kaj boste podarili?
pa naj se vas vprasam, kaj boste lepega podarili vasim zenam/ljubicam/dekletom za “bozicka”?kje dobite idejo o darilu? vam sama namigne? vprasate? vlozite veliko truda v izbor darila ali kar nahitro kaj izberete?
prosim, lepo prosim ce mi odgovorite malce vec na to temo, ker pravkar pisem clanek o obdarovanju in me zanima kaksno je res mosko stalisce da ne bom “po zensko” klatila prazno slamo!
lep decemberski pozdrav vsem
Heh… nekak ni zanimanja za to temo…zakaj le?? :))… jst kupim svoji kar se mi pač zdi….. Če vidim kaj pametnega. Zadeva ni nikoli vnaprej premišljena…….
Bolj me motijo njena darila, ker mi kupuje same neuporabne stvari; ala: medvedki, pa plišaste igračke, pa take bedarije. Enkrat sem ji rekel, naj mi za rojstni dan kupi štekerje za mojo sobo, pa se je samo zgražala, kako si lahko kaj takšnega zaželim…….. potem mi je seveda kupila medvedka, ki je v končni fazi pristal na podstrešju v eno škatli in se na njem samo še prah nabira, AMPAK!! To je blo pa njej fajn. Zdej se pa joka kje je un medvedek, ki mi ga je kupla….. E vidiš!!!! če bi mi kupila štekerje, bi jih lahko vsakič ko bi pršla k meni videla!!!
U glavnem če skratim: mene osebno zelo motijo neuporabna darila, ker ne vem kaj z njimi. Isto tko me moti kupovanje neuporabnih daril za mojo punco, ker mi je bedno po trgovinah tist kič iskat….. itak da včasih kupiš kako bedarijo, ampak to čist neplanirano. Če pa za nakupom stoji racio, pol pa kupiš kej uporabnega. (ala seksi spodnje perilo, al pa kaj podobnega)
upam, da sem pomagal!!
LP
Remedy
Forum je zaprt za komentiranje.