Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je narobe z oglasi na MŽ čveku?

Kaj je narobe z oglasi na MŽ čveku?

pa forum in področje v njem sta tudi namenjena Čvekanju … ne pa muharjenju ☺

za vzpostavljanje stikov so pač temu namenjeni portali … kot, če bi šel pirhe barvati v kovačijo in bi te sprejel ginekolog ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem dal samo predlog za izboljšavo :-))))

Sicer pa dvomim v resnost oglasa.

In to reče nekdo, ki si po letu in pol še vedno ne upa obiskati kraja, kamor je zahajal s svojo drago nekoč, ker se boji soočit z občutki. No, kdo je v resnici obupan?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, zakaj se ti čutiš prav osebno napadenega, če nekdo šinfa oglase?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Takšni oglasi motijo pravzaprav ljudi, ki so sami s sabo nezadovoljni. In vedno jim pride prav, da nekoga skomentirajo kako je še bolj beden od njih.

Sicer je to forum čvekanja… in nismo vsi tu zato, da bi koga našli. Če pa kdo želi, zkaj pa ne. In se popolnoma strinjam z It.

Po moje je to le ena možnost spoznavanja, le da marsikdo tu tega ne dojame. Lahko je virtuala, ki postane tudi reala. To lahko potrdijo tudi tisti, ki se iz tega foruma poznajo/poznamo.

Tu smo takšni in drugačni, čudni, bolj čudni in malo manj čudni…. prijazni in neprijazni… predvsem pa odprti in zategli. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zato, ker imam s tem pozitivne izkušnje. :)) Zakaj se pa ti čutiš poklicanega tak način diskrediritat in ljudi postavljat na “realna tla”? Misliš, da si vsi želijo živet tako kot ti? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ajd, pa dajmo.
Saj načeloma ni nič narobe le način na katerega je to storila je malo nenavaden za forum, kjer se razpravlja sve i svašta. Kot bi prosila za komentiranje.
Saj bi lahko tudi tako koga spoznala, da bi mogoče malo počvekala, vmes “pojamrala”, da nekoga išče…. kaj pa vem. Ta njen način je bolj uporaben za kak drug portal (vseeno ji želim, da se ji javijo kandidati za čestitke ;).
Potem pa sledi nekaj “tehničnih” podatkov in zahtev, kot, da preko tega nikakor ne gre. Ok mogoče res ne gre pa vendar se to da izvedet tudi na kak drug način v fazi spoznavanja, tako je pa izpadla kot kak avtomat, ki sprejema samo opisane žetone….. :/

No po svoje je tudi to simpatično, le v “napačen” mlin je prinesla svoje zrnje.
Tu meljemo bolj na drobno 😉

Noče pa povedat/izdat zakaj je ravno sem prišla, kdo in zakaj ji je tu padel v oko in če res ni bilo drugega načina, da bi stvar izpeljala bolj prefinjeno, kar naj bi “prava” ženska obvladala brez sugeriranja…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kje ste se “maherji” naučili teh psiho-socio … analitičnih komentarjev ☺
pa “podtikanj” kakšen/a je kdo in kaj ima preveč / premalo v glavi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ON

Prav ji je, saj je tako rekoč prosila za nesramnost, a ne? Na tem forumu, kjer se razpravlja sve i svašta.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

bom jaz povedal kaj je narobe tukaj v zvezi z oglasi. Obcasno pridem na ta forum in opazam da je ta sekcija med.over.net foruma res zbiralisce smetane dusevnih bolnikov brez lastnega zivljenja. In na koga se je boljse znasat kot na nekoga ki pac hoce nekoga spoznat in napise pac en nedolzen oglas. Bolniki ga dobesedno raztrgajo na prafaktorje, ker so sami bedni in brez lajfa, enako privoscijo tudi drugim.

