Kaj je narobe z oglasi na MŽ čveku?
To pomeni, da si ti obupan, ker nisi sposoben dobit resne parterke v reali (kot da imaš lahko resnega partnerja v virtuali). :)) Saj potem pa ni čudno, da druge označuješ enako. Zdaj boš pa rekel, da si tega sposoben, ampak si ne želiš a ne. No, tudi ta, ki je objavila oglas, lahko dobi spolnega partnerja v reali, ampak si tega ne želi, pač pa si želi nekaj bolj resnega, še kaj zraven tega, nekaj bolj zahtevnega.
Mah tle majo vsi čist preveč prostega časa, da potem lahko pošljejo tok prispevkov na dan. Da mi pa potem eden tak napiše, da pogosto menja ženske pa da je mel že več kot 30 partnerjev se pa človek samo še čudi.
Bodte vsaj mal realni p**** kdo vam bo vse to verjel ?
Glede na to, da se občasno le tudi ti tu oglašaš, bi sklepal, da zelo neredno hodiš po recepte.[/quote]
jaz sem razvil zelo ucinkovit filter kako narediti ta forum prebavljiv in celo zanimiv: prebiram vecinoma samo poste, ki jih pisejo neregistrirane osebe. To so osebe, ki obcasno pridejo sem in napisejo kaj zanimivega, koristnega. Poste registriranih uporabnikov ne berem, s tem se izognem vsem tem prav duhomornemu nakladanju in pametovanju v neskoncnost.
Misliš, da registrirani uporabniki ne morejo pisat na “neregistriran” način? :))
Ne pozabimo, da obstajajo redni forumaši, ki se v vsako temo podpišejo z drugačnim nickom :D[/quote]
Težava je edino, ker še ni “razvitega filtra” za take. No, Robi ga ima. :))
Tip je zaje*ant in je tako tudi zastavil temo, pri njej smo se pa ustrašili, za njeno dobro, kako je pristopila k tako resni stvari……. ;)[/quote]Dober poskus. Vseeno mislim, da je moja teorija verjetnejša. :)[/quote]Misliš, da je spolna segregacija botrovala temu?
Mogoče je bila pa samo moška želja zaščitit “nebogljeno” 30+ letnico…… 😉
To pomeni, da si ti obupan, ker nisi sposoben dobit resne parterke v reali (kot da imaš lahko resnega partnerja v virtuali). :)) Saj potem pa ni čudno, da druge označuješ enako. Zdaj boš pa rekel, da si tega sposoben, ampak si ne želiš a ne. No, tudi ta, ki je objavila oglas, lahko dobi spolnega partnerja v reali, ampak si tega ne želi, pač pa si želi nekaj bolj resnega, še kaj zraven tega, nekaj bolj zahtevnega.[/quote]
Marko, tak moški, kot si ga želi ona, ne išče ženske na tak način, kot ona išče moškega. To je razlog, da ni verjetnosti, da bi se našla.
To pomeni, da si ti obupan, ker nisi sposoben dobit resne parterke v reali (kot da imaš lahko resnega partnerja v virtuali). :)) Saj potem pa ni čudno, da druge označuješ enako. Zdaj boš pa rekel, da si tega sposoben, ampak si ne želiš a ne. No, tudi ta, ki je objavila oglas, lahko dobi spolnega partnerja v reali, ampak si tega ne želi, pač pa si želi nekaj bolj resnega, še kaj zraven tega, nekaj bolj zahtevnega.[/quote]
Marko, tak moški, kot si ga želi ona, ne išče ženske na tak način, kot ona išče moškega. To je razlog, da ni verjetnosti, da bi se našla.[/quote]
No zdaj se zdi, kot da ti bolje veš, kakšnega moškega ona išče, kot pa ona sama? Ga bo pa menda že prepoznala, če ji je všeč ali pa ne. :))
Forum je zaprt za komentiranje.