Kaj bomo zdaj?
miaaa882, 08.02.2022 ob 09:46
cepi se. Jaz sem se tretjič in veselo letim v Italy skoraj vsak teden. Medtem je zdrav hrust tu blizu, malo nad 50, anticepilec podlegel covidu, prejšnji teden je bil pogreb. Bog mu daj mir
Ime in priimek ter kraj bivališča tega gospoda, in še tvoje ime in priimek, da ti pridem zategnit en ali dva šamara okoli tvojih umazanih plačanih lažnivih režimskih ušes, ki bi morala goreti od sramote.
Dobiš provizijo od prispevka ali od cepljenih? Gnoj smrdljivi.
zanimivo je, 08.02.2022 ob 14:31
jaz pa ne razumem, 08.02.2022 ob 14:11
Anonimno 10752, 08.02.2022 ob 13:52
Vemo vemo, 08.02.2022 ob 09:57
tega kolikor hočeš, 08.02.2022 ob 09:53
Enostavno, 08.02.2022 ob 09:51
Pri nas pa smo imeli pogreb sosede, se ne 40 stare.
Omedlevica, koma dober mesec. Isti dan, kot je dobila tretji odmerek cepiva.
Pet dni po 3. odmerku se je okužil (zdrav 51 let), bil 3 tedne v postelji z visoko vročino. Še sedaj (po prebolelosti) se zelo slabo počuti. Toliko pomaga 3. doza.
Ko pa vpraša človek za ime, je pa tišina 🙂
Pa ti zaupaj svoje ime drek na palci….več poznam cepljenih ki so umrli in imajo težave kot necepljenih ki smo se okužili in preboleli ta kvazi virus…razumeš ti tepec cepljeni
Zakaj ne poveste z imenom in priimkom kdo je po cepljenju umrl. Oseba je mrtva, a ji bo kdo kaj oporekal, ji težil? 2 sta umrli po cepivu. Vsi vemo kdo. Če bi vedeli za vseh 235 al kolk naj bi jih blo, bi pa že davno ukinil cepljenje. Ne poveste z imenom in priimkom, ker je izmišljeno.
Daj, ti povej svoje ime in priimek!
To, da je nekdo umrl in da ga javna objava imena ne prizadane, je pa taka budalestina, ki jo lahko izrece samo nekdo, ki ima hudo omejene mozganske funkcije!
Ce ti nimas nikogar na tem svetu, drugi imamo in ti umrli imajo svoje bliznje in malo manj bliznje, katerim ne bi bilo prijetno, da se ime njihove pokojne ljubljene osebe vlaci po forumih!
Brez skrbi da bi prišlo v javnost. Vsak svojec bi naredil halo, če bi nekdo njegovih bližnjih umrl po cepljenju.
daj ti raje preveri tiste svoje FB slike, kjer vas filajo s posledicami po cepljenju, me zanima če boš našlo osebe, ki so na teh slikah Jaz jih namreč ne. Vidim pa da uporabljajo razne posnetke epilepsij in bolnikov z MS in zraven dodajajo besedilo o posledicah cepljenja. Da vas sram ni, opice zabite.
Nvm163, 08.02.2022 ob 08:13
Mi, ki smo zboleli po 1.2. in nismo imeli možnosti se testirat s PCR testi zastonj, kaj bomo naredili?
Ker, za prehod meje potrebuješ EU potrdilo o prebolelosti, ki pa je samo PCR test.
Ali bomo vložili skupinsko tožbo?
To je čista diskriminacija in neenakost med državljani!
Hahahahaha. In kam ti da hodiš, v kakšno tujino? Tisti, ki res hodijo v tujino so že zdavnaj cepljeni.
citat:
Ime in priimek ter kraj bivališča tega gospoda, in še tvoje ime in priimek, da ti pridem zategnit en ali dva šamara okoli tvojih umazanih plačanih lažnivih režimskih ušes, ki bi morala goreti od sramote.
Daj nam dober vzgled in najprej objavi svoje podatke. Ali pa prenehaj s zahrbtnim izzivanjem.
Postenost v vsako slovensko hiso…
ob času, 08.02.2022 ob 14:29
Zartrose izven profila, 08.02.2022 ob 14:05
In zakaj koji kurac jaz nisem še zbolela, če je takooooooo nalezljivo in ti ne nudi nobene zaščite da lahko čez en teden ponovno zboliš? Mi je služben zdravnik rekel, da bom do konca januarja tud jaz zbolela, ker bomo vsi! Sem mu rekla-no bova videla!
