Kaj je narobe z mojim računalnikom?
Zadnjič sem igral igrico, ki deluje kar vredu. Kar naenkrat pa računalnik neha delati. Lučka, ki kaže, da je računalnik vključen, je začela utripati, monitor pa se je ugasnil. Kaj je to bilo? Računalnik imam okoli osem mesecev. Ko sem ga izključil in ponovno vključil, je moral preveriti vse diske za morebitne napake na njih, saj “windowsi niso bili pravilno zaustavljeni”. Potem je računalnik deloval normalno, brezhibno. Do danes (en mesec) se mi to ni ponovilo.
Kaj je bilo narobe z računalnikom? Kaj bi lahko storil, da me ne bi opozorilo, da windowsi niso bili pravilno zaustavljeni, ker to sporočilo sovražim, saj lahko zaradi tega nepravilnega zaustavljanja uničim trdi disk.
Lp
Hja, mislim, da ni problem v sporočilu, sporočilo je pač posledica nepravilnega izklopa sistema in sama dejanja, ki se dogajajo po tem sigurno nimajo namena uničevanja diska, ampak ravno nasprotno, poskušajo popraviti, kar je napačnega zaradi dotičnega dejanja. Tako da tisti Scandisk le pusti, saj ne traja tako dolgo a ne?
Vprašanje pa je, zakaj se ti računalo izklopi brez tvojih zahtevkov po tem.
Ali se je to obakrat zgodilo med igranjem iste igre?
Ali je igra original?
Katera igra?
Skratka podrobnosti…
Forum je zaprt za komentiranje.