Kaj bolj redi?
Pozdravljene! Prvi sončni žarki so me opomnili, da bo kmalu konec skrivanja pod oblačili in da se moram počasi znebiti par kilogramov, pridelanih v času zimskega spanja. Zatorej, drage dame, kako se naj lotim hujšanja? Nekako sem imela v mislih ločevalno dieto, ampak ne tako po pravilih-je prestroga zame. Ali je dovolj, da se odpovem kruhu? Kaj manj redi kot večerja- skleda zelene solate z bučnim oljem in npr. pečen krompir na malo olja ali npr. 2 žemljici s salamo?
Kakšen nasvet bi bil dobrodošel..Pa ne me preveč sestradat :))
Uf, oboje ful redi, skleda solate s kuhanim krompirjem se veliko bolj sliši, ali pa kak kos piščanca s stročjim fižolom, ali pa konzerva tunine s zeleno solato, ali pa karkoli v tem stilu, proteini in zelenjava.
Ogljikohidrati so veliko boljši za kosilo, tudi le z zelenjavo, če že sprašuješ za ločevalno.
Kjerkoli sem še prebrala kaj na temo zdrave prehrane, nikjer niso preferirali kakšnih diet za hujšanje. Jest vse v zmernih količinah (prehranska piramida!), predvsem pa več pokurit, kot se poje. To je vsa znanost. V četrtkovem Poletu (priloga Dela) bo na to temo članek Nade Rotovnik Kozjek, ki je velika strokovnjakinja s področja prehrane.
Meni je ločevalna dieta všeč in jo praqkticiram že 4 teden. Če greš po njihovih pravilih se da v enem mesecu shujšati tudi do 8kg, če pa to razpoloviš se pravi da ne greš tako strogo pa za polovico manj. Ker je do pomladi oziroma do tanjših krajših oblačil še par mesecev lahko greš po daljši poti. Obvezno pa čim več gibanja, da bo koža ostala napeta.
Forum je zaprt za komentiranje.