Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je najbolj neverjetna teorija zarote o covidu, ki ste jo slišali?

Kaj je najbolj neverjetna teorija zarote o covidu, ki ste jo slišali?

Kaj je najbolj neverjetna teorija zarote o covidu, ki ste jo slišali?

Moj znanec zagovarja teorijo nano delcev v cepivu, ki se aktivirajo ko se približaš 5G oddajniku.

Da cepivo pomaga premagat covid ( ni v sklopu zarot, ampak nebuloz in laži).

Nism še zaključla izbora, ker so vse pogosteje realizirajo “svinjarije”??

Se* upsy

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 31.10.2021 ob 18:03

Da cepivo pomaga premagat covid ( ni v sklopu zarot, ampak nebuloz in laži).

Dobra!!!??

To da so neki paraziti v cepivu, ki so jih nalasc not dali, to se mi zdi kot zf. film oz bujna domisljija nekoga. :))

To da so cepiva zanic in da se korono izkorisca v taksne in drugacne namene to pa ni t. zarote. To je dejstvo.

V bistvu so se vse TZ ki sem jih poznala, uresničile. Pa so bile neverjetne, ampak ja, vse to je zdaj tukaj. Eni ljudje pa kot da ni nič in e vedno verjamejo, da bo tega enkrat konec in bo vse tako kot prej.

Nekaj o kovinskih delcih se mi je zdelo recimo najbolj neverjetno, pa so potem Japonci našli ravno to.

Niso glih teorije zarote ampak moram rečt da sem se orng nasmejala poleti pri 35+ stopinjah ljudem, ki so si kovance na švicaste roke lepili v dokaz da je cepivo magnet :).

No pa tista da nam čipe za sledenje dajejo s paličkami je tudi dobra, ko pišejo prek telefona :).

Me pa edino žalosti da nisem uspela videti še nikogar ki bi ga razgonilo ko so 5g vklopili.

Aja pa tisti stric, ki je razlagal kako se je šla neka gospa cepit, prišla domov in je psa razneslo je bila tudi kar zabavna.

No pa protest in vzkliki kako so zdravniki grozni in največje zlo na svetu in minuto za tem klicanje po mikrofonu če je kje kakšen zdravnik ker je nekdo skup padel tudi ni za pozabit 🙂

Najbolj neverjetna je ta, da bo strupen zvarek premagal nek virus, ki nikoli ni bil dokazan.

yram, 31.10.2021 ob 18:18

To da so neki paraziti v cepivu, ki so jih nalasc not dali, to se mi zdi kot zf. film oz bujna domisljija nekoga. :))

To da so cepiva zanic in da se korono izkorisca v taksne in drugacne namene to pa ni t. zarote. To je dejstvo.

Pa si zdaj poglej ta film o parazitih.

https://www.databaseitalia.it/rivelati-ingredienti-dei-vaccini-cov-19-microscopia-elettronica-a-scansione-e-trasmissione-rivela-ossido-di-grafene-acciaio-inossidabile-e-anche-un-parassita/

Robi650, 31.10.2021 ob 19:13

Pa si zdaj poglej ta film o parazitih.

https://www.databaseitalia.it/rivelati-ingredienti-dei-vaccini-cov-19-microscopia-elettronica-a-scansione-e-trasmissione-rivela-ossido-di-grafene-acciaio-inossidabile-e-anche-un-parassita/

Lahko prevedeš, že prej ti je nekdo napisal, da ne razume.  Ti razumeš, kaj piše?

To s cepivi in čipi itak zmagajo.

Pa huda je tista, da so sledi za avionom v resnici kovid virusi, ki jih sipajo na nas.

Aja pa, da ti palčke zarinejo v možgane. Pa, da ti pri testu vstavijo čip.

Tista, da psa razžene pa itak zmaga :).

Pa Robijevi fašisti.

Zato da ne vdihnejo nanodelcev, ki jih cepljeni izdihujejo!

Pa veste koliko čipov imam jaz že v sebi… testirana sem bila neštetokrat.

ej robi, 31.10.2021 ob 19:16

Lahko prevedeš, že prej ti je nekdo napisal, da ne razume.  Ti razumeš, kaj piše?

V brskalniku zgoraj desno imaš ikonico za prevod iz italijanščine v angleščino in ti ves tekst na strani avtomatsko prevede. Dovolj dobro, da približno razumeš.

Če pa ne znaš angleško, v gugl vpiši italian slovene translate in se ti bosta odprli dve okenci. V okence za italijanščino nato skopiraj dele teksta s strani. Ne predolgih, ker jih ne prebavi.

Za osnovno razumevanje bo.

Jaz mislim da tista s čipi pri testiranju zmaga. Ampak eni res v to še verjamejo.

Neprijavljena, 31.10.2021 ob 20:24

Jaz mislim da tista s čipi pri testiranju zmaga. Ampak eni res v to še verjamejo.

In o tem na veliko razglbljajo na fb prek telefona 24/7 🙂

Vsi prestrašeni da ne bo kdo vedel kje so in kaj počnejo.

Da hocejo vesoljci vladati planetu zemlja. Se prej nas pa morajo pomoriti.

Nihče pa ne zna povedati kdo so oni!

Tudi to je teorija zarote. Pravijo debili.

https://m.facebook.com/groups/416396013246792/permalink/443869537166106/

… da se vse bolj kaže, da sploh ni teorija zarote ampak je vse resnica …

Robi650, 31.10.2021 ob 19:12

Najbolj neverjetna je ta, da bo strupen zvarek premagal nek virus, ki nikoli ni bil dokazan.

Mene ne preseneča, da ljudje verjamejo v nekaj, kar ni dokazano?

Nenazadnje ljudje že tisočletja verjamejo/ verujejo v ne – dokazano … kar tako na slepo …

Si predstavljaš?

Robi650, 01.11.2021 ob 07:07

Tudi to je teorija zarote. Pravijo debili.

https://m.facebook.com/groups/416396013246792/permalink/443869537166106/

To je pa verjetno paničn napad.. krčenje itd. Zaposlena je imela podobno štorijo..malo morje je teh primerov in ob vseh debilih..Ja tud anticepilska agresivna propaganda potencira nepotrebn nocebo efekt. 2leti aktivnega (opravičenega/neopravičenga)strašenja.. tk, da moje osebno mnenje, to ni teorija zarote, ni pa izključeno, da je to možn stranskih učinek te??

CrazY FroG ?, 01.11.2021 ob 07:24

To je pa verjetno paničn napad.. krčenje itd. Zaposlena je imela podobno štorijo..malo morje je teh primerov in ob vseh debilih..Ja tud anticepilska agresivna propaganda potencira nepotrebn nocebo efekt. 2leti aktivnega (opravičenega/neopravičenga)strašenja.. tk, da moje osebno mnenje, to ni teorija zarote, ni pa izključeno, da je to možn stranskih učinek te??

Omenjeni simptomi definitivno niso psihičnega izvora.

Prav tako ne posledice, ki jih ima zdaj zaradi vbrizganega strupa.

Ljudem lažejo, prikrivajo smrti, prikrivajo stranske učinke in prikrivajo dejstvo, da to niso cepiva, ampak genska terapija za katero niso znani ne kratkoročni in ne dolgoročni stranski učinki.

Dokazov je že na milijone, da ti zvarki povzročajo krvne strdke. Kaj sploh dela grafen v teh zvarkih ?

Dobro js nism dr.psihosomatike, še manj vsevednež..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close