KAJ HOČE?
Z ENIM ZNANCEM SVA SE KAR PRECEJ ZBLIŽALA…NATO SE MI ON ODPRE IN POVE DA DO MENE ČUTI VEČ KOT SAMO PRIJATELJSTVO….NA ZAČETKU SEM DOBIVALA TAKE SMS-JE DA SE JE VIDLO DA JE ZAGRET…KER JAZ NA ZAČETKU NISEM BILA…SICER VŠEČ MI JE BIL…NISEM PA JEMALA RESNO DA BI BILA SKUPAJ…NO IN POL SE JE ZGODILO DA MI JE PRIRASEL K SRCU…ČEPROV MU TEGA NISEM POVEDALA NITI MU POKAZALA….SEM MU PA POSLALA VEČ SMS-JEV KAKOR OBIČAJNO…IN POL SE MI JE ZAZDELO KAKOR DA SE JE ON ZAČEL UMIKAT…NIČ VEČ MI NI PISAL SMS-JEV RAZN ČE MU NISEM JAZ KAKŠNEGA NAPISALA…SICER JE RES DA JE ODGOVORIL Z SVETLOBNO HITROSTJO….IN SMS-JI SO BILI Z MOJE KAKOR Z NJEGOVE STRANI ČISTO OBIČAJNI VSAKODNEVNI….TU IN TAM SVA ZOPET ODPRLA TEMO DA ME LJUBI…ČE JAZ NJEGA…AMPAK TO JE PA VSE KAR SE TIČE ČUSTEV…KO SE PA VIDIVA…SREČAVA…JE PA ČISTO DRUGAČEN….TISOČKRAT GRE MIMO MENE IN VEDNO SE USTAVI PRI MENI…DVAKRAT ME JE CELO PRED VSEM KUŠNIL NA LICA…ZOPET GOVORIL KAJ ČUTI….SICER MU DAM VEDT DA MI NI VSEENO ZANJ IN SE POL MAL POHECAM DA SE BOVA POROČILA…ITD….AMPAK ENOSTAVNO NEVEM VEČ KAJ NAJ SI MISLIM….GLEDE NA TO KOLK ON TRDI DA ČUTI DO MENE SE MI ZDI DA MI POSVEČA ČIST PREMAL POZORNOSTI…AJA ŠE TO SEM POZABLA POVEDAT DA SVA SE ŽE PARKRAT MENILA ZA KAO DEJT…PA NIKOL NI IMEL ČASA…SICER VEM DA JE V KRIZI Z ČASOM AMPAK ČE ME IMA TOLK RAD KOT PRAVI …SAJ JAZ VEM PRI MENI DA BI SI NAJDLA ČAS ČE BI IMELA KOGA TOLK RADA…PA KO SE SREČAVA VZUNAJ….KO PRIDEM DOMOV VEDNO PRIČAKUJEM TISTI SMS….KAJ JAZ VEM ČE NIČ DRUGEGA VSAJ ZA LAHKO NOČ ALI KAJ NA TEMO DA SVA SE SREČALA….NE NIČ OD TEGA….IN ZOPET SE NE SLIŠIVA VSE DO TAKRAT DOKLER MU JAZ NE POŠLJEM PRVA SMS….NIČ VEČ MI NI JASNO….KAJ VI MISLITE?
Kako naj pa on ve, kaj bi ti rada, če tega še sama ne veš čisto dobro?
Nekaj časa je pač poskušal, ampak truditi se okoli nekoga, ki od sebe ne da nobenega točnega odziva, kaj želi, se pa verjetno ne misli. Kar se mi tudi zdi pametno. Zdaj, če želiš, da bi bilo kaj med vama, si ti na vrsti da mu to na nek način sporočiš (in ne s šalami o poroki, ker iz njih ni nič razvidno), ker on je že poskusil in to priložnost si zapravila. Če ti pa samo manjka pozornosti in te zato moti, da se ne trudi toliko okoli tebe, si pa raje kupi psa, njega pa pusti pri miru, ker bodo na koncu spet zlomljena srca. Ampak iz napisanega sodeč si mu še pri srcu, samo odnehal je poskušati, da bi bilo kaj, ker je dobil občutek, da ne bo nič. Ga povsem razumem.
se opravičujem za caps lock:)
mah sej sem mu dala vedt da mi je dobr…pa vedno sem bila ok do njega…zelo obzirna…samo nisem hotla da gre tako hitro…moji čuti mi pravijo da se mogoče boji…da ne bi preveč silil vame….ali pa mu je enostavno težko govort o čustvih ali kaj podobnega….za poroko je blo pa tko da….sodelavci so naju špikal da sva mož in žena…in nato sva se tudi midva začela šalit na najin račun….ker drugače kej tazga ne bi kr tko prbila…ker sem bl zadržana….
