Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj golddiggerka in njen “meter cvancih” nabildan jebač delata v Hofru??

Kaj golddiggerka in njen “meter cvancih” nabildan jebač delata v Hofru??

Vidim danes v Hofru: bejbo v totalno oprijeti enodelni obleki, segajoči do malo pod pizdo in pleteninskega videza, z ogromnimi sončnimi očali v stilu Jennifer Lopez in silikonskimi žnabljami, ter njenega porivača, cverglastega, nabildanega, v solariju izsušenega naduteža, ki sta se potem odpeljala v kabrioletu.

Mislm … kaj ti božji izbranci in nadlepotni superljudje sploh delajo v Hofru? HOFRU?? A greš v Hofer s kabrioletom in sončnimi očali non-stop na nosu in dizajnerski oblekici???

????

Kako moraš izgledat, kaj moraš nosit in v čem se moraš vozit, da lahko greš v Hofer?

?

Kaj si pa ti delal tam?

Sej jaz tudi zaidem tja. Bi sel veckrat ce bi bil blizje. Tako pa moram u merkator. Sej hofer ima tudi ok stvari. Kaksne sladkarije… Pa tiste orehove potice iz njihove pekarne… Itd. Najde se. A zdej ker je prsu s kabrioletom ne sme not? Ce bi pa prisel z golf dvojko pa spet nebi bilo ok… Bi bilo neki cudni opazki in komentarji.

Ne veste vi.

Enkrat sem gledal enega vlogerja. Fural je bugatija in rekel da za krog dva oz niti ne vem… Gorivo kosta 185. In je en v komentarjih napisal bugatija furas a jamras za 185$…

In mu je en repliciral… “Zato je on bogat”.

Ni mislil zaradi 185. Kdo bo skontal bo skontal.

Odgovor na objavo uporabnika
Krema advantan?, 16.08.2021 ob 22:47

?

Kaj si pa ti delal tam?

Sej jaz tudi zaidem tja. Bi sel veckrat ce bi bil blizje. Tako pa moram u merkator. Sej hofer ima tudi ok stvari. Kaksne sladkarije… Pa tiste orehove potice iz njihove pekarne… Itd. Najde se. A zdej ker je prsu s kabrioletom ne sme not? Ce bi pa prisel z golf dvojko pa spet nebi bilo ok… Bi bilo neki cudni opazki in komentarji.

Ne veste vi.

Enkrat sem gledal enega vlogerja. Fural je bugatija in rekel da za krog dva oz niti ne vem… Gorivo kosta 185. In je en v komentarjih napisal bugatija furas a jamras za 185$…

In mu je en repliciral… “Zato je on bogat”.

Ni mislil zaradi 185. Kdo bo skontal bo skontal.

Ti očitno ne skontaš!

Če maš bugatija in kešpičko, se nimaš kaj vozit v Hofra!!! Moraš imeti specialnega batlerja posebej samo za travce iz gum ven pobirat! Ne pa, da greš lastnonožno v Hofra!!!

Nekaj podobnega sem vidla tudi jest tri leta nazaj v Hofru v Šiški. Baba ni mogla denarnice odpret od ogabnih dolgih krempljev, oblekca pa ozka roza mal čez češpljo. Ajoj one res mislijo da so višek lepote. V Hoferja pa hodijo zato ker so na sociali.

Hofer ima kvalitetne izdelke po lepih cenah. Kar se videza tiče, se vidi da niste šli nikoli nikamor iz Slovenije.. kaj vse vidiš po drugih državah, bi rekel da so naši ljudje kot iz kataloga 🙂 urejeni, normalni,večinoma ne izstopajo ..zato se posebneži tukaj ne počutijo dobro, saj preveč štrlijo iz povprečja. Bodisi zaradi videza, stajlinga, frizure… bog ne daj da bi prišel en potetoviran po obrazu s 100 pirsingi, saj bi ga linčali in vrgli ven 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close