Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj je hujša žalitev za žensko

kaj je hujša žalitev za žensko

Večkrat imam migreno tako, da se s takimi nepomembnimi vprašanji ne ukvarjam. Potrebujem samo mir in temo, drugo me ne zanima.

Odgovor na objavo uporabnika
če mene vprašaš, 27.11.2021 ob 20:26

wd40a148, 27.11.2021 ob 16:59

Replika54g1, 27.11.2021 ob 16:33

Ne eno, ne drugo ni žalitev, je pa neumno s takim moškim imeti karkoli. Zakaj že?

In vendar, forum je poln jamranja glede prvega in drugega.

A se ti rad pogovarjaš o slabih in še slabših variantah? Jaz ne.

Sem napisala nekaj bolj pozitivnega, a potem to raje izbrisala. Ta tema je pač tvoja.

Piši, kar ti pride na misel, pozitiva ne škodi.

wd40a148, 27.11.2021 ob 12:32

Če jo ma tip samo za seks, al če mu ni do seksa z njo?

Kot prvo: z nekom, ki te žali, ni za živeti.

Tudi za tisto “lepa dekleta ljubijo barabe” se nisem ogrevala. Zato, ker se nimam za lepo? 🙂 Vsake oči imajo svojega malarja. A t.i. barabe prej ali slej pokažejo svojo pravo plat: pomembni so sami sebi, pomemben je zgolj njihov “prav”, predvsem pa ne prenesejo zavrnitve. Kar pomeni: če bi ženska želela oditi, jim to že njihov ego ne bo dopustil.

V tej temi je bilo že zapisano, da ni vsak vsakemu všeč in prav je tako. V bistvu je lahko prav nadležno, če rine v tebe nekdo, do katerega ti ni. Kar pomeni, da je dobro, da se tak ne ogreva zate oz. da ga ne “kuriš”. Slednje omenjam, ker je nekaterim ženskam flirt v potrditev lastne privlačnosti.

Večkrat mi je že bilo rečeno, da ne znam razpoloženja. Kar pomeni, da me “preberejo” lahko že taki, ki mi niso blizu. Kaj šele nekdo, ki naj bi mi bil. In ta bo znal pristopiti, znal mi bo dati vedeti, da sem mu privlačna že zato, ker sem posebna. Kajti: to si želi vsak, naj bo moški ali ženska.

In ko v drugem vidiš kvalitete in ga imaš zato tudi rad, ne boš imel ne bo imel potrebe po aferah z drugimi.

P.S.

Eeeem, priznam: zastaviti post preko zanikanj, ni ravno pozitivno.  🙂

Kot prvo: z nekom, ki te žali, ni za živeti.

Tudi za tisto “lepa dekleta ljubijo barabe” se nisem ogrevala. Zato, ker se nimam za lepo? ? Vsake oči imajo svojega malarja. A t.i. barabe prej ali slej pokažejo svojo pravo plat: pomembni so sami sebi, pomemben je zgolj njihov “prav”, predvsem pa ne prenesejo zavrnitve. Kar pomeni: če bi ženska želela oditi, jim to že njihov ego ne bo dopustil.

V tej temi je bilo že zapisano, da ni vsak vsakemu všeč in prav je tako. V bistvu je lahko prav nadležno, če rine v tebe nekdo, do katerega ti ni. Kar pomeni, da je dobro, da se tak ne ogreva zate oz. da ga ne “kuriš”. Slednje omenjam, ker je nekaterim ženskam flirt v potrditev lastne privlačnosti.

Večkrat mi je že bilo rečeno, da ne znam skriti razpoloženja. Kar pomeni, da me “preberejo” lahko že taki, ki mi niso blizu. Kaj šele nekdo, ki naj bi mi bil. In ta bo znal pristopiti, znal mi bo dati vedeti, da sem mu privlačna in ljuba že zato, ker sem posebna. Kajti: to si želi vsak, naj bo moški ali ženska.

In ko v drugem vidiš kvalitete in ga imaš zato tudi rad, ne boš imel – in ne bo imel – potrebe po aferah z drugimi.

P.S.

Eeeem, priznam: zastaviti post preko zanikanj, ni ravno pozitivno.

