kaj je narobe z mano
Ne tako …, 14.08.2021 ob 22:35
Koliko si pa ti star, če je on 20 let starejši? Jaz pa ne bom v celofan zavijala. Zaradi koga bi ti naredil samomor?? Za tega starčka si ti samo spolna igračka, ki ga vzburjaš. Ni tole resno, to sploh ni veza kaj šele kaj drugega. Če si iz verne familije, potem veš kaj vse je treba spoštovat, da si ti na svet prišel. Ni dobro da sam takole tavaš, pogovori se s psihologom, terapevtom, da te malo usmeri in prizemlji.
“Ni tako…”,
šokantno sporočilo. In to samo zaradi o0membe psihologa in terapevta. A je to moigoče, da si tako debilna, zabita in odmaknjena od realnosti sveta v katerem živiš? Ali si ti sploh gdaj šla iz vasi v kateri živiš? Ali si sploh kdaj videla ljubljano? In gdo ti je preprečeval informacije o svetu izven zidov tvoje hiše?
Da ti ni jasno to da bo mu vsak psihoterapevt in psiholog povedal, da je normaln? Da če bi ti bila njegova mama in ga bi pripeljala k psihologu, v smislu da je sin problem bi psiholg videl problem le v tebi in bi se raje ukvarjal s tabo? Res nič ne dojameš?
koj b, 14.08.2021 ob 22:27
Zaradi mene v privat času delajta kar hočeta, ne prenesem pa pederajsov in lezbijk, da se nastavljajo in kažejo v javnosti, poleg tega pa imam dovolj njihovega trobljenja in organiziranja nekih parad, to me pa razjezi, da bi vsakemu od teh nabil batine do konca. Niste nič več od drugih oz. bom tako rekel, to sploh ni normalno in delaj na tem, da se čimprej spreobrneš ! Če bi sam imel takšnega sina, bi me bilo zelo zelo sram !!
“koj b“,
Primitivec kmetavzarski, očitno bi bil pravi partner za nerazgledano ženšče kateri sem prej odgovoru.
Kaj imajo parade z 99% LGBT ljudmi če pa se jih je udeležilo manj kot 1% LGBT ljudi?????????????????????????????
In kreten ne bodi preveč glasen, ker večina ljudi spada v B od LGBT. Ne pa med hetero, tako da ste v majšini kot pedri, in po tej logiki morda tudi vi niste naravni. Vse kar imate na svoji strani je le heteronormativna družba zaradi katere obstaja utvara da je večina ljudi takih kot vi, heteroseksualcev in ta je glavni razlog, da večina B nikoli niti ne pogleda za istim spolom. A večina ljudi je nekje na spektru med privlačnostjo do obeh spolov. Je pa res da večino ljudi bolj privlači nasprotni spol in ne izdajo okolici skrivnosti da so B. In tako je to največja skrivnost našega časa.
Tako, da si jaz fante vedno poiščem med moškimi, ki pravijo da so heteroseksualci.
človek146, 14.08.2021 ob 22:27
v našem koncu, 14.08.2021 ob 22:06
tedi965, 14.08.2021 ob 20:56
Odrascam v precej verni druzini, kjer so tudi proti istospolno usmerjenim, sam pa sem ugotovil, da sem bi oz gej. Zaradi tega sem ze kako leto v hudi depresiji in razmisljam o samomoru. Na sreco pa me zadrzuje fant, ki je 20 let starejsi, a zanj ne ve nihce drug. Bojiva se javno drzati za roke,… saj je veliko ljudi proti istospolno usmerjenim, kot da smo se sami odlocili za to (kar pa se ne bi nikoli ce bi lahko). Zanima, ce je bil kdo v podobni situaciji, saj sam ne vem vec kaj naj naredim… Ne morem se sprijazniti s tem kar sem potem pa me se to, da se morem vsem zlagati, ce ga hocem videti. to me daje se v hujso depresijo. Prosim za pomoc oz. nasvet:)
Dve punci.Poročeni.
Bližje poznam samo eno, ker jo srečujem.Druge ne.Fajn punca in vsi jo imamo radi.
Je pa res, da ju nikoli ne vidim , da bi se držali za roke.
Kar mi je zelo všeč.
jaz proti nisem, nisem pa zato, da bi se geji in lezbijke javno držali za roke in se na sprehodu zunaj poljubljali.
Naj bo to njihova intima!
Seveda si tudi proti temu da se moški in ženska držita za roke in si izkazujeta nežnosti v javnosti a ne? Aja ne to ti je pa normalno. No smola. Stran se obrni. Zakaj točno misliš da bi ti morala imeti to pravico drugi pa ne?
