Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj boste danes kuhale

kaj boste danes kuhale

kaj punce boste danes kuhale?ideje rabim

pizzo – mnjam – komaj čakam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

🙂 Spet bom jedla na Lentu – tam delam tako, da ni časa za kuhat. Dopoldne c pisartni – popoldne in večer Lent – tako, da kaj druga ne ostane…

********************************************* We all know that cats rule the world!

mi imamo zelenjavno rižoto pa solatko…njami

lp,k

Nič.

pizzo

Knorr govejo juhco.

Golaž – skuhan že včeraj

Za okus vrzi not še dve žlici vegete.

Danes:
Ostanki sladkega zelja s krompirjem od včeraj in mesne palačnike, solata

Jutri:
Pire, špinača, pečen piščanec

Sobota:
Gremo na ohcet :))))))

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Goveja juhica..

Ognjeni piščančji ribsi na žaru, Mlad krompirček v pečici, grška solata, Kumare v kisli smetani…

Za desert pa čokoladna torta z sladoledom in smetano.

Kaj čmo, danes je moj dan,……..PRAZNUJEM.

včeraj:juha,makaronovo meso,solata,malinove rezine
danes:zelenjavna juha,skutine plačinke popečene v pečici
jutri:??

Bom rajš zraven spila kozarec Ace brezalkoholne negazirane pijače z devetimi aditivi, pa kečap brez konzervansov s tremi aditivi si bom na pol kruha namazala, na drugo stran pa kekec pašteto.

Za večerjo pa standard. Kokakola in čips.

Jaz nič, moj kuha. Sem se že pozanimala,kaj bo: tunizijski zvitki in krompir iz pečice. Njami!

Danes goveji zrezki z njoki. Včeraj testenine s tuno in koruzo, predvčerajšnjim morska rižota. Pa vsakokrat solata.

Toncka

Ha, tudi jaz praznujem, pa ne vem in niti sanja se mi ne, kaj bi danes jedli. Včeraj smo jedli pražena jetrca na žaru … wauuuu, kok so ble dobre, pa mlado narezano in posoljeno čebulo zraven, pa kruh, jasno!

Za danes se mi niti sanja ne, bi pa prav tako rada pojedla nekaj na žaru pečenega, pa zeleno solato zraven.

Predvčerajšnjim smo jedli špagete z jurčki v smetanovi omaki,

jutri naj bi bil krompirjev golaž, pa nisem več prepričana, ker gremo potem v soboto na družabni dan, kjer bo golaž, pa hrana z žara, pa kaj vem kaj še, najbrž tudi kaj pasulja, pa …. ???? Bo moralo biti nekaj lahkega ??:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Puranji zrezki ( puranja stegna brez kosti) v zelenjavni omaki, kvinoja, zelena solata, sadje.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Mama 2831, kakšni so tunizijski zvitki? Hvala in lep dan

Tudi naša celiakašica obožuje kvinojo:-)

Danes: golaž + makaroni + zelena solata

jutri: taisti golaž + pire krompir + ne vem še kakšna solata 🙂

včeraj: Puranovi zrezki na dunajski način + stročji fižol v solati + nič drugega 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close