Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kaj delam narobe?

Kaj delam narobe?

Sem brezposelna in iščem zaposlitev, vmes honorarno delam na radijski postaji, tako da mi čas in znanje ne gresta v nič.
Obenem sem se prijavila za pripravništvo na Evropski komisiji, kjer sem sedaj v drugem krogu. Prijavila sem se tudi za podiplomski študij v Švici, in so me načeloma sprejeli. Obenem sem aktivna v društvu, ki se ukvarja z projektnim managementom, hodim na tečaj nemščine, sem član študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi-hodim na predavanja in konference, se izobražujem naprej na magistirskem študiju.

Vem, da je problem, da imam VII. stopnjo družboslovne smeri, pa vendar, ni tako, da nimam delovnih izkušenj, ampak vedno izvisim, ker mi manjka nek segment kot je recimo program pantheon, priprava letnega poročila.

Od 55 poslanih prošenj, sem dobila celo 8 povabil na razgovor. Meni se to zdi zelo malo, glede na moj vloženi trud in potencial kot je delo v tujini, študij v tujini, dobre komunikacijske sposobnosti, dobro pisno izražanje.

Sem pošiljala tudi prošnje za študentska dela, pač do podatkov sem prišla prek prijateljice in jih prosila če bi lahko pri njih delala honorarno ali prek avtorske pogodbe, ta podjetja so mi v glavnem odgovorila pozitivno, tako sem tudi prišla do dela na radiu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close