Da ti je dobr, ali da bi rada poglobila vajino zvezo? Praviš da se mogoče boji? Da mu je težko govoriti o čustvih? In da si zadržana? Potem je to težko tudi tebi?… Hja, enkrat se bosta morala vsesti skupaj, sama, in se počasi vse pogovoriti. In to na resen način. Ampak vem, ni lahko, ker sem sam podoben. Kak kozarec vina, ali dva pri tem dosti pomagata 🙂 Drugega nasveta pa ne znam dati.
no sej jaz sem bila zato da se pogovoriva o tem….
tudi varianta z kozarčkom je bila….pa sem mu rekla naj stori pač kar želi…nanašalo se je na poljub….pa je rekel da ne ker da ni prov ker sem rahlo pijana…ma nimam pojma zmešal se mi bo….čutim da ga imam rada…rada bi da sem na jasnem…a nikakor razčistit zadeve….
sej vam še sporočim kako se bo še vse izteklo….
Moški odgovori: zakaj se bolj ne potrudiš?
Ženski odgovori: če te ima zares rad, bo že našel pot do tebe.
Iz lastne izkušnje vem, da če imata oba preveč ponosa in premalo samozavesti in sta oba preveč plašna (po moje pravi izraz za zadržanost), ne bo šlo ne tako ne drugače. Kdo bo prvi kaj naredil, pa se morata poštekat med sabo.
vso srečo obema. lp
lep pozdrav kot sem obljubila da vam bom napisala če bo kaj novega….
no jz sem neki časa kuhala mulo…nisem se mu oglasila on pa tudi meni ne…verjetno sva oba precej trmasat in preponosna…v glavnem srečala sva se “vzunej”….kot da nič ni bilo….začel me je osvajat jaz pa njega nazaj….zmenila sva se da se pogovoriva in da bova iskrena drug do drugega kar je po moje še ta najbolj vžgalo…dogovor/pogovor preko mobija sva se zmenila da izključiva….v glavnem ta teden sva zmenjena pri njemu na kavici….:)
lep pozdrav
danes sva bila zmenjena…pa dobim pol ure nazaj da se mi opravicuje in prosi naj ne bom jezna da gre nekam in da ne ve kdaj bo nazaj…nič o tem da me lahko pokliče ko pride da se zmeniva za pol ko pride če ne bo prepozno nič o tem da lahko greva npr. jutri ali kdaj drugič….
z moje strani je kocka padla…mogoče me ma res rad ampak zdaj če bo še vedno hotel da sem njegova bo šel prvo skozi pekel…pa da vidimo kolk me ma rad…tolk mi pa ni prirasel k srcu da se bom zanga tkole nizko spustila…kako se obnaša kokr da je on edini v mojmu lajfu…kokr da želi da ga jaz prosim da naj me on ljubi….kreten pozablja da je on prvi začel mene osvajat…v glavnem…rada mam samo sebe in se ustrezno cenim in si tega vsekakor ne zaslužim…
lep pozdrav
Joj, Krf…godlja.
Ampak vseeno,nič ni izgubljeno- kvečjemu pridobljeno.Ne sekiraj se, ker gre osel enkrat na led,enim pa se to zgodi malo večkrat.Vsi se kdaj znajdemo v podobnem položaju.
Sedaj neke (bistvene) stvari veš,za tiste manj bistvene pa ni vredno porabiti časa.Poizkusila si in nikoli si ne boš mogla očitati da nisi.To pa je tudi nekaj kajne? Če ne drugega sedaj res moraš vedeti,da problem ni v tebi ampak v njem.
Zdaj zakaj to dela in se tako obnaša je brezveze razmišljati.Veš, težko je nekomu razložiti kaj želiš, če tega še sam ne veš.Kakor je tudi res,da ni pošteno pričakovati, da te bo ravno zato nekdo razumel.
Ja,ni prijetno če te nekdo tako gunca, ampak ne pozabi- gunca te lahko samo toliko časa, dokler sediš na gugalnici…
LP,
Kaja 76
Forum je zaprt za komentiranje.