Eto-nisem!!
??
Brez skrbi, boš že. Eni so celo žrli otroške okužene smrklje in se po FB hvalili, kako se ne morejo okužit. Boš že zbolela, ne boj se.
Pa kaj tebi ni jasno? Ne bojim se! Na kurac mi gre, ker so to bolezen izkoristili za jetništvo ljudi, da si dajo duška s svojo nadvlado!!
In tole mantro poslušam že od marca 20-ne boj se, boš zbolela do jeseni.. do zime.. do pomladi.. do oletja.. do jeseni, do zime, do konc januarja! ne znate vedeževat, zato se tega ne poslužujte! Pejd raje sekrete pucat!
?
tvoje ime472, 08.02.2022 ob 15:15
pa pizda kdo si ti, da se bodo objavljala imena ne nekem kurčev forumu, kjer ti nimaš niti jajc da pišeš s stalnim nikom?
Para Bellum, 08.02.2022 ob 15:08
Avtor, veliki prijatelj farmacevtskih družb dr. Ihan je rekel, da ta Omikron itak ni nič resnega in da si tisti, ki so ga preboleli, nekako “niti ne zaslužijo” dobiti status prebolevnika… Ker Omikron verzija ni dovolj huda in resna. Tako da za navaden prehlad pa ni za pričakovati covidnega potrdila…??
AMPAK-za navaden prehlad smo še vedno v ujetništvu in vsiljujejo cepljenje, ki je brez haska za ta prehlad? Viš kako si “profesionalci” nasprotujejo hahahaha..
ti kar trolaj, 08.02.2022 ob 15:13
zanimivo je, 08.02.2022 ob 14:36
ja, ja, 08.02.2022 ob 14:31
zanimivo je, 08.02.2022 ob 14:27
zdravilo205, 08.02.2022 ob 14:08
Hahahaha, ja sevedaaaa, poznaš jih, jaaaaaa. Samo inem nočeš povedat, a ne. 😀
Vaš kretenizem je neverjeten, komu lažete? Ljudje vam ne verjamejo, najbrž s temi pravljicami tolažite sebe?
Ampak zanimivo je, da tudi jaz ne poznam nikogar, ki ni ceoljen, da je zbolel in umrl. Poznam enega iz prvega vala, 40+, ki je bil v bolnici, a je bil res izgorel ze kar nekaj casa, preden se je okuzil, tako da je imel tezji potek zaradi splosne izcrpanosti telesa, pobral se je pa potem kar hitro, se mu je vsaj sportanje in kondicija obrestovala.
Tudi od cepljenih ne poznam nikogar, ki bi umrl zaradi kovida, sem jih pa poznala nekaj, ki so umrli zaradi infarktov in strdkov. Zdaj, jasno, so ljudje tudi pred kovidom umirali zaradi tega, tudi mladi, a spet, prej si na vsake toliko slisal za nekoga mlajsega, da ga je kap, niti 1x na leto, na par let mogice, zdaj pa slisis vsak mesec in kaj naj si drugega mislis, kot da je krivo cepivo? No, morda res ne samo cepivo, ampak vsa ta kovid situacija in rezim, ki spravlja ljudi v stres in raznorazne stiske, za kar pa vemo, da res slabo vpliva na zdravje.
Že med (recimo temu) znanimi Slovenci jih je kar nekaj, ki so bili necepljeni in so umrli, tako da ne vem kaj se sprenevedaš.
Nikogar od njih ne poznam osebno, kaj je res in kaj ne, je pa pri nasih medijih veliko vprasanje!
In v stroki enako! Tudi Katjo bi pometli pod preprogo, ce ne bi bil tak javni ‘halo’!
Samo cepivo morda res ne povzroca obolenj, a glede na to, da se je pri nekaterih kronicnih bolnikih stanje bolezni po vec letih poslabsalo, je ocitno, da deluje pri nekaterih kot nek triger za izbruh ali poslabsanje bolezni.
No, če smo pa na tem, kaj da pišejo mediji in kaj je res in kaj ne, potem je škoda debate s takimi troli, kot si ti. Vse kar vam ne paše, je “laž” medijev, to je edini argument, ki se ga oklepate anticepilski voluharji ki ne verjamete v obstoj virusov.