Ker ni naravno, zato.Če pa že kdo je, ni treba, da se izpostavlja javnosti.
Sem tudi proti paradam.
V našem koncu, 15.08.2021 ob 05:32
Ker ni naravno, zato.Če pa že kdo je, ni treba, da se izpostavlja javnosti.
Sem tudi proti paradam.
“V našem koncu”,
ni naravno? Mogoče pa vi heteroseksualci niste naravni glede na to da ste manjšina kreten? Sem zgoraj razložil zakaj ste manjšina.
Seveda kot bebec v svoji zabačeni vasi misliš da so LGBT neki ki so prišli iz vesolja in jih nikoli ne srečaš. V resnici pa stanje tako, vaš duhovnik je šel za duhovnika ker je peder, nuna ki jo pozdravljaš, ko jo redno srečuješ je šla za nuno ker je biseksualka, tvoj dedek, ki pravi da je treba pedre vse pobiti je biseksualc in je tok homofobičen zato ker sovraži pri sebi, da ga poleg žensk tudi moški privlačijo. Tvoja stara zagrenjena teta, ki pravi da homoseksualnost ni naravna in ki sovraži svojega moža, je lezbijka, ki živi svoje živlenje kot ga živi, ker se je vedno obremenjevala kaj bojo sosedje rekel. Tvoj biseksualni brat pa gre gdaj v Ljubljano, kjer ga da kakemu geju za popušit.
Ti pa si največji kreten vseh časov, ki si jim nasedel. 🙂 🙂 🙂
In tako je v vašem koncu, a tega nihče ne vidi ker se je vse to s hinavščino prekrilo.
Mogoče ti nimaš brata in je tvoj dedek že umrl itd. samo zgoraj sem le opisal tipično kmetavzarsko slovensko družino.
IN veš kaj me najbolj veseli pri vsemu? To, da morajo te ludje poslušati tvojo homofobično blebetanje in so zato še bolj zagrenjeni in zategnjeni ker na en način govoriš tudi o njih. Kar pomeni, da si gnoj ker samo gnoj svoji družini, sorodtvu povzroča tako trplenje. In temu se režim 🙂
kokoši, 15.08.2021 ob 09:20
“V našem koncu”,
ni naravno? Mogoče pa vi heteroseksualci niste naravni glede na to da ste manjšina kreten? Sem zgoraj razložil zakaj ste manjšina.
Seveda kot bebec v svoji zabačeni vasi misliš da so LGBT neki ki so prišli iz vesolja in jih nikoli ne srečaš. V resnici pa stanje tako, vaš duhovnik je šel za duhovnika ker je peder, nuna ki jo pozdravljaš, ko jo redno srečuješ je šla za nuno ker je biseksualka, tvoj dedek, ki pravi da je treba pedre vse pobiti je biseksualc in je tok homofobičen zato ker sovraži pri sebi, da ga poleg žensk tudi moški privlačijo. Tvoja stara zagrenjena teta, ki pravi da homoseksualnost ni naravna in ki sovraži svojega moža, je lezbijka, ki živi svoje živlenje kot ga živi, ker se je vedno obremenjevala kaj bojo sosedje rekel. Tvoj biseksualni brat pa gre gdaj v Ljubljano, kjer ga da kakemu geju za popušit.
Ti pa si največji kreten vseh časov, ki si jim nasedel. 🙂 🙂 🙂
In tako je v vašem koncu, a tega nihče ne vidi ker se je vse to s hinavščino prekrilo.
Mogoče ti nimaš brata in je tvoj dedek že umrl itd. samo zgoraj sem le opisal tipično kmetavzarsko slovensko družino.
IN veš kaj me najbolj veseli pri vsemu? To, da morajo te ludje poslušati tvojo homofobično blebetanje in so zato še bolj zagrenjeni in zategnjeni ker na en način govoriš tudi o njih. Kar pomeni, da si gnoj ker samo gnoj svoji družini, sorodtvu povzroča tako trplenje. In temu se režim 🙂
Dobro povedano.
” V našem kraju”, če bi tebe kdo vprašal, če si homofob, bi gotovo na ves glas zanikal, češ: “Jaz sem pa res zelo razumevajoč in strpen človek!”
Taki pokvarjenci zahrbtni mi greste najbolj na živce. Ki se delate kot da ste strpni in da sprejemate geje in lezbijke, pa v fris se jim prijazno nasmehnete, v smislu “oh, kakšna prijazna punca”, za njenim hrbtom pa “na kozlanje mi gresta, ker sta nenormalni in nenaravni”.
