Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj imate desničarji proti talibanom?

Kaj imate desničarji proti talibanom?

Saj imate oboji zelo podobne “vrednote”. Eni in drugi ste verski fanatiki, šovinisti, ne marate pedrov, ne marate feministk, oboji ste proti levičarjem, proti demokraciji, proti človekovim pravicam, oboji ste za trpljenje v življenju, mislim, da drugi trpijo, vi pa uživate v njihovi bolečini … Če bi talibani vdrli v Slovenijo, bi se vi prvi oblekli v pižame in začeli puščati brade. Malo bi se zapletlo, ker bi se morali sunetit, vi pa ne prenesete svoje bolečine, samo tujo. Ampak to je vaš problem.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 16.08.2021 ob 15:02

Saj imate oboji zelo podobne “vrednote”. Eni in drugi ste verski fanatiki, šovinisti, ne marate pedrov, ne marate feministk, oboji ste proti levičarjem, proti demokraciji, proti človekovim pravicam, oboji ste za trpljenje v življenju, mislim, da drugi trpijo, vi pa uživate v njihovi bolečini … Če bi talibani vdrli v Slovenijo, bi se vi prvi oblekli v pižame in začeli puščati brade. Malo bi se zapletlo, ker bi se morali sunetit, vi pa ne prenesete svoje bolečine, samo tujo. Ampak to je vaš problem.

po mojem skromnem mnenju bi najprej pomagali Marjanu spuliti cimpreso in obleči ves razgaljen narod

konkurenca

A nisi tudi sama med njimi? A nisi pred par temami pozivala k temu, da se meje za preganjan narod neprodušno zaprejo, ker kaj imajo musliči tu za počet. Drugače pa ja, se strinjam, desničarji, ki so proti splavom, proti varanju, proti seksanju, če nisi v zvezi, globoko verni…. so samo malo blažja talibanska oblika skrajnežev, ker pač živijo na zahodu. Če bi se rodili tam, bi imeli brado in mitraljez čez ramo. Itak, to je tak tip ljudi.

Katolibanom so talibani konkurenca.

Zanimivo tole. Jaz podpiram desnico; center desnico in ne skrajne desnice in mislim, da skrajne desnice ni v Sloveniji in na splošno zelo malo v Evropi. Ene par mladeničev, ki nikoli niso odrasli in jim je nasilje na kakšnem shodu v zabavo. Drugače pa sem predvsem proti levici, ker je že v preteklosti kot še danes povzročila veliko problemov, ubila veliko ljudi, si neomejeno kopiči bogastvo, čeprav je teoretično proti temu. Demokracija? Levica? Na papirju mogoče že, v praksi pa gotovo ne. V Sloveniji z leve strani ne prihaja drugega kot verbalno nasilje, laži, kraje, norčevanje iz ljudstva, še posebej domačega in podpira tujce, lene in nepoštene, pridni pa komajda preživijo. To naj volim? Nisem proti splavu, zagovarjam boga, čeprav ne hodim v cerkev, ker mislim, da nas (naša) vera uči samo dobro. Poštenosti, prijaznosti, pomoči drugim… vsega, kar nam dandanes zelo manjka. Nič nimam proti homoseksualcem, feministkam, verjetno sem tudi jaz ena od njih. Me pa moti vse, kar je pretirano in pretiravanja je v današnjem življenju veliko, vedno več. Ampak se obrnem proč in si mislim svoje.
    Ne želim se opredeljevati, želela bi si le, da se vrne prijaznost, poštenost med ljudi. Življenje je tako kratko, za vse bi bilo dosti hrane, denarja in miru, če (predvsem levi) ne bi izkoriščali tistih, ki ne želijo postati njim enaki. In če bi vsi delali, ne pa, da 25% ustvarja, 75% pa jih živi na tuj račun. In so požegnani od levice.

Kdo pa so tistih 25 procentov, ki ustvarja?

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 17.08.2021 ob 09:28

Kdo pa so tistih 25 procentov, ki ustvarja?

Jasno, samo zadrti desnicarji, vsi ostali se praskamo in zivimo na njihov racun. Kako tega ne ves?

Vrednote imajo pa res do pike enake. Vsi, ki ne mislijo cisto enako kot oni, so SOVRAZNIKI in vemo, kaj se dela s sovrazniki, a ne?  Zenske, intelektualci in znanstveniki , geji, umetniki, ateisti, pripadniki drugih ver, pripadniki drugih ras ali celo drugih narodnosti, so vsi sovrazniki.

“Pravih” in pravilnih je samo 6% slovenskih, belih, krscanskih moskih, ki imajo ali podjetje, ali pa veliko kmetijo. In ti bi morali voditi vse ostale.

Copy paste talibani.

Desperadodajka, ti me pa res dostikrat nasmeješ! ??????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close