z erekcijo je bil to eden izmed pomembnih “pozitivnih” dejavnikov – namreč, zadeva postane ornk resna, ko še jutranje erekcije ni več…

…in moj zlati sine, ki še niti desetletja ni obrnil, prav gotovo ne razmišlja o vročih deklicah, ko (še vedno) rahlo zmeden ugotovi, da je lulči spet velik – obvezno vsako jutro, večkrat pa tudi čez dan…

torej, dragi moji…še velik jutranjega migotanja vaših spodnjih prjatlov vam želim…

:-))

če bi tebi povedala vse ondi:) bi te vrgli iz službe, ker bi bil skoz trd:)))) 😉

ondi;)*

in kaj te čudi?

vzrok pač mora biti, da vstane…hahaha……..taki ali drugačni……

mal se zamisli…….

leta letijo - iščem stevardeso

Zakaj zjutraj stoji, tudi meni ni jasno. Lulanje s tem nima kaj dosti veze. Meni stoji praktično vsako jutro, sploh po kakšni “aktivnosti” prejšnji dan.

a se samo z telimi punčkami ukvarjaš…to ti pa verjemam, polej, da je tak hudo zjutraj…hahahah

Hvala, hvala! 😉

Vidiš, na to pa nisem pomislil :-))))))))))))))))))))))))))

Vem,da si dobra poznavalka sexa in najbrž v postelji zelo živahna in vroooča;-)Imam prav?

tudi ti imaš kake probleme z lulanjem?

Še nisem slišal, da bi kdo s trdim lulal…?

ravno to sem hotela dopovedat nekaterim:)

da jim ne stoji zjutraj ker jih lulat, ker s trdim se težko lula,…ampak jim stoji…ker…..am….so zdravi:D

Ja sej, jaz zjutraj komaj vzstanem ampak, ko ugotovim, da sem zdrav, mi je lažje 🙂

hahahahaha.

wau sem mislu da se sam meni zjutraj lušta;-)……

a jim razkrijeva še tole….

da morajo nekateri prvo zjutraj ga na rokce vržt..da olej lahko lulajo,..hahahah

ajde starri….a niso tele punčke tak fletkane

čist normalno…..
včasih niti ne misliš na seks pa ti stoji ……
To je kar precej normalen in pogost pojav….. očitno je telo sproščeno pa kri glih v glavno okončino odteče! 🙂

še dobro da je en povedal, k nikol nisem vedla, kaj moj dela še v postli, ko js grem frizuro delat:))))

Pacek;-)Pa še kaj.

a pa ti sploh veš, da je to zdravilno?

no mireli..povej mu……hihih

Saj vem.samo…jaz raje v živo sexam,ne z rokco;-)

nije momak, koji ne drka!!

Možgani vedo kdaj je potrebno trenirat mišico

Odgovor na objavo uporabnika
HeCnA, 09.10.2006 ob 21:48

Mene pa zanima če je tole res…Moj mož se zjutraj zbuja z trdim tičem.On pa pravi, da je to le za to ker ga tiši lulat. Da bi šel na WC in prišel nazaj in bi ga potem porabil še za kaj drugega kot lulat, mu pa na misel na pride.Jezi me le, ker se mi včasih zalušta ljubiti že zjutraj 🙂
Zdej pa moški, prosim iskren odgovor.Je res da mu stoji le za to ker ga lulat, ali…

HVALA!!!

Meni se isto dogaja trd je zjutraj, si potreben ampak te tisci scat sex je lahko se boljsi ali pa potem pece ko hodic. Ce spijes kozarec vode pred spanjem naj gre prej na wc pa potem spije kozarec ali dva in spanje. Polhn mehur prtiska zjutraj.

Meni je tudi večkrat trd ,kr tako . Še posebej zjutraj,pa ne vem če sem kaj sanjal. Bi pa takrat pasalo izkoristit zadevo;). Drugače pa z trdim Glih ne morem lulat. Uživaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close