Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj dobite od svojih moškov za darilo za rojsni dan

Kaj dobite od svojih moškov za darilo za rojsni dan

Ojla,mene pa zanima kaj kej dobite od svojih moškov za darilo za rojsni dan pa kake obletnice

Darilni bon za tečaj slovenskega jezika in opismenjevanje.

moškov? 😀 😀 😀 😀

letos mobitel, ker je stari že čisto za v penzijo.

Alenčica, tebi bi prav prišel bon, da dokončaš OŠ!!!

Ipod
PC – konfiguracija po lastni izbiri
debel, mehek, živo rdeč kopalni plašč
prstan
parfum
malo dražjo knjigo, za katero sem bila preškrta, da bi si jo privoščila

obvezno zraven najljubšo čokolado in rožico

vedno mu uspe nekako zvrtat, kaj si želim 😀

Eh, moj pa nič ne preseneča. 🙁 Kupi tisto, kar mu naročim in kakšno rožico zraven. Ni za vzgled.

Meni se pa zdi to ravno ok, da poveš, kaj si želiš. Kaj mi bo najdražji parfum, če mi sploh ne diši …

Ponavadi za obleke, torbice, škornje ampak že nekaj časa prej nabijam kaj mi je všeč pa se mi zdi predrago, da si sama kupim.
Čeprav za zadnji rojstni dan mi je kupil avto. Zaj*** je edino to, da imam zdaj registracijo prav na rojstni dan. 🙁

Moji moškovi pa mi lepo voščijo in to je to.

Midva pa si za rd ne podarjava že par let nič več. Mogoče kaka večerja. Prej sva si kar nekaj kupovala, potem sva drug drugemu povedala, kaj naj si kupiva…brez veze. Imava skupni račun in kupiva si kar si želiva in kar potrebujeva vsak zase. Sem pa vseeno vesela kake rožice, on pa sladarije.

Vprašanje za moškove: Kaj pa vam kupijo ženskovi?

je ednina tegale mošek ? ali kako ?

ne samo “moškov”, tudi “rojsni” dan 😛

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

alenčica78,

prav simpatično si se motila ;)…si me nasmejala…
Za rojstni dan in obletnice dobim oz. sem dobivala rožice, parfume, bone…ipd…

Ene in iste mone nabijajo, se vtikujejo v slovnične napake, lapajo v stilu “duhovitosti”…….

vse osamljene, čarovnice…..JAZ si jih predstavljam kot ene sove…………

Še Bedanec se jih je bal!

Od sebe ne dajo nasveta, ker so jih same potrebne!!

———————————————————————————————————-

Zdaj pa k tebi avtorica: kakšen parmum, rožo, povabilo na večerjo………

– kuhinjskega robota, ker sem si ga tako želela, pa si ga nikoli kupila sama
– sokovnik
– prstan
– ročna ura
– nazadnje pa karte za dramo, najboljši sedeži in knjiga z recepti sokov (obožujem namreč gledališke predstave)

https://www.facebook.com/actio.si

Pri moških je v večini tako, da jim moraš namigniti kaj naj kupijo, posebej še , če si zahtevna obdarovanka. Težko jim je izbirat in najti pravo darilo. Ne posplošujem, vendar večini.

LMAO

Bravo! Ta je pa najboljša danes…

Meni se pa zdi, da avtorica ni slovenskega porekla. Tako namreč samostalnike sklanjajo tujci.

Me pa to spominja na mojo prijateljico, ki se je pred leti priselila iz Tajske in je bila zelo zagnana pri učenju slovenščine. Ko je nekoč šla v trgovino in naletela na gnečo pri blagajni, je žensko v vrsti za njo vprašala: Ali si ti tudi v tej vrsti? To je bil namreč njen prvi samostojni stavek v komunikaciji z neznanimi ljudmi.
Ženska je totalno padla ven in naredila sceno v smislu: A sva midve krave skup pasli, da me tikaš, koza neumna?

Mnenje o tem, kdo je v takih primerih krava in kdo koza, prepuščam tukajšnjemu občestvu.

LMAO

Bravo! Ta je pa najboljša danes…[/quote]

Ja, ampak meni je izraz mošek, moškov všeč. In ga nameravam po novem uporabljati doma. Pri svojem mošku 🙂

Tako, kot je ena že zgoraj napisala, da je izraz prav simpatičen.

Zelo različno me obdaruje. Spomnim se prvega leta, ko sva začela hoditi, mi je prinesel pisalni stroj v kovčku.;))

Hmm..pa enkrat mi je po pošti naročil neko zadevico, ki mi še zdaj požene rdečico v lice:))

Kak dober parfum, enkrat je bila zlata verižica, uhani.(čeprav ne maram zlata), najlepše mi je, če me pelje kam ven…v kino in na večerjo npr.

Se pa večkrat čez leto kar tako spomne in me kaj počaka zvečer na “povštru”.

Je kar duhovit pri teh stvareh. Bolj kot jaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close