Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj delam narobe?

Kaj delam narobe?

Pozdravljeni,

star sem 17 let, sem urejen, rjavolas, vitek in visok in sem imel v življenju samo eno punco, vendar zveza ni bila ravno resna. Moj problem pa je, da pri ženskah nisem priljubljen in mi nikakor ne rata pri njih. To ni normalno, da pri teh letih nimam punce pa tud nobenga lajfa nimam, mislm vsi hodjo vn pa se majo fajn pa to jaz pa ko grem se noben sploh ne zmen zame pa mi je brezveze pol še hodt okol..Pa nevem kaj delam narobe ker mi je neki punc reklo in dalo vedet da sm lep pa da sm jim všeč ampak zdaj me pa sploh nobena več ne porajta..mogoče se sliš čudno ampak se bojim da si bom zapravu svojo mladost..mislm leta bežijo men se pa nič ne dogaja..kaj naj nardim??
čist sm že obupan vsi majo partnerje pa lajf razn mene dajte prosm pomagat!

Meni pri 17ih še na kraj pamet ni padlo, da bi si poiskal punco. Vse kar me je zanimalo takrat je bil nogomet in računalniške igre. Pomoje ti samo primanjkuje hobijev in ne veš več kaj bi počel sam s sabo.

To je čist normalno.

Mogoče pa se niti ti ne zmeniš za nikogar, nazaj dobiš pa isto? Malo več zanimanja pokaži za druge, pa ga bodo tudi drugi zate. Ne moreš samo prejemat in nič dajat.

Pa ti porajtaš kako? Ali samo čakaš, da bodo vse one naredile, ti laskale, te osvajale, medtem ko boš ti sedel križem rok?

Nimajo vsi partnerje, to je prvo. Za svoj lajf pa boš (spet) moral sam poskrbet, da se ti bo kaj dogajalo. Malo napora te čaka, nisi več star 5 let, ko so ti vse k riti prinesli, ampak boš že.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti bi imel punco, nisi pa čisto prepričan, kaj bi z njo.
Imel bi jo pa zato, ker “jih vsi drugi imajo in oni imajo zato lajf, ti pa ne”…
Daj povej nam – zakaj si želiš punco?
In kakšna bi naj bila?

Joj, še ena tema na isto vižo, še en polinick…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

počakaj 5 – 6 let, da boš všeč 17_letnicam ☺

Odličen odogovr.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close