Saj ze eno samcato temo tu odpres, pa ti je vse jasno. eni in isti bolniki v cisto vsaki temi pametujejo tak da dobesedno lahko bruhas zraven. Kdo te creve bere…vsaka vam cast res da premorete toliko casa v zivljenju. In najbolj smesno je kako ti isti bolniki pisejo z tako zavzetostjo da je prav neverjetno in to gre od jutra do pozno v noc, vse dni v tednu. Neverjetni ste res. hvala bogu da se koncentrirate vecinoma tukaj, da ostali deli foruma niso kontaminirani z vasimi nebulozami, z vasim seciranjem vsakega stavka na prafaktorje.

Brez naših nebuloz pa tega foruma sploh ne bi bilo in tudi ti ne bi imel šanse povedat svojega, četudi bolj poredko. Tudi Zemlja se vmes ne ustavlja. :))

ODLIČNO NAPISANO

velkam tu d klab
kuko spa ti kle not padu ?

btw: kdor se z drekam ukvarja tudi sam smrdi in je umazan ☻

Glede na to, da se občasno le tudi ti tu oglašaš, bi sklepal, da zelo neredno hodiš po recepte.

Prav ji je, saj je tako rekoč prosila za nesramnost, a ne? Na tem forumu, kjer se razpravlja sve i svašta.[/quote]Ma ni ji prav, meni se punca smili, ko ste jo samski fantje samo oblajali namesto, da bi se ji kdo upal poslat kak mail.
Je hudič, ko imaš premalo cm, a ne? :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako pa veš, da ni dobila nobene ponudbe? Jaz sem prepričan, da je na njen mejl escada.escada ( heheheehe) priromalo kar nekaj ponudb osamljenih fukfehtarjev.

kako pa se imenujejo tipi, ki so kot inertni plini in na bejbe ne trzajo??
in kako tipi, ki jih mora ženska “prisiliti”, da jih lahko ponucajo?

sploh pa je med “ponudbo” in “fehtanjem” bistvena razlika -> za ponudbo moraš imeti “jajca”/samozavest … za “fehtanje” pa samo upanje ☺

Manj kot trzaš na ženske, bolj one nate trzajo. V mojo mrežo pridejo kar same, ne rabim nič lovit. zato tudi ne čutim potrebe iskat žensk, kaj šele javljati se na oglase.

Imaš pa same kvalitetne, da jih moraš menjavat. 😉 Kako je že Adi tisto pel…

praktično popoln opis za tole ☺

http://www.obtamponi.si/

Se vsaj nobene ne naveličam. Tudi srajce nimam skoz oblečene iste, veš.

Lepo se je žgati med sabo, a ne? Kdo bo prej omagal?

Ma dejstvo je, da so tukaj zaželene princeske, ki v obupu iščejo zatočišče, ker jih je nekdo, nekje, nekoč, enkrat samkrat…grdo pogledal.

Medtem ko hlipajo, se razvije drama na 12ih straneh, kjer ji moški izmenično ponujajo svojo ramo, vsak v upanju, da je njegov centimeter daljši od nasprotnikovega. Komentarji so bitke, prava tekmovanja, kdo bo lahko večji Jaka Skala.

Če pa pride ženska in pove kaj bi rada je pa zmešana, zatežena, vzvišena, blesava, nesposobna in najverjetneje še frigidna.

Sprašujem se, zakaj niste napadali avtorja spodaj, ki je na isti način iskal “Njo za drink”? Naprimer??? A njegov oglas je pa ustrezal pogojem oglaševanja na tem forumu? Ali pa je to samo zato, ker je to privilegij moških?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Maš prav. Pač ne najdeš veliko v ženski. Si rešil problem na svoj način.
Vseeno pa si ne domišljaj, da jih vsi rešujejo tako kot ti. In drugačni od tebe še niso obupani, če tudi se tebi zdi, da so. Nimajo vsi želje ali pa namena menjevat partnerja, tako kot srajce. Malo več tolerance pri nadevanju etiket drugim ti svetujem.

Kaj pa če je to znamenje pomanjkanja časa kot posledica hitrega tempa življenja, ki ga živimo? Prav TI, s tvojim načinom življenja bi moral biti tisti, ki bi to lahko prvi razumel. Vsaj tako sem pričakovala.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close