Vem pa nekaj – še vsak dogodek, kjer je prišlo do smrti po cepljenju, je prišel v javnost. Nemogoče je, da bi ljudje umirali in bi bili svojci tiho. To so samo vaše LAŽI.
Saj niso tiho, samo nocejo se javno izpostavljat in o tem govorijo le privat.
Druga stvar, nekdo umre po tretjem odmerku zaradi strdka, obdukcija bo pokazala, da je kriv strdek/infarkt. Potem pa, lovi jih in dokazuj, da je strdek/infarkt zaradi cepljenja, svojci imajo veliko prevec dela s svojim zalovanjem, da bi se sli gonjo dokazovanja.
Glede medijev je pa tako, novice vedno lahko zapises na tak nacin, kot zelis, da so slisane! Ni direktno laz, je pa zavajanje in manipuliranje.
Evo, nekako to sem tudi pričakovala, na žalost… vedno se bo nekdo veselil tuji nesreči, smoli, nepravičnosti…
Povsod je tako, v razredu v šoli, v kolektivu v službi… se strinjamo, da nam ni ok, da se nam dela krivica, pa vendar, ko je treba skup stopit, se večina dol usede in utihne.
Ena četrtina cepljenih si želi, da bi necepljene kaznovali, druga četrtina si želi grozno bolezen, nekateri celo smrt za necepljene…. Prišli smo do tega, da se tudi necepljeni sedaj med sabo drkamo, kdo je dobil EU potrdilo in kdo ne, pač si pa plačaj, če ga želiš imeti…. a res, pa kaj mi ga ti ne plačaš pol, sej to pa ja ne bi smel bit problem. Zakaj si ga moram sama … a sem si jaz izmislila to sranje, ta virus, ta pravila, odloke…
Noro! Nikoli ne bo bolje.
Če bi vas s palcam tepli, bi rekli, sej je ok, sej so unga bolj zmatili kot mene.
Fuj.
Nvm163, 08.02.2022 ob 21:54
Evo, nekako to sem tudi pričakovala, na žalost… vedno se bo nekdo veselil tuji nesreči, smoli, nepravičnosti…
Povsod je tako, v razredu v šoli, v kolektivu v službi… se strinjamo, da nam ni ok, da se nam dela krivica, pa vendar, ko je treba skup stopit, se večina dol usede in utihne.
Ena četrtina cepljenih si želi, da bi necepljene kaznovali, druga četrtina si želi grozno bolezen, nekateri celo smrt za necepljene…. Prišli smo do tega, da se tudi necepljeni sedaj med sabo drkamo, kdo je dobil EU potrdilo in kdo ne, pač si pa plačaj, če ga želiš imeti…. a res, pa kaj mi ga ti ne plačaš pol, sej to pa ja ne bi smel bit problem. Zakaj si ga moram sama … a sem si jaz izmislila to sranje, ta virus, ta pravila, odloke…
Noro! Nikoli ne bo bolje.
Če bi vas s palcam tepli, bi rekli, sej je ok, sej so unga bolj zmatili kot mene.
Fuj.
bravo za zapis… ljudje sploh ne dojamejo…
zato jaz pravim ukinit takoj vsakrsno omejevanje kogarkoli… kd9r se hoce cepit naj se po lastni volji kolikokrat se hoče, vsi imamo enake pravice gibanja, pa obvezno dohtarji delat polno nazaj na voljo vsem in obvezno uvest zgodno zdravljenje in gremo naprej normalno zivet.
Ti si tok zoprna, da itak vsi bežijo od tebe. Te nima kdo okužiti. 😀 Poleg tega pa 100% strogo skrbiš za higieno, tko da do tebe bakterija in virus praktično ne moreta. V Ljubljani je bla hiša z več stanovalci in stanovanji, kjer so se vsi okužli, kdorkoli je prišel noter pred 2 tednoma in z usranim rokam po ustih šaril, je fasal covid. Večina so sicer cepljeni. Hitri test njim ni nič pokazal. So lepo hodili na delo in po trgovinah. Necepljeni pa praktično vsi pozitivni na pcrju. Cela hiša je kašljala in smrkala izmenično približno en mesec, vročino ki je trajala 1-2 dni pa so enostavno zbili s tabletom. Ampak cepljeni z negativnim hag testom, so bili uradno brez covida.
Forum je zaprt za komentiranje.