Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj dobite pri kozmetičarki pod “nega obraza” in koliko za to odštejete?

Kaj dobite pri kozmetičarki pod “nega obraza” in koliko za to odštejete?

Me zanima, saj so cene in ponudba, ki so za tako ceno dobiš, precej različne.

Čiščenje obraza s pililingom, tonikom, para, urejanje obrvi, stiskanje ogrcev in mozoljev, maska, ročna masaža obraza, krema. Zraven mi vedno da še kakšne vzorčke krem in mask. Za vse skupaj plačam 8.000 sit.

Jaz bi vas pa prosila, da navedete še KJE (ime salona)!

Isto kot nina27 samo dodala bi še masaža dekolteja in vrata. Studio MA Kranj. Cena 10.000,00 SIT.

Mene pa zanima, kje v centru lj je kak dober kozmeticni salon? sem novaaa in nic se ne poznam. hvala

Čiščenje obraza + ročna masaža obraza, vratu in dekolteja – 8.000 sit; Metropolis v Kamniku.

Dunja Vovk na Medvedovi – 9000sit

Kot vem, sama nega obraza vključuje samo čiščenje, piling ter masko. In naj bi stalo le 4.000 sit. Ker pa v kozmetičnih salonih radi služijo, vedno “vštulijo” še kaj zraven, samo da plačaš več.

Na Bledu pri Barbari, plačam 6.500 SIT, za peling, stiskanje mazorljev in ogercev, puljenje obrvi, voskanje dlačic pod nosom, dolga masaža obraza, maska in krema.

V Kranju v studiu Sonce me je peeling, para, stiskanje, masaža, maska,krema, obrvi prišlo malo čez 5.000 SIT in sicer s kozmetiko San Soucis. Če se odločite za nego z dermalogico pride zadeva za kak tisočak dražje.

Pa še izredno prijazni so 🙂

Je bil že kdo v kozmetičnem salonu Beauty Medic na Dunajski????

Je tukaj kaksna mariborcanka, ki hodi v kozmeticni salon v Habakuk?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close