kaj imam na razpolago?
Mi lahko malo pomagate, prosim?
Kakšen rabljen avto bi (zaradi razpoložljive vsote namreč) mi prišel v poštev za nakup?
Na razpolago ca. 3 mio SIT, pri avtu pa so pogoji edino tile: klima obvezna in karavan in morda ne starejši kot npr. 4-5 let. Prav tako si ne želim npr. znamke Škoda, Kia, Daewoo, Hyundai,…, drugače pa mi je vseeno.
O cenah nimam pojma, zato sprašujem samo tako približno, če se komu ljubi odgovoriti.
Hvala,
»Nevednica«
Pojdi na http://www.avto.net, vtipkaj ceno, starost, po moznosti se, a hoces karavana, enoprostorca ali limota, a bi dizla ali bencinca.
Nato se cudi nad tem, koliko zadetkov bos dobila.
Ko bos imela nekaj favoritov, se pa spet oglasi.
SG
Na tvojem mestu bi razmišljal o novi OPEL ASTRI CLASSIC CARAVAN ali pa CITROEN XSARI BREAK. Obe z dizel agregatom. Mogoče ti nista všeč, sta tudi nekoliko zastarela, ker imata oba že naslednika.
Njihov plus pa je ta, da imaš razmeroma poceni nov avto, dve leti garancije, zastarelost je po drugi strani plus, ker sta oba avtomobila skozi leta odpravila t.i. otroške bolezni, pa tudi oprema je v obeh avtomobilih razmeroma bogato »naložena«.
Denar ti verjetno ni padel z neba, zato je prav, da zato dobiš »pošteno robo«. Rabljeni avtomobili so neke vrste loterija, glavni dobitek pa je avto od lastnika katerega poznaš in veš, da je vzoren, če ne vsaj dober lastnik.
Če dobiš recimo nekaj takega
in je avto resnično OK, je to neke vrste zmaga – dobiš zmogljiv potovalni avtomobil s katerim v enem dnevu brez težav narediš 1000 km s potovalno hitrostjo okrog 200 km/h iz njega pa izstopiš spočit, za povrh pa je to avto, kateremu je cena že zelo »padla« – nov (naslednik) je vreden vsaj 12 milijonov. Če pa avto nima resničnih km in je potrebno kakšno večje popravilo, pa moraš misliti na dodatne stroške, ki niso majhni. Teh pa z novim avtom praviloma ne bo, če pa že nastanejo imaš garancijo.
LP, Škorpjon