Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj boste danes gledali popoldan po tv?

Kaj boste danes gledali popoldan po tv?

Bili smo zunaj, pokosilali. Pecivo se peče. Zdaj pa počitek ob tv ju. Kaj boste gledali? Vseeno samo da je zanimivo in da niso poročila.

Zdaj sem po kosilu, posoda pospravljena, pijem temno Lasko en kozarcek, ostalo sta si razdelila se moz in sin, potem grem malo v vodoravni polozaj in obrnit pol urce igrice na telefonu, nato se pa lotim se zadnjih polic v kuhinji, delam cistko.

Božične filme nu Voyu.

Dopoldan kuhala kosilo in ob enem pripravljala material za izdelavo voščilnic( jih bo kakih 80).

No za nas jih bo ene 35, nekaj jih gre k tašči(15), nekaj še moževi teti, da bosta pisali.  nekaj gre pa na lager, da jih lahko uporabim za nujno oz. da jih morda drugo leto ne bo potrebno toliko delati.

Po kosilu pa sem začela z izdelavo, sedaj se pa že sušijo.

Malo prej sem s plastifikatorjem plastificirala sliko božička  z imeni vseh, ki bodo deležni njegovih daril.

Sedajle sem pa z vami in počasi prebiram kaj se vam je zapisalo.

Ob sestih na Planetu.    Intervju z naso vodilno epidemiologinjo… Zna biti zelo zanimivo in poucno.   Priporocam tudi glupim anticepilcem.

Jem torto in pijem penino. Gledam tv, oziroma TLC.

Montiram vodila rolet po končani fasadi. To je moj privat zabavni program. Zdele je bla kava, trenutno sem šel na Dodge-a (SRT), pa sem mal sm pogledu.

Eto.

Jaz vas berem, mož pa 1 567 900. Neretvo/klasic tv/ gleda. Čakam še Kekca, ga imajo večkrat na sporedu.

jaz. Mein neuer Alter.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja,ja, 12.12.2021 ob 18:13

Jaz vas berem, mož pa 1 567 900. Neretvo/klasic tv/ gleda. Čakam še Kekca, ga imajo večkrat na sporedu.

A takih vec obstaja?

Moj tudi!

Takole pa v razviti Nemciji strežejo stvari.

. https://youtu.be/n_Bdy6x10YA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close