Kaj boste/ste danes kuhale?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › Kaj boste/ste danes kuhale?
Jaz bom danes svoje presenetila z marlečnimi cmoki in juho iz zelenjave iz našega vrta (imam prvič vrt in sem ful hepi)
Med navijanjem pa bomo zobali češnje.
Za jutri pa so v planu kumare v omaki s pirejem.
Mi smo že čist poletni,..:)))
joj kolk se sliši slastno le namesto marelic bi jaz jagode ali borovnice,…. samo ko bi našla koga ki bi kuhal. sem v tistem času ko so želje po hrani eno, da pa bi jedla pa nekaj čist druga. upam da še par tednov pa mine to pijateljevanje z wc-jem
Joj kok ste fletkani, no:))) Kakšen noro razigran poletnji jedilnik…tvoji morjo bit čist preč od sreče…hmh pire pa kumare, noro, kakšna ideja…
Vse drugo je zanemarljivo v primerjavi s poletnJim jedilnikom.
Jaz pripravljam rižoto z morskimi sadeži. Zraven bo velika skleda domače berivke. 🙂
Sorči no, škratek mi je ponagajčkal. Sem prehitro stisnila “oddaj”. Ampak sej se bo dal izluščit bistvo, k’nede?
Danes bo za kosilo pet vrečk čipsa, pet vrečk smokija in six pack Laškega :))))
Bravo, bravo…štart (kosila) je pa ob 16h, ne? :))
Danes kosila ne bo, ker delam. Iščem pa zamenjavo v službi med 16. in 17:30, ker imam takrat nujne opravke. Ko pridem pa domov pa upam, da bodo fantje pustili kako pivo.
A me povabiš na kosilo? :))))
p.s. prinesem še jest plato Laškega
Je kuhala hčera: tortilje s piščancem. Odlično 🙂
Sem spekla svinjska rebrca … da bo stariii imel med tekmo kost v “gobcu” in bo danes približno tako zgledal kot Primož.
Nič, sem bila v službi.
Za kosilo je bil pasulj.
za večerjo pa pogača z kislim mlekom.
Forum je zaprt za komentiranje.