Budalo nerazgledano, a ti ni še noben povedal, da JE NARAVNO VSE, KAR NAJDEMO V NARAVI???
Dej no mir, 15.08.2021 ob 11:35
” V našem kraju”, če bi tebe kdo vprašal, če si homofob, bi gotovo na ves glas zanikal, češ: “Jaz sem pa res zelo razumevajoč in strpen človek!”
Taki pokvarjenci zahrbtni mi greste najbolj na živce. Ki se delate kot da ste strpni in da sprejemate geje in lezbijke, pa v fris se jim prijazno nasmehnete, v smislu “oh, kakšna prijazna punca”, za njenim hrbtom pa “na kozlanje mi gresta, ker sta nenormalni in nenaravni”.
Budalo nerazgledano, a ti ni še noben povedal, da JE NARAVNO VSE, KAR NAJDEMO V NARAVI???
Briga me, kaj je kdo, samo naj se dve ženski ne držita za roke in dva deca tudi ne, ko greste po cesti.
Naj vse to izvajajo doma za zaprtimi vrati.
Saj ni treba, da izve cel svet.
V našem kraju, 15.08.2021 ob 11:42
Briga me, kaj je kdo, samo naj se dve ženski ne držita za roke in dva deca tudi ne, ko greste po cesti.
Naj vse to izvajajo doma za zaprtimi vrati.
Saj ni treba, da izve cel svet.
“V našem kraju”, tudi zate in za tvojo babo (ali tvojega dedca) ni treba, da izve ves svet. Zakaj te moram jaz gledati, kako se objemaš in ližeš s svojim partnerjem/ko? To počnita za štirimi zidovi, pa bo v redu.
Če mi pa rečeš, naj stran pogledam in ni treba, da te gledam, to isto velja zate. Če bosta šla dva moška objeta po cesti (ali dve ženski), pač poglej stran.
Če je tebi dopuščeno svobodno živeti, tudi ti pusti druge, da živijo svobodno, saj ti nič nočejo.
Sem ponosna mama istospolno usmerjenega otroka, katoličanka, a kljub temu že od nekdaj nimam predsodkov glede tega. V tujini marsikje to ni nič posebnega, saj je v številnih religijah vedno več ustanov, ki sprejemajo in vključujejo istospolno usmerjene vernike. No, mi smo spet sto let za luno, kar se tiče tega. Ni se ti treba odreči veri – Bog te ima rad takega kot si. Celo papež je pred leti rekel, da on nima nobene pravice odrekati vere in Boga istospolno usmerjenim.
Glede na to, da si star 21 let, lahko greš za kakšno leto na študentsko izmenjavo v države, kjer je to bolje urejeno. Če nisi študent, lahko koristiš program solidarity courps in greš na prostovoljno delo (spet vse financirani). V tistem letu se malo razledas naokoli, vidiš, kaj ti ustreza, potem pa se lahko vrneš v domovino, v kak večji kraj, kjer te bodo pustili bolj na miru. Starši se bodo pa v tem letu tudi unesli, saj bodo ugotovili, da je ne glede na to, kaj so, veliko bolje, če te imajo blizu. Veliko poguma!
tedi516, 14.08.2021 ob 23:25
prosim vnaprej da odg samo tisti ki mislijo podati kak nasvet in ne pisati zaljivih stvari, kar tudi lepo pise v objavi.
Sicer pa, vi izpadete konzervativni seljaki, kot je napisala prej ena oseba;)
Tedi516,
si še tukaj, ker se nič več ne javljaš?
Imam en nasvet, ki ti bo pomagal skozi živlenje, ker sem opazil po tvojem pisanju, da delaš eno napako. (sem tudi sam gej in vem o čem govorim)
tedi516, 15.08.2021 ob 18:52
kako napako pa?
“tedi516”,
kot prvo ti naj bo glavna stvar v svojem živlenju šolanje in da si dosežeš samostojnost. Potem se potrudi, da pobegneš živeti v Ljubljano, ki je praktično edino mesto v Sloveniji in tu se ti bodo odprle možnosti in izbire. Ko boš na tej točki, pa pazi da se ne zaje.beš!
Ker napačen je en tvoj pogled, ko si napisal, da se strinjaš, da so ludje, ki mislijo, da je to trend in da s tem postavlajo normalne istospolno usmerjene v slabo luč. Ker najhujši v resnici niso te biseksualci ampak LGBT skupnost, te se pazi.
