Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je najbolj neverjetna teorija zarote o covidu, ki ste jo slišali?

Kaj je najbolj neverjetna teorija zarote o covidu, ki ste jo slišali?

Meni pa je fenomen te coronomanije v tem, kako so ljudje s takim razumevanjem sploh prišli skozi osem oz. devetletko!

To mi je res fenomen!

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 01.11.2021 ob 07:51

Dobro js nism dr.psihosomatike, še manj vsevednež..

Ne rabiš biti vsevednež. Rabiš le razmišljati s svojo glavo in nehati ponavljati kot papiga debilne laži, ki ti jih servirajo lažnivi fašistični mediji.

Če ne razumeš tega, da to niso cepiva, ampak eksperimentalni zvarki, oziroma genska terapija in da je izvajanje medicinskih poskusov na ljudeh prepovedano, potem ne razumeš niti osnov.

Še enkrat….To so zvarki, ki so v eksperimentalni fazi preizkušanja in to pomeni, da se na ljudeh izvaja medicinski množični poskus.

To piše tudi v ustavi.

18. člen
(prepoved mučenja)

Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočemu kaznovanju ali ravnanju. Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve.

Kar pomeni, da bi moral vsak, ki je bil podvržen cepljenju, prej podpisati soglasje in biti s tem seznanjen, da se na njem izvaja medicinski poskus.

Vsi, ki zagovarjajo cepljenje, pa so zločinci, ker ljudi zavajajo. Vsi ti debili, ki širijo cepilno lažnivo propagando, bi že zdavnaj morali biti zaprti za trideset let.

Žalostno je, da vas je toliko zavedenih in indoktriniranih. Ne vem, kje vam je pamet ?

Robi917, 01.11.2021 ob 08:12

Ne rabiš biti vsevednež. Rabiš le razmišljati s svojo glavo in nehati ponavljati kot papiga debilne laži, ki ti jih servirajo lažnivi fašistični mediji.

Če ne razumeš tega, da to niso cepiva, ampak eksperimentalni zvarki, oziroma genska terapija in da je izvajanje medicinskih poskusov na ljudeh prepovedano, potem ne razumeš niti osnov.

Še enkrat….To so zvarki, ki so v eksperimentalni fazi preizkušanja in to pomeni, da se na ljudeh izvaja medicinski množični poskus.

To piše tudi v ustavi.

18. člen
(prepoved mučenja)

Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočemu kaznovanju ali ravnanju. Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve.

Kar pomeni, da bi moral vsak, ki je bil podvržen cepljenju, prej podpisati soglasje in biti s tem seznanjen, da se na njem izvaja medicinski poskus.

Vsi, ki zagovarjajo cepljenje, pa so zločinci, ker ljudi zavajajo. Vsi ti debili, ki širijo cepilno lažnivo propagando, bi že zdavnaj morali biti zaprti za trideset let.

Žalostno je, da vas je toliko zavedenih in indoktriniranih. Ne vem, kje vam je pamet ?

Očitno se je vsa pamet kopičila pri tebi..

Da bom morala kot cepljena v prisotnosti necepljene kolegice nositi masko, ker trosim okoli protein, ki povzroča neplodnosti ( kolegica je v menopavzi…).

Da cepljeni s tem proteinom ogrožamo plod nosečih žensk.

Vse o antenah in čipih. Da me bojo izklopili ko bo čas za to, ker me imajo bojda zapisano v eni hudi bazi podatkov…

Da virus ne obstaja in nato v isti sapi da je tak kot gripa al pa malo hujši. Kako je lahko tak kot gripa če ne obstaja?

Da vso zadevo vodijo trije posamezniki ampak nihče ne ve kdo so. Ja kako se pa potem ve da so trije? Kako lahko šteješ nekaj za kar ne veš kdo ali kaj je?

Da verjamejo v zaroto ker ni več gripe. Ko pa poveš, da se z masko poleg covida zaščitiš tudi proti gripi pa ne gre. Lažje je verjeti v antene in čipe kot v to, da maska ščiti tudi proti gripi.

Vi se , kar norčujte, v kratkem bo liter bencina 2e, v blokih boste sanjali o starih drvarnicah, hrana se bo ekstremno podražila, določenih zadev, sploh ne bo na policah, pokojnine in plače niti slučajno ne bodo lovile korak z inflacijo, počrpani, oziroma pokradeni, bodo preostali naravni resursi. Vse to je ozadje, covida 19.

Lep pozdrav Oxford 2015

Robi650, 31.10.2021 ob 19:12

Najbolj neverjetna je ta, da bo strupen zvarek premagal nek virus, ki nikoli ni bil dokazan.

bravo, res je

Jaz  se vedno znova narežim, ko poslušam, da farmacija ubija ljudi, a po zaslugi farmacije živijo danes ljudje 80+ let. V starih časih je bila povprečna doba okoli 40 let.

mala malca, 31.10.2021 ob 18:45

V bistvu so se vse TZ ki sem jih poznala, uresničile. Pa so bile neverjetne, ampak ja, vse to je zdaj tukaj. Eni ljudje pa kot da ni nič in e vedno verjamejo, da bo tega enkrat konec in bo vse tako kot prej.

Nekaj o kovinskih delcih se mi je zdelo recimo najbolj neverjetno, pa so potem Japonci našli ravno to.

podpis

Naj omenim zadnjo. “Da bo vrh okužb 24 novembra.” Kako lahko vlada, oziroma zdravstvo, že sedaj ve, da bo konec novembra vrh okužb? In to pri vseh teh novih, strogih sprejetih ukrepih. Čudno.

