Kaj boste podarile svojim možem, fantom, dragim?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Kaj boste podarile svojim možem, fantom, dragim?
Ja, saj vem, da je vsak drugačen pa vendar … mogoče dobim kakšno idejo, saj sem letos pa res čisto brez. Torej, kaj so vaša božična darila za boljše polovice? Hvala.
Sprva nisem mislila nič, ker sva tako dogovorjena, odkar imava otroka, zdaj pa sem jaz od njega dobila dve stvari, ki sem si ju želela, tako, da bo tudi on od mene dobil, in sicer mobitel, ker se mu je pokvaril.
mogoče kakšna uporabna ideja za moški svet:
ok, copati, pa nogavice, klasika,
švicarski nož
smešna majica
kaj za šport
kaj za oblečt
za sorodnika vsako leto spečem sadni kruh, ki ga ima rad, za drugega medenjake
vstopnica za kakšno tekmo
Jaz sem razmišljala, da bi mu podarila pohodne čevlje, ker jih rabi. So pa precej dragi, tako da razmišljam o opciji, da božiček kupi en čevelj 😉 Kako se vam zdi to? Vseeno se mi zdi boljše, kot da mu kupim nekaj, česar ne rabi in si tega ne želi.
Ker gremo velikokrat na pohod v zimskih dneh, nekaj za ogret se.
Mojemu bo prinesel pulover, štunfe, kapo in kakšno dobro čokolado.
Moje darilo bo to, da po končno 11 letih zveze si bom spremenila priimek in bom vzela njegovega
Moj dobi el. pikado, pa še služilo bo celi familiji in poživitev na piknikih.
Kupila pa sem mu do sedaj že:
-denarnico
-švicarski nož – tega je bil naj naj naj vesel :)))))
-brivnik
-copate
-košarkaško žogo
-sm. čelado in sm. rokavice
-sm. očala
Od mene bo dobil smučarske karte, ker se mu vedno zdi ful škoda denarja in se odreka tem zimskim užitkom.
midva grev a v šoping (živimo na podeželju in nismo redni gostje btc-ja) in si kupiva kar si želiva in rečeva, da je to za novo leto. očitno noben od naju ne mara daril, ki so presenečenje in jih ni vesel…. pa še za otroke takrat kupiva, ker greva sama….
nič,ker sem dojela da je skrajni čas da to vezo prekinem,pa kar odlašam,se vračam ampak vedno je eno in isto.-((,ne vem kaj jst delam narobe vendar men vedno vse propade.-((
Moj dragi dobi denarnico in termo nogavice; ker ga vedno zebe v noge. 🙂
Letos mu bom podarila družabno igrico z razširitvijo, kar ni niti tako poceni.
Čez par let bo govoril, da je blo to najbolj grozno darilo kar jih je kdaj dobil :)))
tvoje mnenje . Jaz vem kakšne so njegove želje ;)))
1/2 apartmaja za teden smučanja (druga 1/2 je zame), od njega pa bom dobila tedensko karto:)
Že leta si namesto novoletnih daril privoščiva teden smučanja v Avstriji.
Moj bo dobil lonček za kavo z najino sliko, topel šal in paketek njegovih najljubših čokoladnih bonbonov.
za vsak slučaj če pade na kero
hahahaha…..dobro darilo. 🙂
Mojemu nameravam podarit pulover ali dva in bon za masažo. Zdraven pa še čokoladne bonbone.
Mojemu nameravam podarit pulover ali dva in bon za masažo. Zdraven pa še čokoladne bonbone.
Za Miklavža je dobil pulover in kozarec nutele, za božička bo pa CD Perpetuum Jazzile.
Forum je zaprt za komentiranje.