Ker glede teh biseksualcev ki naj bi to počeli zaradi trenda moraš vedeti nekaj. Noben moški, ki je heteroseksualen se ne bo šel oralnega ali pravega seksa z moškim. Ker dejansko biseksualci so daleč največji del LGBT in tudi najbol spregledani. 95% tipov, ki si bi zaradi zadržkov, ki jih imajo nikoli ne poskusi s tipom. Med ostalimi 5% je pa veliko, ki si jih laže samim sebi. Naprimer veliko žensk laže samim sebi, da so hetero in da se zalizuje z ženskami ker rajcajo moške. Tako same sebi opravičujejo svoje obnašanje. V ameriki, ki se dela zelo odprta v resnici pa je (prekrito) boj nestrpna od slovenije, grejo tipi “gej for pay”, da si lažejo, da so s tipi samo zarad denarja. Ali pa seksajo z prijatli, ker sovražijo feministke in ženske in trdijo, da to delajo zarad odločitve čeprav so hetero. Ali pa pravijo, da so “bi courious”, ker se to bolje sliši in pomeni da so kao hetero a so samo radovedni. Te ludje samo lažejo sami sebi.
In ko bo družba tako odprta, da bojo biseksualci si upali na glas priznati kaj so in tudi uresničiti svoje želje takrat bojo homofobi opleli, zato ker se bojo počutili tako je.beno majhni, saj ta svet več ne bo tako zelo heteroseksualn. Takrat bojo heteroseksualci imeli parade. Tako da LGBT skupnost(te ki težijo z LGBT ideologijo in paradirajo okoli) so tudi sami v veliki meri krivi za homofobijo, ker ne naredijo nič, da bi vodili k tem spremembam. Ampak so se zaprli na obrobje družbe in v svoje predalčke in furajo svoje proklete “safe spaces”. In vrjami da heteronormativni(to pomeni hetero usmerjeni) družbi to paše. Tako kot je dobro če za hetronormativno če trdiš, da je to samo trend in da taki ludje mečejo slabo luč na normalne istospolne usmerjene. Ker tako biseksualci ostajajo nevidni in pedre (in nasploh LGBT) se drži na obrobju kot neko manjšino, kot neko kužno bolezen ki je pod nadzorom in so pač nepomembneži ker jih je tako malo, da niso moteči. In to hoče družba in ko se bodo za tabo drli “ped.er” na cesti ne bo noben biseksualc povzdignil glasu in te branil.
Tako, da če boš dosegel to, da prideš živet v Ljubljano(ali katero koli drugo mesto v tujini, ampak raje ostani tu ker Ljubljana je čiszo v redu) pazi da se znova ne zapreš!!! Da se ne zapreš v LGBT skupnost. Ker prvo ti bo lepo ko boš našel gej lokale in kraje, kjer se LGBT zbira in se boš počutil, da si našel svoje ljudi, toda pozneje te bojo razočarali.
Tako, da ko boš prišel v Ljubljano, pojdi vsepovsod in se druži z različnimi ljudmi. Ne rabiš si najti gej placov kjer so LGBT, niti se ne rabiš najti ženskih prijateljic, ki hočejo meti svojo gej maskoto. Lahko greš občasno v gej lokale in se družiš z SAMOOKLICANIMI odpadniki družbe, ki tja zahajo toda naj to ne bo tvoja edina opcija. Veliko gejov bi bili presenečenih, kako hitro jih bi hetero moški ali družbe hetero moških sprejeli med sebe. Nimajo nobenega problema objemati svojih gej prijateljev itd. Že sprva, ko jih prvič vidiš jim lahko poveš, da si gej. Tudi fantje iz zarukanih vasi so v Ljubljani čisto sproščeni glede tega.
Pa še polno biseksualcev je. Moraš pa vedeti, da ti bo 95% biseksualcev odločno trdilo, da so hetero. Le ko se naučiš umetnosti pogovora jih znaš pripraviti, da priznajo da niso.
Pri hetero prijateljih je pa tako, da so lahko tudi med njimi biseksualci a ti tega tako kot družinski člani ali sorodniki nikoli ne bojo priznali, saj ste del istega socialnega kroga in nočejo, da se to zve naokoli.
“tedi516”,
kot prvo ti naj bo glavna stvar v svojem živlenju šolanje in da si dosežeš samostojnost. Potem se potrudi, da pobegneš živeti v Ljubljano, ki je praktično edino mesto v Sloveniji in tu se ti bodo odprle možnosti in izbire. Ko boš na tej točki, pa pazi da se ne zaje.beš!