Če so želje obojestranska (oba imata drug drugega le za seks ali eden drugega ne marata), je najboljš. Se mi pa zdi, da če ženska ne kaže ineteresa za moškega, pa čeprav ta moški te ženske sploh ne mara, zna biti to kar hud udarec za določene moške ege. Vidimo tukaj vsak dan. 😉

Verjetno sem čudna, ker ne razumem problema. “Samo za seks” meni ni, ker mi je telovadba brez čustev prazna, sem probala, pa mi ni bilo všeč in pač ne bom ponavljala nečesa, kar mi ni. Ravno tako ne vidim smisla v rinjenju v nekoga, ki mu nisem všeč, ne štekam zakaj bi. Meni jih veliko ni všeč, pa ne razumem, zakaj bi morali niti zato užaljeni, saj to ni njihova ustavna pravica.

Replika54g1, 28.11.2021 ob 10:18

Verjetno sem čudna, ker ne razumem problema. “Samo za seks” meni ni, ker mi je telovadba brez čustev prazna, sem probala, pa mi ni bilo všeč in pač ne bom ponavljala nečesa, kar mi ni. Ravno tako ne vidim smisla v rinjenju v nekoga, ki mu nisem všeč, ne štekam zakaj bi. Meni jih veliko ni všeč, pa ne razumem, zakaj bi morali niti zato užaljeni, saj to ni njihova ustavna pravica.

Ni problema. Gre za dva  od večnih problemov ki ga ženske izpostavljajo na forumu: s partnerjem sem toliko in toliko časa, sedaj pa opažam da:

a) ima me za praznit jajca

b) ni mu do seksa z mano

pa razmišljam… oboje je sranje, ampak kaj je hujše.

Jah.. pričakovanja so živ hudič. Zadnjič sm težila, da že doug nism dobla kkšne vrtnce (ma drugač mam najraje travniško cvetje) pol sm dobla pa šopek vrtnic – hitr sm poštudirala zakaj pa nimam že grma zasajenga??.

Drugače se pa strinjam z repliko seks brez čustev je bl tk prazn še predn se kdo sprazne?

Če gre za tu pa tam kakšnega moškega, ni nobeno problematično. So še drugi.

Če gre za vzorec, je hujša 2.varianta.

Če je dotični tvoj življenjski partner, je enako hudo oboje.

wd40a148, 28.11.2021 ob 10:45

Ni problema. Gre za dva  od večnih problemov ki ga ženske izpostavljajo na forumu: s partnerjem sem toliko in toliko časa, sedaj pa opažam da:

a) ima me za praznit jajca

b) ni mu do seksa z mano

pa razmišljam… oboje je sranje, ampak kaj je hujše.

Kaj pa vem. V prvem primeru ti je jasno, da gre za človeka, ki je praktičen. V drugem primeru spoštuješ odločitev človeka, osebno svobodo. Za žalitev gre takrat, ko moški ne zna bit taktičen ali pa preko besed rešuje druge svoje stiske. Besede prizadanejo ali pa pogled poln gnusa, takrat občutiš zavačanje. Pa še kr nismo užaljene. Užaljenost nas zagrize bolj v primerih, če čuvamo ali božamo svoj ego ali če nimamo razčiščenih pričakovanj. Tko nekako.

. https://www.youtube.com/watch?v=bpmkmRClPx8

Po mojem prvo. Zame vsaj. Ker to kaže, da me ima samo za fiziološko potrebo, čustev pa ni.

Ne hvala.

Drugo bi do neke mere razumela, ampak ne vidim čisto smisla živeti skupaj, če ni seksa. Oziroma – a potem bi morala tolerirat, da seksa drugje? Pa jaz najti drugje? Brez veze.

Absolutno drugo. Sem huda bejba in ne predstavljam si, da me kdo ne bi želel. Še ženske so me željne. Seksam skoz brez čustev,  ker sem absolutno premlada, da bi se vezala in prednost seksa brez čustev je stalnejši spolni partner, zbolela ne bi rada.

Jaz sem tudi, kot najstnica odbila tipa, k mi je rekel, da bo samo za sex. Prebolevala sem ga na kavču. Minilo je 27 let. Občasno klepetava po fb. Še sedaj bi oba. Nisem vedela, da moški to zamenjujejo. Da ti tko pivejo, ljubim te. Na koncu, ker ti sperejo možgane z neko vero. Poročiš z nekom, ki te spolno ne privlači. Lej če te nekdo spolno privlači, tudi vse ostalo laufa.

