Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj bomo pa danes jedli ?

Kaj bomo pa danes jedli ?

Sedajle razmišljam, kaj naj skuham..

Lepo nedeljo vsem skupaj
A.

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Mi se ne oziramo na to, ali je nedelja ali ne, da bi moralo biti komplet kosilo.
Zato bomo jedli puranje zrezke v omaki iz lisičk in krompir (ne vem še kakšen).

LP

Mi bomo pa danes gužvaro 🙂 Neke vrste burek, samo narejen na drugačen način. S korami, ki jih namakaš v filo in potem polagaš na testo.
Zelo, zelo dobro 🙂

Rizeva solata ( sinoci narejena caka v hladilniku)

Riboni na zaru ( svak je ze telefoniral, da jih je nekaj ujel in tudi ocistil) :)))

Blitva s krompirjem po dalmatinsko

Sadna pogaca

PS: Mogoce bo pa rizeva solata za vecerjo, ceprav kot predjed pri kosilu- ena zlica – vzbudi apetit!

Pri nas spet soncek in morje vabita:))) Lep pozdrav z enim Dober tek!!!

Pri nas cvetačno juho, kanelone z mesnim nadevom in zeleno solato.

Tudi od mene dober tek in pa pozdrav vsem, ki ste me morda v zadnjih 2,5 mesecih pogrešili 😉
Za naše tri šolarje je danes prvi šolski dan, jaz pa pospravljam, pospravljam… in zdaj bo treba kuhat.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Krompirjeva musaka z melancano in stročji fižol v solati.

Vladka, pozdravljena. Ves, da sem te res pogresala.

<http://majuska.moj-album.com/>

Vladka pozdravček tudi od mene – gotovo ste počitnice dobro izkoristile in nabrali novih moči in energije za novo šolsko leto :-))).
LP

Hej, Vladka:)

Pogresana in dobrodosla !

To se pa malce hecno slisi – narobe svet:
Ko si prihajala v domovino, smo se poslavljali, zdaj, ko si pa daaalec, ti izrekam dobrodoslico:))) Haha, nekdo, ki ne pozna situacije…

Lep zacetek novega s. leta vsem malim ucenjakom!!! Babi

Hvala vsem za pozdravčke in lep začetek novega delovnega tedna!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka, tudi od mene en lep pozdravček. Sem te kar pogrešala, čeprav sem v teh dneh popolnoma zaposlena (ampak upam, da se bom kmalu navadila :)), tako da bolj berem.
Ampak sem kljub pomankanju časa včeraj naredila odlične čokoladne muffine z višnjami! In sem se prav sprostila ob delu, se pravi bom od zdaj naprej malo bolj “pridna” 🙂

lp

Vladka, a veš, da sem ravno včeraj pomislila, da je pa sedaj že res dolga, odkar te nismo nič slišali… Pozdravljena.

Jaz sem se pa včeraj lotila svojih prvih štrukljev (bom napisala – in kaj vprašala – posebej), pred tem porova juha z lečo.
LP Mimi

Pozdravljena Vladka.

Včeraj: pečenka, grah in kruhovi cmoki. Pa še paradižnikovo juho sem na hitro spacala (brez recepta, prvič nasploh). V planu je bila sicer tudi caponata od Babi, a je zmanjkalo časa.
Danes pa ostanki pečenke in graha, zraven pa pire krompir.

Rizev dzuvec z veliko pora, ( malo cebule, petersilja, cesna),
korencka, mesnate paprike, jajcevcev in paradiznika; seveda pecen v pecici. Na vrhu se je popekla se zarebernica za moza.

Mesana solata in sladoled

Lp

Stročji fižol v omaki in pražen krompir.
Seveda tudi od mene pozdravček Vladki!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close