Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je boljše: Sanval ali štamprli šnopsa?

Kaj je boljše: Sanval ali štamprli šnopsa?

odvisniki si najdete vse mogoče izgovore da se ne rabite soočiti z dejstvom da ste odvisniki

tudi če bi ga objavila bi bil naslednji argument proti tvojemu testiranju da gre lahko za fotošop ne?[/quote]

Ma ne verjamem, da travo špricajo, da bolj zadane. Mešajo pa med seboj različne travce da dobijo manj ali več Thcja.[/quote]
Pokliči policijo pa ti bodo oni povedali s čim vse špricajo!!!!

Šnopec in pir. Prime zagotovo!

Ma ne verjamem, da travo špricajo, da bolj zadane. Mešajo pa med seboj različne travce da dobijo manj ali več Thcja.[/quote]
Pokliči policijo pa ti bodo oni povedali s čim vse špricajo!!!![/quote]

kot pa je policija ekspert za gojenje travce

Pokliči policijo pa ti bodo oni povedali s čim vse špricajo!!!![/quote]

kot pa je policija ekspert za gojenje travce[/quote]

če vidijo za volanom zapohanega mu lahko naložijo enega od hitrih testov in v petih minutah ima zdravnik rezultat..vse več ljudi kadi travo, ker alkohol smrdi, se po njem opotekaš itd trava velja pa za neškodljivo

Oboje naj bi vodilo v zasvojenost. Poskušaj najti vzrok, sprostitvene tehnike, da razbremeniš psiho, masaže, …
Imaš prav, da dolgoročno škoduje, kot npr. črevam, ko jim ljudje pomagajo pri zaprtju z raznimi čajčki ipd., čreva pa se polenijo in vse težje opravljajo svoje delo po naravni poti.

Jaz ne bi šnopca, ker se mi zdi, da zbudi. Vzela bi Bachove kapljice in baldrianove tablete ali kapljice. In seveda nič kave in pravega čaja ter alkohola. Ter mogoče še mleko z medom in Dominor ( prvo mleko za teličke, ki še posebej uspava). Če pa res ne gre brez alkota, potem pa pred spanjem 2 dl piva. Ampak res samo 2 dl. Pa to nikakor ne vsak dan, ker si prehitro noter in potem začneš že ob 17 ih pivo sanjat in brez pivca ne gre. Ali pabrezalkoholno pivo, ker hmelj pomirja. Pa lahko noč.

odvisniki si najdete vse mogoče izgovore da se ne rabite soočiti z dejstvom da ste odvisniki

tudi če bi ga objavila bi bil naslednji argument proti tvojemu testiranju da gre lahko za fotošop ne?[/quote]

Objavit nočeš ker tej rezultati ne obstajajo. Če bi to bilo res bi jaz gotovo vedel, take nebuloze da ni več normalne trave so škodljive za ugled te od boga dane rastline ki lahko reši svet, vi pa ste ena tistih ljudi, ki izjavijo kakaršnokoli laž le da ne izpade, da nimajo prav

Objavit nočeš ker tej rezultati ne obstajajo. Če bi to bilo res bi jaz gotovo vedel, take nebuloze da ni več normalne trave so škodljive za ugled te od boga dane rastline ki lahko reši svet, vi pa ste ena tistih ljudi, ki izjavijo kakaršnokoli laž le da ne izpade, da nimajo prav[/quote]

če imaš 5 do 15 eur vsak dan za travo potem ti ne bo žal dati 8-14 za enega od hitrih testov da boš videl kako travo ti je bog poslal:_)…če ti je žal dati ta denar pokliči na policijo.zastonj .. 113

A rabi kdo sanval. Ostalo mi ga je. Mail gregyca123@gmail.com

Ne glede na to da je tole stara tema bom odgovorila še jaz.

SANVAL povzroča hudo odvisnost z mojo mamo sem celo leto hodila na psihiatrično kliniko na odvajanje, saj ga je jemala 8 let in stranski učinek poleg odvisnosti je bila huda trenutna demena oz izguba spomina. Sedaj je na seznamu da se ji Sanval ne sme več predpisovat in izdajat, hvala bogu je od tega že 5 let, spomin se je izboljšal, del možganov pa je tako skurjen da se določenih stvari za nazaj ne bo več nikoli spomnila.

