Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj boste jedle danes za kosilo?

kaj boste jedle danes za kosilo?

Mi bomo jedli zelenjavno juhico, pečene bučke z mocarelo – http://www.mojirecepti.com/recept/pecene-bucke-z-mocarelo.html, zraven kakšen krompirček, za sladico pa puding.

Kaj boste pa ve kuhale na ta deževen dan?

Lucija

pasulj, pohane dežnikarce,
solata

Riž z zelenjavo.

srečni vi, ki imate čas.
mi kuhamo samo še čez vikende. med tednom delamo od 10 do 18 ure. niti nimaš poštenega kosila, niti malce, niti večerje.

Zelenjavno rižoto in zeleno solato. Za sladico so še “cinnamon rolls” od včeraj zvečer.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Čufti in pire ter solata

lp

lp, orehek

Nič.

vČERAJ zvečer sem skuhala za danes, enolončnico z kislim zeljem, fižolom in notri klobaso.Zelo dobro, in imamo vsi štirje to radi.Hitro je kuhano, dobro je in zdravo.

Jaz sicer med tednom ne kuham, samo mi je včeraj mož prinesel fuuuuullll dežnikaric, tako da bomo danes na jedilniku, ocvrte, njami! Komaj čakam, ker jih letos sploh še nisem jedla.

Rižoto s piščancem in zelenjavo ter zeleno solato.

goveja juha, pire krompir, za meso bo govedina iz juhe, za zraven pa še špinača. Jutri pa juha in polpeti (ostanki govedine) in krompirjeva solata.

pasulj in vanili puding z borovnicami.

Popečen piščanec + sladki janež, pa še zelenjavna juhca na začetku.

Včeraj popoldan naredila: goveje zrezke v zelenjavni omaki, danes skuham še široke rezance in naredim solato.
Sladico si bomo pa narisali 🙂

Mi smo prav sedaj pojedli. Prežganka, palačinke z mesnim nadevom, kuhan krompir, mešana solata in skutne palačinke za sladico. Bilo zelo dobro.

Danes so bili na jedilniku slivovi cmoki z drobtinami.
Super…..

M i pa bomo danes pripravili jurčke v omakici, polento in radič s krompirjem in fižolom.
Jutri bo verjetno omaka iz mletega mesa in zelenjave, pire krompir in zeljna solata.
Potem pa bo že čas za kakšne ribice in krompirjevo solato, prej pa kakšna zelenjavna juhica.

Za sladico vsak dan skuham jabolčni kompot, ki ga otroci trenutno obožujejo.

Mi bomo pa jedli teksaški lonec.

Pri nas pa bo danes takole: skutini žličniki z omakco iz mletega mesa in zelenjave ter solata.

Polnjena paprika in kruh, ker se mi po pravici povedano ni dalo še priloge delat:)
Kasneje bo pa še kakšen puding za sladico.

Ocvrt sir in krompirjeva solata…pa verjetn kaksna juhca…

Jedli smo: govejo juho z ribano kašo, popečene svinjske zrezke, pire krompir in endivijo.

Blitva in pire pa telečja hrenovka

Pohane sirove luknje pa pajkova bedrca.

Jota + jabolčni zavitek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close