Vesolje pomagaj, 31.10.2021 ob 17:58

Kaj je najbolj neverjetna teorija zarote o covidu, ki ste jo slišali?

Moj znanec zagovarja teorijo nano delcev v cepivu, ki se aktivirajo ko se približaš 5G oddajniku.

Nisem se šla cepit dokler mi niso na (pred) RTV razložili, da so v mene vtaknili grafensko palčko in sem človeški internet. Ker se kljub večkratnemu testiranju še vedno nisem povezala s spletom, sem se šla še cepit, ampak še vedno ne dela. Tak da zdaj grem na tretjo dozo po tisto dnk modulacijsko cepivo, dokler še imam šanso postat internet zastonj, ker po moje se mora še moja matična plošča integrirat na stari notesnik. Razen če v naši vasi še niso 5g vklopli? Ve kdo kak je s tem? Smo že al ne?

tako, 10.11.2021 ob 09:17

Naj omenim zadnjo. “Da bo vrh okužb 24 novembra.” Kako lahko vlada, oziroma zdravstvo, že sedaj ve, da bo konec novembra vrh okužb? In to pri vseh teh novih, strogih sprejetih ukrepih. Čudno.

Za tako reč, ki se ji reče “matematika” in v svojem bistvu skriva kup uporabnih reči kot so verjetnostni račun, statistika in podobno, verjetno še nisi slišala?

159951, 10.11.2021 ob 10:26

Za tako reč, ki se ji reče “matematika” in v svojem bistvu skriva kup uporabnih reči kot so verjetnostni račun, statistika in podobno, verjetno še nisi slišala?

Tega na FB ne učijo….

Drugače meni najbolj smešna teorija zarote je, da zdravniki sodelujejo v pobijanju (koliko je že mrtvih?). Potem pa ista oseba po luftu k zdravniku, ko jo zaboli želodec.

Aja, pa cepivo je strup, razlaga na ves glas oseba, ki se istočasno baše z McDonalds sranjem in kadi.

. https://youtu.be/2EYNlBTP3wc

najbolj neverjetna je ziher ta, da v Sloveniji za virusom Kovid-19 zbolevajo samo čefurji.

fgef, 10.11.2021 ob 10:50

Drugače meni najbolj smešna teorija zarote je, da zdravniki sodelujejo v pobijanju (koliko je že mrtvih?). Potem pa ista oseba po luftu k zdravniku, ko jo zaboli želodec.

Aja, pa cepivo je strup, razlaga na ves glas oseba, ki se istočasno baše z McDonalds sranjem in kadi.

Zdravila in cepiva so tak strup, da imamo opravka z najdlje živečo generacijo v zgodovini človeštva.

Kmetiči fantazirajo, da jih farmacija hoče ubit. V času primoža Trubarja bi živeli mogoče 40 let.

Statistika se uporablja za nazaj, po podatkih, ki že obstajajo. Določila za naprej ni nobena statistika, to so čista fantazija.

na2, 10.11.2021 ob 14:03

Statistika se uporablja za nazaj, po podatkih, ki že obstajajo. Določila za naprej ni nobena statistika, to so čista fantazija.

S statistiko se ukvarja srednješolski nivo, verjetnost pride v rabo pa na višjih nivojih. Statistika je podlaga za izračune verjetnosti.

Z aspirini in gripo se ukvarja sr. medicinska sestra. Za poganjanje medicinske znanosti ni zadosti fb izobrazba.

Najbolj nora in odbita je teorija (zarote) o prenašanju virusa.

Še danes ne razumem ukrepa, da v trgovinah nisi mogel kupiti niti zapakiranih hlačnih nogavic. Zraven, na obešalih, pa so lahko bila oblačila za maškare ali pretipana, z golo roko, sadje in zelenjava. Te debilnosti ne bom pozbila do konca življenja

Pa v nakupovalnih centrih. Tisti sedeči na kofetu brez mask, ostali hodeči z maskami. Teorija. Virus leti vodoravno. Wtf…

Ta norost stokratno prekaša so teorijo zarote o antenah in čipih, majke mi!

Jaz pa vem, da droga in alkohol povzročata veliko odvisnost, motnjo osebnosti in škodo vsem, ki živijo z njimi. Ampak proti tem substancam ni nobenih protestov in nihče ne pravi, da prahci in alkohol vsebuje čipe in druge čudne stvari. Uživalci teh substanc tudi umrejo, ampak preživeli pa kar veselo še naprej uživajo. Predlagam, da cepiva prepovejo in se cepimo samo po skrivnih kanalih. Prepovedano je bolj zaželjeno.

težko se odločit, 31.10.2021 ob 18:54

Niso glih teorije zarote ampak moram rečt da sem se orng nasmejala poleti pri 35+ stopinjah ljudem, ki so si kovance na švicaste roke lepili v dokaz da je cepivo magnet :).

No pa tista da nam čipe za sledenje dajejo s paličkami je tudi dobra, ko pišejo prek telefona :).

Me pa edino žalosti da nisem uspela videti še nikogar ki bi ga razgonilo ko so 5g vklopili.

Aja pa tisti stric, ki je razlagal kako se je šla neka gospa cepit, prišla domov in je psa razneslo je bila tudi kar zabavna.

No pa protest in vzkliki kako so zdravniki grozni in največje zlo na svetu in minuto za tem klicanje po mikrofonu če je kje kakšen zdravnik ker je nekdo skup padel tudi ni za pozabit 🙂

Hilarious ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close