Še hujši problem imamo v službi, sodelavka je na Sanvalu že 20 let, začela doživljat hude epileptične napade , že nekajkrat bila na odvajanju vendar ne pomaga nič. sedaj ga kupuje ga na črnem trgu saj ga drugje ne dobi več in vidno propada. Ker zasvojenci ne jejo Sanvala več samo za spat ampak ga pojejo že pri zajtrku. Žal.

Jaz tudi težko zaspim. Zaspim pa pred tv. Naštimam si uro da se sam ugasne.

Mene pa zanima koliko časa potem spite, če vzamete Sanval. Jaz ga vzamem ene 3x na leto, ampak spim pa potem samo kake 2 do 3 ure, nič več. To pa ravno ni smisel jemanja uspaval, se mi zdi.

Alkohol je bolj nevaren kot sanval, zato ne pijte alkohola za spanje, ampak raje vzemite sanval.

ne eno ne drugo, čaj industrijske konoplje z malo meda, preizkušena metoda za spanje. Če pa so psihični problemi pa še mola CBD za pomiritev čez dan in spanec je zagotovljen.

Larifari!!!!!!
Smo lani 4 stestirali pitje čaja z indust.konoplje,nihče ni bolje spal,pa smo različnih starosti od 30-48let.
Pili smo ga skoraj 1 mesec.
Nateg,kot so smola in kapljice.
Pomaga vse to samo tistim,ki to proizvajajo in prodajajo !!!!

Sanval povzroča zelo močno odvisnost z njim se tudi drogeraši drogirajo,če vam ni jasno. Med v toplem mleku.

Abstinenca

Metin čaj. Ampak ne un iz vrečke. Samo za volan pa ne smeš it

Kupila bi nekaj za spat xanax lexaurin sanval?

Nic od alkohola.

Pojdi hodit ali tect, delat na njivi. Pa bos padla v posteljo.

Ce je pa hrupno spalno okolje( mocan sosedov hrup), ne pomaga nic. Lezis zmatran, a uho slisi hrup. Imam tak primer ko zvecer pridem domov in grem spat mi pride “kampirat” nad spalnico zanalasc. Ko zj.vstanem gre pa prase spat. Tako vsak vecer. Grrr

Drugace pa Relax od biostila pravijo da je ok.

Vse psihotropne substance so nevrotoksične ne glede ali so legalne, ilegalne, ali na recept. Ne uničujte si živčevja. Vrhunski zdravnik za zdravljenje sebe ste sami. Sebe najbolj precizno in točno poznate. Nihče drug vas ne pozna tako dobro. Zdravje je v vas samih.

Bil sem na odvajanju od opiatov na CZOPD Ljubljana in smo vsi imeli predavanja o vseh možnih zlorabah……In (SANVAL JE OK) tvoj  post glede na to, da sklepam da delaš v farmaciji me prav čudi, da tako lahkomiselno opevaš sanval…..Nam so ga dali med zdravljenjem šele po 2 – 3 tednih nič spanja in še to samo za tri dni……Potem pa so nam zvečer začeli devat KVENTIAX 25mg pa iz lastne izkušnje lahko povem, da je deloval vsako noc 2 meseca ko konca zdravljenja…..So mi želeli dati za domov tablete pa sem se jim odrekel……Niti malo nespanja nisem začutil pa sem jemal Kventiax 2 meseca vsako noc…..Za Sanval pa je zagotovo znano,  da po tednu dni jemanja že 5mg tablete si porušiš naravno spanje……Tako da ti priporočam, da raje zamenjaš za kventiax če ne moreeš spat pa ni strahu za odvisnost

Vsake toliko vzamem Lexaurin, da zaspim.   In ne, nisem zasvojena.

Tale odgovor je total o zgrešen.

Sanval povzroča hudo odvisnost, če e ga predolgo jemlje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close