Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj boste kuhali za silvestrovo.

kaj boste kuhali za silvestrovo.

LP in hvala.

Nič bom jedla v restavraciji.

FONDUE

nič posebnega, sploh gremo pa k teti in se bomo pustili presenetiti. Ampak kakšna posebna hrana nam ne paše, važno je, da smo s tistimi ljudmi, ki jih imamo radi!

Mehiško, predjen načosi, glavna jed enčilade z rižem in pečenim fižolom, sladica čokoladni flan, ob dveh zjutraj čili kon karne.
Pijemo margerito in pivo.

Mi bomo pa kar standardno…francosko solato in pohani puranji fileji….mnjami

Francoska, Pohani puranji zrezki s sezamom, pršut, tatarski biftek, cele vrste kruha, različni sirčki…njami!

Srečno!

Za nazaj.
Brez posebnega praznovanja sem za večerjo naredila hrenovke s sirom, pečene v listnatem testu, kruhovi cmoki in solata.
To sem delala prvič in se je obneslo. V vzdolžno prerezano hrenovko zatlačen sir nikamor ne steče, ker je vse skupaj zavito v listnato testo. Sicer se smešno sliši: hrenovka na silvestrovo, vendar otroci se spakujejo skoraj nad vsem mesom, hrenovke pa vsaj jedo. Za praznik sem rekla, naj bodo raje vsi bolj zadovoljni kot zdravo prehranjeni. Pečene hrenovke v listnatem testu so nekaj posebnega, to bom še kdaj naredila.
Ali se še komu ljubi napisati, kaj ste pripravili na silvestrovo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close