Hjcg, 30.11.2021 ob 21:23

Jaz sem tudi, kot najstnica odbila tipa, k mi je rekel, da bo samo za sex. Prebolevala sem ga na kavču. Minilo je 27 let. Občasno klepetava po fb. Še sedaj bi oba. Nisem vedela, da moški to zamenjujejo. Da ti tko pivejo, ljubim te. Na koncu, ker ti sperejo možgane z neko vero. Poročiš z nekom, ki te spolno ne privlači. Lej če te nekdo spolno privlači, tudi vse ostalo laufa.

Tudi jaz tako mislim. Če je privlačnost, lažje laufajo tudi vse ostale zadeve, če je ni, pa zveza prej ali slej postane prazna, nezadovoljujoča.

Najboljši seks itak doživiš z osebo, v katero si res globoko zaljubljen Oz jo ljubiš. Morda takrat tega ne veš, a slej ko prej ti postane jasno.

Seks v pravem pomenu besede (ne telovadba), je torej nujno povezan tudi s čustvi. Pri telovadbi pa privlačnost niti ni pogoj, je večkrat posledica neke fiziološke nuje, ki se jo lahko poteši s komerkoli, ki pač pride takrat mimo in je za stvar.

Zmešanka, 27.11.2021 ob 15:28

Nobeno, 27.11.2021 ob 15:25

wd40a148, 27.11.2021 ob 15:16

Nobeno, 27.11.2021 ob 14:50

Oboje je odločitev, zato ne sme ženska nobene čutiti kot žalitev, saj se ne gre za njo, temveč moškega, ki je noče (tako ali drugače).

samo a ni mal težko ne zamerit. Čustva so čustva.

Kakor kdo, ne vem zakaj bi ti ženska zamerila, če ji iskreno poveš.  Ženske bolj zamerimo neiskrenost, občutek izigranosti, da smo z nekom zgubljale čas po nepotrebnem, ali ko nekdo v zvezi igra da je nekaj kar ni in se na koncu izkaže za čisto nekaj drugega, to so stvari, ki jih zamerimo. Nespoštovanje. Če iskreno poveš, da jo imaš samo za to, ali da te ne privlači sploh niti minimalno, je precej iskreno in pošteno, nima kaj bit. V prvem primeru lahko celo naletiš na tako, ki bo “za” dokler si ne najde kaj bolj resnega.

Dokler ne naletim na tako filozofko bom vredi.

V zapisanem ni prav nobene filozofije. Samo gola dejstva.

Ne eno ne drugo. Ampak ce jo ima tip za glupo kozo.

Več na sz. A veš, kaj je huje sem morala prov prespat. Huje je, da se samo sprazni. Definitivno. Tebe potem boli maternica imaš boleče menstruacije. Počutiš se kurba. On mislu, da je vse o.k. ti misliš da si sexal. Predstavljaj si, da imaš erekcijo in ti ne pride. Bolijo te jajca. Če ne sexaš, ga lažje zapustiš. Lažje se samozadovoljuješ. Veš, da nimaš sexa.

Hjcg, 01.12.2021 ob 07:40

Več na sz. A veš, kaj je huje sem morala prov prespat. Huje je, da se samo sprazni. Definitivno. Tebe potem boli maternica imaš boleče menstruacije. Počutiš se kurba. On mislu, da je vse o.k. ti misliš da si sexal. Predstavljaj si, da imaš erekcijo in ti ne pride. Bolijo te jajca. Če ne sexaš, ga lažje zapustiš. Lažje se samozadovoljuješ. Veš, da nimaš sexa.

Ne vem, jaz z nekom, do katerega mi ni, ne bi niti seksal, niti počel kaj drugega. Ne predstavljam si prenašat nekoga, kar za šport in rekreacijo.

wd40713, 01.12.2021 ob 09:32

Ne vem, jaz z nekom, do katerega mi ni, ne bi niti seksal, niti počel kaj drugega. Ne predstavljam si prenašat nekoga, kar za šport in rekreacijo.

Evo, bravo. Tudi jaz tako mislim. Škoda časa, življenje je prekratko, da bi ga zapravljali za slab seks (=seks brez čustev). Dober seks je lahko samo z nekom, do katerega nekaj čutiš… Takrat je večdimenzionalen, te zadane res globoko. Za telovadbo grem pa raje v fitnes Al pa na hitro hojo.

Sex, sex, sex … Ni seks vse v življenju.

