Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj hoče slišat ?

Kaj hoče slišat ?

Tkole, ko greva zvečer v postlo, mi draga prav: “Dj, kj povej..” Pa kaj bleknem, pa prav da to ni to, ampak “…sj veš kaj !”.

Malorca, bistva pa ne zadanem. Kaj hoče slišat ?????????????

npr…
-kok ma jest tebe rad….
-kok si ti dons lepa…
-sploh nevem kako bi lahko se shajal brez tebe…
v glavnem NAKLADANJE!!!
Jaz nisem mogel verjet ampak sem nekje bral eno raziskoavo med mladimi puncami in majo fuulll rade da nakladamo, ceprav vejo da vcasih ni res, sam da jim full pae to..
Kdo bi jih razumel?
SomeOne

..jaz pa mislim, da se to bolj nanasa na sex, da jo malo podkuris.. ko jaz mojemu recem, daj mi kaj povej.. vedno ve, da ciljam na kaksno sexi zgodbico oziroma kaj vse bi delal z mano.

Jaz pa nočem poslušati “nakladanja”. Več mi pomeni, če mi ljubi pove, kaj je počel v službi, kaj ga skrbi, kako mu gre – take stvari.

Pri nama je vedno kriza. Zvečer se spravima spat, ker je že pozno, potem čvekava o vsem mogočem, najprej splošno, potem kaj o seksu, sledi običajno še seks, pa spet kakšna debata…Grozno, zjutraj pa spet neprespana.

Dej kej povej……..kako dolgocasno….pa nej ona kej pove….meni se zdi smiselno postaviti konkretno vprasanje, na katero dobim konkretni odgovor! Predvsem mi je pa razglabljanje v postli brezvezno.

Aja, kaj hoce slisat? Ljubim te, rad te imam, najlepsa si, najboljsa si, you are the one…..to so stvari, ki bi jih moral vsak povedat spontano in ne takrat, ko drugi to od njega zahteva.

Daj ji svoj mikrofon v roke, pa naj ona tebi priča priču svoju. Jaz nakladanja ne maram, menda me ima rad če me vzame brez teh litanij.

Kolko sta pa stara ? Menda se že prej za mizo kaj pogovorita ?

Recept ? Mislim da ga ni. Vsaka od nas ima različne želje, interese, probleme, strasti…. Torej, različne smo.

Čebljaj in gruli, bo že enkrat prav.

No, midva sva drugače stara okoli četrtega križa, nisva pa skupaj vsak dan. Sva drugače v zvezi, da ne bo razumljeno kot prešuštvo…

Men tud moj isto, ker pač misli, da mu jaz moram kake stvari razložit, noče pa direkt povedat kaj. Ponavadi to ni dobr 🙂

Uaaa ne, men je to tok osladno… Dejanja, ne pa besede…

Kdor veliko govori-malo naredi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close