Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj bomo kuhali med počitnicami ?

kaj bomo kuhali med počitnicami ?

Drage moje kuharice in dragi kuharji!

Počitnice so tu in kaj bomo pripravljali med počitnicami, saj vem, da jih mi starši nimamo, vendar vsaj kakšen dan skuhajmo kaj bolj počitniškega. Predlagajmo kaj!

Mi bomo med počitnicami praznovali roj. dan najmlajše in zato bo slavje na višku. Spekla bom dve torti, dva različna peciva, obložila kruhke, za ta stare, se pravi nas, pa bo moj dragi naredil tatarski biftek. To rajanje pri nas traja cel vikend. v nsalednjih dneh pa bomo kuhali tisto kar si bodo zaželeli moji otroci. Pa čeprav bo to palačnika ali pomfri. Huura, naj živijo počitnice.

Tudi pri nas bomo kuhali bolj “prosto po prešernu”, torej kar si bodo otroci zaželeli, imam pa to srečo, da niso izbirčni in zahtevni.

Jaz bom pa kuhinjo prve tri dni v naslednjem tednu prepustila hčerki (16 let).Skuha lahko karkoli si bosta z bratom zaželela. Midva z možem nisva izbirčna in bova pojedla vse jar bo pripravila. Tako je bilo tudi med počitnicami – kuhala sta otroka (zato, da se naučita kuhati).
V drugi polovici tedna bo pa kuhinja moje (ker ne gren v službo).
Bo pa takrat malo polj pester jedilnik, ker bo cela družina doma in ker imamo radi doma pripravljena gurmanska kosila.

lp senka

Tudi mi bolj ali manj ne bomo komplicirali. Edino v soboto bom, po želji moje hčere naredila cmoke in pečeno raco (le katera je njena najljubša knjiga? :-))
Sicer pa se bomo malo razvajali in kak dan šli jest ven.
Drugače pa verjetno kake zelenjavne juhe, ajdove testenine z bučkami….

Katera?

Maček Muri

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close