Kaj je najbolj smešno / najslabše darilo, ki ste ga kdaj prejeli?
Moj brat je dobil od družine mikrovalovko za 18.rojstni dan.. še danes ni prebolel, ful je zameril. 🤭 On je sanjal o avtu verjetno…
Daril nasploh ne maram. Ne vem zakaj mi jih je nerodno prejemati, večinoma mi niso všeč, rada si kupujem sama svoje izbrane izdelke… tako da stokrat raje ena ukradena rožica, vejica mačic, list z drevesa s posvetilom na njem, …kot karkoli kupljenega. Bolj kot darilo cenim čas, ki mi ga oseba nameni, kakšno sporočilo, posvečeno pesem, skupno fotografijo, pristen objem.
Ok, teh debat o kupovanju gospodinjskih aparatov sem videla že nekaj. Ena ženska iz muslimanskega sveta je bila zgrožena, ker ji je mož kupil mikser. Pri nas pa je veliko žensk veselih takega darila.
Ne vem no, odvisno koliko si razvajen. Pri nas je veliko ljudi odraslo tako, da so za darilo dobivali nogavice in spodnje perilo – kar so rabili pač. In se ti zato tudi kasneje ne zdi nič takega, če ti nekdo kupi nekaj, kar potrebuješ za lažje delo. Jaz bi bila sesalca najbrž vesela. Vsaj če bi bil tak, da bi mi skrajšal čas ali zmanjšal količino energije, ki jo moram vložiti, da
je stanovanje čisto.
Od tašče paket umetnih nohtov, tistih z lepilom v tubi, plastičnih. Nikoli si jih nisem lepila in nikoli si jih nisem delala pri kozmetičarkah, imam kratke pristrižene nohte (služba) in tudi nikoli nisem izrazila želje, da bi si lepila nohte. Ne vem, kaj ji je špilalo v glavi.
V preteklosti sem dobila kozarec s penisom namesto ročaja. Nikoli nisem….a naj nadaljujem? 🙂 S kozarcem pa res ne 🙂
Priznam, da včasih podarim kaj naprej, ampak z posvetilom za drugega pa res ne bi.
Največkrat gredo naprej steklenice z vinom. V naši družini ga porabimo izjemno malo.
Ne bom rekel najslabše, ampak najmanj uporabno darilo mi je dala žena. Potem ko sem se že čisto odvadil nosit uro, mi jo kupi za RD. Resda lepo, elegantno, ampak je bila tudi masivna in meni nerodna. Tko da sem jo mogoče nosil 3-4x za kako posebno priložnost, več pa ne.
Z prijatelji se drugače probamo zmenit, kaj obdarovanec potrebuje, pa da se mu kupi nekaj, kar rabi. Pa so bili tudi mešalci, kuhinjski roboti, kruhomati,… notri.
Aja… še enega sem se spomnil… ena teta mi je za poroko dala rabljeno posodo. Mislim, prav videlo se je, da ni novo. Nekaj lepših kosov sem celo obdržal, ampak večina piskrov je letela v smeti.
Vsa darila od tašče so zaenkrat romala v smeti… brez slabe vesti 😊
Za 20. roj. dan sem dobila dolgo belo svileno spalno srajco za stare device… groza. Verjetno je bilo kakšno skrito “sporočilo” v tem… saj spim najraje gola.
Za 21. rd nekakšne glupe rjuhe oz. posteljnino kot svila… če si se vrgel na posteljo si pristal na drugi strani na tleh… kot drsalnica… sem oblekla in slekla in ji vrnila, da lahko sama uporablja to.
Nekaj vmesnih roj. dni se je spametovala in dala kuverto denar. Potem pa spet napadi njenih superiornih daril… od prstana kot kamen iz Titanika, je romal v bližnji kanal, do verižice ki ni bila za nikamor do nekih pladnjev, nogavic št. 46 itd. Vedno mimo, tako da samo še ponavljam, da naj nič ne kupuje. Sinu je kupila za prvi rd tako grdo zlato zapestnico, ker je NJEJ! všeč, da smo jo kar prodali, kot da se vlači po hiši.
Vse kar nam ne ustreza gre vstran… hvala lepa za kramo.
Raje kupite čokolado, pa prosim NE tiste s celimi lešniki izmed poplave vrst raznoraznih kombinacij.
1. mesto pa si zasluži sorodnik, ki je prejeto darilo nevede podaril za božič nazaj tistemu, od katerega ga je prejel.
Zmagovalec pa je moj brat, ki je prejel neko buteljko in je v darilni vrečki bila kuverta s 100e in jo je elegantno podaril sosedu za rd naprej… in tip kliče šokiran, da ni vedel, da ga tako ceni hahaha 😎🥂
V glavnem… se vedno najdejo cvetke.
Zato sama dajem samo še denar v kuverto pa kako lind čokolado in zaključimo… privoščite si po svoje.
Ne rabite na silo imeti razstavljene nepotrebne krame samo zato, ker je od nekoga, ki ga poznate in hodi na obisk.
Forum je zaprt za komentiranje.