Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kaj je narobe z mojim računalnikom?

Kaj je narobe z mojim računalnikom?

Z mojim računalnikom je nekaj hudo narobe. Da naštejem probleme:
– Ozadje monitorja bi moralo biti modro, pa je rdeče.
– Obroba te spletne strani (www.med.over.net) je na mojem računalniku temno rjava. Ne vem, zakaj.
– Miškin kazalec skače tudi takrat, ko miške sploh ne držim v roki,
– Spletne strani (npr. http://www.med.over.net) se mi nalagajo strahotno počasi,
– Ko skušam igrati kakršnokoli igrico, računalnik zašteka,
– Vedno, ko računalnik zaženem, hoče najprej preizkusiti, če je trdi disk vredu (pravi, da je utegnilo priti do enih napak in da računalnika predhodno nisem pravilno ugasnil, kar pa sploh ni res),
– Kaj pomeni to, da od mene ena “Authority” zahteva, da računalnik ponovno zaženem, in to ravno takrat, ko po petih minutah končno odprem MS Word in se spravim delati,
– Računalniški programi (MS Word, Excel, ipd.) se mi odpirajo strahotno počasi. Če odprem Acrobat Readerja, mi računalnik zašteka,
– Računalnik mi javlja, da je trdi disk poln, čeprav vem, da je 50 % praznega,
– Shranjene datoteke se mi izgubljajo v nič,
– Ko sem shranil en dokument, sem naslednji dan ugotovil, da sploh ni bil shranjen, čeprav je ves postopek tekel normalno,
– Kaj pomenijo te bele črte, ki tečejo čez zaslon?
– Zakaj slika na mojem zaslonu migeta?
– In še en problem: protivirusna zaščita noče delati, čeprav je nova, na novo inštalirana in ima vse potrebne komponente (tudi virus definitions),
– CD-RW enota ne prepozna DVD-ja,
– Slika na spletni kameri je motna, kot da bi gledal čez meglo,
– Na tipkovnici se mi zatikajo tipke.

Pa še nekaj podatkov o računalniku:
– Kupljen je bil leta 2003 (kot nov!)
– procesor: pentium 2000 MHZ,
– grafična kartica: 64 MB
– RAM: 256 MHZ
– CD RW gonilnik,

Tega sporočila ne pišem iz mojega računalnika.

Verjetno si dobil obisk kakega virusa.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

hja zdravnika potrebuje, saj veš sedaj virusi zelo razsajajo in očitvo da tvoj PC ni imun nanje. le čimprej z njim do dohtarja, da ne zgubiš preveč podatkov

veliko uspeha

Tole je pa hudoooooooo! To ni za enga zdravnika, to je za celi konzilij. 🙂

http://deteljica.moj-album.com/

CD-RW enota ne prepozna DVD-ja :=)

Mogoče pa le ni tako hudo…

Lp, Max

format 🙂

+kupi si drugo tipkovnico ali pa to spucaj

+ to daj nekomu ki se spozna na računalnike in naj on formatira pa na novo vse naloži 🙂

+256 rama si kupi 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close