Ker napačen je en tvoj pogled, ko si napisal, da se strinjaš, da so ludje, ki mislijo, da je to trend in da s tem postavlajo normalne istospolno usmerjene v slabo luč. Ker najhujši v resnici niso te biseksualci ampak LGBT skupnost, te se pazi.
Ker glede teh biseksualcev ki naj bi to počeli zaradi trenda moraš vedeti nekaj. Noben moški, ki je heteroseksualen se ne bo šel oralnega ali pravega seksa z moškim. Ker dejansko biseksualci so daleč največji del LGBT in tudi najbol spregledani. 95% tipov, ki so BIseksualci zaradi zadržkov, ki jih imajo nikoli ne poskusi s tipom. Med ostalimi 5% je pa veliko, ki si jih laže samim sebi. Naprimer veliko žensk laže samim sebi, da so hetero in da se zalizuje z ženskami ker rajcajo moške. Tako same sebi opravičujejo svoje obnašanje. V ameriki, ki se dela zelo odprta v resnici pa je (prekrito) boj nestrpna od slovenije, grejo tipi “gej for pay”, da si lažejo, da so s tipi samo zarad denarja. Ali pa seksajo z prijatli, ker sovražijo feministke in ženske in trdijo, da to delajo zarad odločitve čeprav so hetero. Ali pa pravijo, da so “bi courious”, ker se to bolje sliši in pomeni da so kao hetero a so samo radovedni. Te ludje samo lažejo sami sebi.
In ko bo družba tako odprta, da bojo biseksualci si upali na glas priznati kaj so in tudi uresničiti svoje želje takrat bojo homofobi opleli, zato ker se bojo počutili tako je.beno majhni, saj ta svet več ne bo tako zelo heteroseksualn. Takrat bojo heteroseksualci imeli parade. Tako da LGBT skupnost(te ki težijo z LGBT ideologijo in paradirajo okoli) so tudi sami v veliki meri krivi za homofobijo, ker ne naredijo nič, da bi vodili k tem spremembam. Ampak so se zaprli na obrobje družbe in v svoje predalčke in furajo svoje proklete “safe spaces”. In vrjami da heteronormativni(to pomeni hetero usmerjeni) družbi to paše. Tako kot je dobro če za hetronormativno če trdiš, da je to samo trend in da taki ludje mečejo slabo luč na normalne istospolne usmerjene. Ker tako biseksualci ostajajo nevidni in pedre (in nasploh LGBT) se drži na obrobju kot neko manjšino, kot neko kužno bolezen ki je pod nadzorom in so pač nepomembneži ker jih je tako malo, da niso moteči. In to hoče družba in ko se bodo za tabo drli “ped.er” na cesti ne bo noben biseksualc povzdignil glasu in te branil.
Tako, da če boš dosegel to, da prideš živet v Ljubljano(ali katero koli drugo mesto v tujini, ampak raje ostani tu ker Ljubljana je čiszo v redu) pazi da se znova ne zapreš!!! Da se ne zapreš v LGBT skupnost. Ker prvo ti bo lepo ko boš našel gej lokale in kraje, kjer se LGBT zbira in se boš počutil, da si našel svoje ljudi, toda pozneje te bojo razočarali.
Tako, da ko boš prišel v Ljubljano, pojdi vsepovsod in se druži z različnimi ljudmi. Ne rabiš si najti gej placov kjer so LGBT, niti se ne rabiš najti ženskih prijateljic, ki hočejo meti svojo gej maskoto. Lahko greš občasno v gej lokale in se družiš z SAMOOKLICANIMI odpadniki družbe, ki tja zahajo toda naj to ne bo tvoja edina opcija. Veliko gejov bi bili presenečenih, kako hitro jih bi hetero moški ali družbe hetero moških sprejeli med sebe. Nimajo nobenega problema objemati svojih gej prijateljev itd. Že sprva, ko jih prvič vidiš jim lahko poveš, da si gej. Tudi fantje iz zarukanih vasi so v Ljubljani čisto sproščeni glede tega.
Pa še polno biseksualcev je. Moraš pa vedeti, da ti bo 95% biseksualcev odločno trdilo, da so hetero. Le ko se naučiš umetnosti pogovora jih znaš pripraviti, da priznajo da niso.
Pri hetero prijateljih je pa tako, da so lahko tudi med njimi biseksualci a ti tega tako kot družinski člani ali sorodniki nikoli ne bojo priznali, saj ste del istega socialnega kroga in nočejo, da se to zve naokoli.
Forum je zaprt za komentiranje.