Kaj je odgovor feminizmu?
Kaj neki? Odgovor feminizmu je anticopatarizem! Ampak to ni nujno kurbarizem. Kurbirji so neke nesrečne potrebne moške duše v vmesnem vesolju. Na pol svobodnjaki, na pol pa sužnji strasti po ženski koži in mesu … Taki niso neodvisni. Nikoli ne bodo. Od teže psihološkega pritiska razdvojene vloge se jim na koncu utrga. No, večina pristane v starejših letih med loleki in copatarji, da ubežijo samodestruktivni usodi. Tip, ki je močnejši, psihološko stabilnejši od bab, lolekov, kurbirjev in ostalih otrok, je posvečen na pediestalu umetnika življenja. Ni še umetnik – do tega še precej manjka – je pa podlagi, ki je mnogim neznana. Tisti, ki jim misli bežijo kar naprej k prizorom parjenja z babami, nikoli ne naredijo ničesar iz sebe. To, da za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska je romantična izmišljotina. Ženska od moškega zahteva konformizem. To je pa pokopališče idej. Konformisti niso nikoli ustvarjali osupljivih presežkov intelekta. Če babo poslušaš, ne slišiš svojega talenta. Zapraviš svojo dar za pet dek plehke neumnosti …
Res ne razumem zakaj nekdo, ki nima babnce na grbi tolk jokca in cepeta kot mali otrok?
Mogoče bi pa rad imel svojo “igračo”, pa jo ne more dobiti. Samo glasno razmišljam… brez zamere :-))
Seznanjena? Nisem. Sem pa prepričana, da je tako.
Bi rad spet stavil? :))[/quote]
Ne. 🙂
Ker se spomnim, da je “Sunce jarko” enkrat spraševal za nasvet, kako podaljšati svoje orodje, ki je “veliko” le 10 cm.[/quote]
Hm, škoda. Mislim … zato, ker nočeš staviti.
Jahh, zoprna reč. Kirurško se menda da zrihtati ša kakšen cm ali dva.
Jaz sem ugotovil, da tipični wannabe jebachi vedno nekoga naprej tišijo. Svojo seksualno zadrego prikrivajo z bockanjem drugih. Še nisem prišel na žurko, da mi ni začel kakšen znanec težit: ej, stari, kera je tebi všeč?…ej stari, ona je tvoja..
Če česa ne maram, so to ti rahlo opiti kvazi popularni f.ukfehtarji, ki uporabljajo metodo obveščanja šišrih množic, katera je njihova tarča. Kot da to koga zanima.
Pa v diskačih ti wannabeji v belih srajčkah, kao vsi lepi, ponavadi drug drugega objemajo, ženske bolj malo…
Forum je zaprt za komentiranje.