Kaj boste danes kuhalI?
Objava čaka odobritev
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj boste danes kuhalI?
Pačemo na žaru. Malo mesa (piščančje krače, sv.vratovina), malo zelenjave-paprike, jajčevci…otroci pa pečejo krompir. Še zadnji paradižnik z vrta in to je to. Pa sladoled)
Svinjska ribica v listnatem testu in žefranov riž. Solata . Zvečer pa (upam) kostanj in mošt.
Jaz delam Italijanski zajtrk. Mi to jemo za kosilo. In zelena solata iz vrta zraven.
Kostna juha se kuha.
Telečja rebra in prsa so še v paci, bodo šla v pečico.
Krompir bom dodala v pečico k mesu in bo pečen zraven mesa v pekaču.
Zraven glaziran korenček.
Solata, tista taskodrana, pa radič in tamehka (skupaj).
Zvečer bo francoska solata in kakšen narezek oz. pečenka od kosila.
ne kuham več. Po navadi so moja kosila preslana. Jem sam kot pes. Pa se mi večkrat vlijejo solze po obrazu, ki kapljajo naravnost na krožnik.
Buy Bactrim Online Overnight Delivery
nič. Pred kosilom skočim mal pogledat na tale forum in sem sita do večerje.
Na željo občinstva bodo danes ( in še kakšen dan za tem) sarme.
Ne vem še kaj zraven, verjetno kar pire.
Včeraj sem naredila marinado iz sardel. Kaj bo še, ne vem.
Smo že pojedli, danes so bile polpete, pa krompirjeva solata iz osmih sestavin ?
Široki rezanci z gorgonzolo, olivami,kaprami in solata.
Jutri pa segedin s krompirjem.
po res dolgem času, sem danes skuhala kostno juho z zelenjavo in ribano kašo, ter goveje zrezke v čebulni omaki, ajdovo kašo, zraven pa rdečo peso. Sladice ni bilo, so pa kg viška na riti, he,he…!
Puranji zrezki v smetanovi omaki z njoki.
Skuhal sem govejo juho z rezanci, ter pečen piščanec filan s kruhovim nadevom in pečen krompir.
Danes sem skuhala ajdove testenine z govejim golažem, zraven je bila še velika skleda rdečega radiča s fižolom.
Zentel Drugs France
Tudi pri nas jesensko. Bučna juha, kostanjevi svaljki z omako iz kremnega sira ( za moža še govedina po burgundsko) in za sladico jogurtov mousse s kakijevim pirejem.
Na željo občinstva bodo danes pice, probavam nekaj novega in sem že včeraj naredila testo, ki naj vzhaja skoraj dva dni, me res zanima, če bo razlika.
Na željo občinstva bodo danes pice, probavam nekaj novega in sem že včeraj naredila testo, ki naj vzhaja skoraj dva dni, me res zanima, če bo razlika.
Tako kosilo je žalitev za Slovence.
Biga, poolish ali vito? Mene je tudi obsedlo zaradi ene fb skupine ? Odlične pice, nikoli več ne kupimo nikjer. Zaenkrat v ooniju, poleti upam da že v krušni peči zad za hišo.
Naj ti tekne.
Biga, poolish ali vito? Mene je tudi obsedlo zaradi ene fb skupine ? Odlične pice, nikoli več ne kupimo nikjer. Zaenkrat v ooniju, poleti upam da že v krušni peči zad za hišo.
Naj ti tekne.
Forum je zaprt za komentiranje.