Samozavestna in pametna  ženska…Užaljena bo če jo ima samo za seks . Če mu ne vstane pa ne bo krivila samo sebe. Bo skušala ugotoviti kaj je ozadje.

Malo manj pametna in samozavestna ..Všeč ji bo če bo  zaželjena kar bo kazala njegova želja za seks. .Če mu ne bo vstal bo razmišljala če je kaj narobe z njo .ne bo niti pomislila na druge variante.

Tupica  pa itak ne bo nič razumela

Osebno (sem dala taksno izkusnjo cez) je absolutno veliko slabse, ce te moski zavraca – sploh, ce gre za tvojega stalnega partnerja, ki ti laze, da pac ni seksualen toliko, kot si ti… Ki laze, da ga to ne zanima, pa najdes med zgodovino njegovih aktivnosti na internetu konstantno ogledovanje cheap fotografij in krajsih videoposnetkov drugih zensk… Boli, ker ti udari na samozavest. Ker se zavedas, da izgledas dobro, da si v formi, da si odprto seksualno bitje, ki je “all in” pri sexu, da nisi nek enocelicar brez zivljenjske energije… In vsaka zavrnitev te potisne globlje v tla, saj se hoces noces zacne odrazati na tvoji, sicer dobri, samopodobi. Najhujsi udarec je, ko ves, da partner raje vsako jutro pod tusem d*ka in ti med ciscenjem tusa najdes ostanke njegove sperme povsod, tebi pa zagotavlja, da mu pac ni do seksa in da nikoli ne drka in da si ti pac nora, ker si izmisljujes taksne stvari.. Jaz sem dala taksno zadevo cez in se trudila razumeti vse, raziskovala psiholoske vzgibe, bila prijateljica, ku*ba… Ma vse zivo in ni pomagalo. V takih primerih svetujem vsem, naj cimprej spokajo iz taksnih razmerij, saj vas bodo spolne frustracije na koncu zacele ovirati tudi na drugih pomembnih zivljenjskih podrocjih.

liska182, 01.12.2021 ob 11:00

Samozavestna in pametna  ženska…Užaljena bo če jo ima samo za seks . Če mu ne vstane pa ne bo krivila samo sebe. Bo skušala ugotoviti kaj je ozadje.

Malo manj pametna in samozavestna ..Všeč ji bo če bo  zaželjena kar bo kazala njegova želja za seks. .Če mu ne bo vstal bo razmišljala če je kaj narobe z njo .ne bo niti pomislila na druge variante.

Tupica  pa itak ne bo nič razumela

Tole je pa mimostrel. Pametna in samozavestna ženska zna izbrati pravega moškega in teh težav sploh nima. Povem iz izkušenj 🙂 moj me hoče in me dobi, dvignem mu ga pa že s pogledom.

Hmm297, 01.12.2021 ob 17:00

Osebno (sem dala taksno izkusnjo cez) je absolutno veliko slabse, ce te moski zavraca – sploh, ce gre za tvojega stalnega partnerja, ki ti laze, da pac ni seksualen toliko, kot si ti… Ki laze, da ga to ne zanima, pa najdes med zgodovino njegovih aktivnosti na internetu konstantno ogledovanje cheap fotografij in krajsih videoposnetkov drugih zensk… Boli, ker ti udari na samozavest. Ker se zavedas, da izgledas dobro, da si v formi, da si odprto seksualno bitje, ki je “all in” pri sexu, da nisi nek enocelicar brez zivljenjske energije… In vsaka zavrnitev te potisne globlje v tla, saj se hoces noces zacne odrazati na tvoji, sicer dobri, samopodobi. Najhujsi udarec je, ko ves, da partner raje vsako jutro pod tusem d*ka in ti med ciscenjem tusa najdes ostanke njegove sperme povsod, tebi pa zagotavlja, da mu pac ni do seksa in da nikoli ne drka in da si ti pac nora, ker si izmisljujes taksne stvari.. Jaz sem dala taksno zadevo cez in se trudila razumeti vse, raziskovala psiholoske vzgibe, bila prijateljica, ku*ba… Ma vse zivo in ni pomagalo. V takih primerih svetujem vsem, naj cimprej spokajo iz taksnih razmerij, saj vas bodo spolne frustracije na koncu zacele ovirati tudi na drugih pomembnih zivljenjskih podrocjih.

Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close