Kaj je narobe z oglasi na MŽ čveku?
Čist vsakega spluvate… Če je oseba preveč natančna pri svojem opisu, že komplicira, če napiše telegrafsko, je nezanimiva in “nima česa ponudit”… Nič ni dovolj dobro in ustrezno.
Ker pa vem, da ste tukaj sami fejst ljudje (vključno z nesimpatičnimi avtorji), vem da želite samo razgibat oglase in zbezat avtorja/avtorico, da malo več pove (ponavadi se razburijo 🙂 kar vam je spet v veselje intakodalje). Čist neškodljivo. Ampak na trenutke mizerno. Nihče ne mara da se ga kritizira in se mu “minira” lovišče.
Je potemtakem sploh smiselno na ta forum pisat ženitvene oglase?
Ajd 🙂
Oglasi v stilu “rabim nekoga” privlačijo samo obupane ljudi. To, kar ti jemlješ kot pljuvanje, je v bistvu odpiranje oči, avtorjem oglasov, očitno pa tudi tebi, ki ti ni jasno, kaj je z oglasi narobe.
In kataloško iskanje partnerja se ne obnese. Še nikoli se ni.
Z oglasi ni nič narobe. Ljudje pač včasih odpirajo oči drugim tako ali pa drugače. Problem je le, da imajo včasih ozko odprte. :))
Ja. prodam avto clio letnik 2000, cena po dogovoru.
To je normalen oglas.[/quote]
To privlači obupane ljudi, ki nimajo denarja za novega ali dražjega. Kaj se boš javljal na tako staro ropotarnico?! 😉
a kdo karkoli kjerkoli na netu (jasno, če ni potrebno plačati članarine oz. so objave tem možne samo lastnikom/upravljalcem ) jemlje kot relevantno, osebno, … ☺
jaz še kuharskega recepta za pogreti vodo objavljenega na prostodostopnem forumu, nebi probal ☺
Komentiranje na netu je pač način za izgubljanje časa in, da možgani ne otopijo pred enosmerno plasiranimi temami kot sta radio, TV, … tiskani mediji …
korekten oglas za na brezplačne net table:
potrebujem 10.000.000,00 € “miloščine”
pobiral jo bom na Tromostovju vLJ 10.06.2013 od 09:00 do 12:30
večna hvaležnost vam je zagotovljena
p.s. (namesto drobnega tiska): manj kot 100€ od posameznika ne sprejemam (tiste, ki bodo ponudili manj bom nadiral kot, da me hočejo okrasti, pretepel s kijem za baseball in prijavil DURS_u.
Pa kar se mene tiče… mene bolj zanima, kaj bi si o tem mislil tvoj mož, ampak če se tudi on strinja, ti kar… 🙂
P.S.
Zakaj bi moral izginit. Če ni toliko dober, da bi bil za ostati, ali bi ga bilo vredno iskati samo za eno noč?[/quote]
Eemmm…enega takega že imam, dveh pa res ne rabim 😀
Ej stari, pa kje ti to robo kupuješ? Da ne boš pomotoma še navednic na tastaturi posnifal – ne boš mogel postov pisat, pa to…[/quote]
beri kaj se dogaja z NLB, NKBM … iste fore — predsedniki uprav hodijo na vlado moledovati za dokapitalizacije ☺
Forum je zaprt za komentiranje.