kaj je res?in kaj ni?
Jutranja erekcija je popolnoma normalna moška “težava”…ko smo mi imeli težave z erekcijo je bil to eden izmed pomembnih “pozitivnih” dejavnikov – namreč, zadeva postane ornk resna, ko še jutranje erekcije ni več…
…in moj zlati sine, ki še niti desetletja ni obrnil, prav gotovo ne razmišlja o vročih deklicah, ko (še vedno) rahlo zmeden ugotovi, da je lulči spet velik – obvezno vsako jutro, večkrat pa tudi čez dan…
torej, dragi moji…še velik jutranjega migotanja vaših spodnjih prjatlov vam želim…
:-))
HeCnA, 09.10.2006 ob 21:48
Mene pa zanima če je tole res…Moj mož se zjutraj zbuja z trdim tičem.On pa pravi, da je to le za to ker ga tiši lulat. Da bi šel na WC in prišel nazaj in bi ga potem porabil še za kaj drugega kot lulat, mu pa na misel na pride.Jezi me le, ker se mi včasih zalušta ljubiti že zjutraj 🙂
Zdej pa moški, prosim iskren odgovor.Je res da mu stoji le za to ker ga lulat, ali…
HVALA!!!
Meni se isto dogaja trd je zjutraj, si potreben ampak te tisci scat sex je lahko se boljsi ali pa potem pece ko hodic. Ce spijes kozarec vode pred spanjem naj gre prej na wc pa potem spije kozarec ali dva in spanje. Polhn mehur prtiska zjutraj.
Forum je zaprt za komentiranje.