Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj boste kuhale

kaj boste kuhale

Se mi zdi, da že pol leta jemo isto, golaže, rižote, testenine na 100 načinov.
Pa da dobim še kakšno idejo, kaj že dolgo nisem naredila, napišite mal kaj kuhate v zadnjih dneh.

Jaz bom danes pečenico in zelje.

Jaz nič, moški kuha 🙂 včeraj je bil piščanec in riž, v ponedeljek jota, danes bodo pa menda zrezki in pire, če ga ne bodo otroci prepričali za tortilje

Kuhane svaljke z drobtinami.. in skledo mesane solate.

Jih delaš sama? Prosim za recept, če jih delaš sama, jaz sem jih do zdaj zmeraj kupila.

danes zelenjavne filane paprike

mi smo bolani imamo juho in segedin, čeprav bi mi zelo pasal stročji fižol, mogoče si selo kaj skuham … boranjo ali samo kuhanega …

pišč. paprikaš in široke rezance

jutri lazanja

v petek ocvrti file osliča + krompirjeva solata z zeljem

prosim, če poveš, kako narediš piščančji paprikaš?

Jaz bom naredila gobovo juho in palačinke.

Polpete in kumarična solata s krompirjem.

Bikovi prašniki na čebuli z jajčkom, poleg pa rdeča redkvica kot sveža zelenjava. njam njam:)

Danes prvič kuham ričet po kuharski knjigi , upam, da uspe

Včeraj smo imeli govejo juho (sem imela zamrznjeno), puranje ražniče (iz merkatorja že nataknjene), kuhan riž, prebranac (ETA Kamnik) – tega sta pojedla otroka, midva pa sva se tolažila z zeleno solato.

Bi tudi recept za piščančji paprikaš.

Mineštro in palačinke.

je to drugačno? – http://www.dominstil.si/articles/kolumnenja/1597/seks-ali-pasta/

Svaljke vcasih naredim sama… se posebno ce dan prej naredim (namenoma) vec pire kromirja…

torej: v pire krompir (kateri je bil zmesan z nekaj masla in mleka) dam jajce in toliko moke, da se naredi lepo testo… oblikujem v dolg svaljek.. narezem na majnse koscke.. katere oblikujem v manjse svaljke… v velik lonec slane vrele vode.. ko priplavajo gor, se nekaj minutk… odcedim in vrzem v ponev, v kateri sem na malsu poprazila nekaj drobtin… malce popecem.. pa na kroznik 😉

Dober tek…

V ponedeljek je bila goveja juha(ostala od nedelje), zrezki v česnovi omaki, dušen riž, solata – včeraj je bila koleraba z žitno klobaso, danes pa pečen piščanec z mlinci in solata, jutri bo ričet, v petek ( upam da dobim sveže ciplje), krompir z blitvo in solata, v soboto pa lazanja in solata.

danes bo kar pizza

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Danes: želočkova juha in šarkelj.

V ponedeljek je bila še goveja juha od nedelje, pohani zrezki od nedelje, motovilec z jajcem in kruh.
Včeraj: nič 🙁
Danes bodo pečenice in tenstano zelje, ker grem pa prej domov bom za jutri skuhala še sarme, ki jih imam v skrinji. Za posladek in za jutrišno malico bom pa naredila še jabolčno – skutin zavitek. Pa v kruhomatu bom spekla kruh.
Jutri bo to kar bom danes skuhala 🙂
Petek: verjetno bo kakšen losos v foliji, krompir in solata, pa malinovi mafini ( mam še domače maline v skrinji pa jih je treba porabit 🙂
Sobota: verjetno bo domača pica in mešana solata, pa ker imam v skrinji še domače slive bo slivova pita 😉
Nedelja: goveja juha, tenstan krompir, zelena solata, meso iz juhe in pečen piščanec, zame pa verjetno še riž z zelenjavo. Posladek: kava in sobotna pita 🙂

To bo to

goveja juha, marinirana govedina, motovilec

Pri nas še vedno jemo kot kure in zajci :-).
Danes bo solata iz radiča, avokada, mozarele, fižola, kalčkov, zelene leče in kuhanega jajca.

Živi in pusti živeti

Pravkar se kuha stroganoff, zraven bo riž in solata.

Danes juha iz stročjega fižola, tortelini in zelena solata.
Jutri gobova juha in palačinke.
V petek pražena jetrca in endivija.
V soboto ričet in kr. klobasa.
V nedeljo smo povabljeni na praznovaje RD. S seboj bom nesla zmedene flancate (in darila seveda!)

ponedeljek: musaka, solata
torek. zelenjavna rižota, rdeča pesa
sreda: polnjene paprike, pire
četrtek: lotarinška špehovka, radič v solati
petek: cvetačna juha, ribe ( kar bom dobila, verjetno file postrvi )

Danes goveja juha in španska pita (ali drugače povedano počisti hladilnik) + solata.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close