Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj bolj redi?

Kaj bolj redi?

Pozdravljene! Prvi sončni žarki so me opomnili, da bo kmalu konec skrivanja pod oblačili in da se moram počasi znebiti par kilogramov, pridelanih v času zimskega spanja. Zatorej, drage dame, kako se naj lotim hujšanja? Nekako sem imela v mislih ločevalno dieto, ampak ne tako po pravilih-je prestroga zame. Ali je dovolj, da se odpovem kruhu? Kaj manj redi kot večerja- skleda zelene solate z bučnim oljem in npr. pečen krompir na malo olja ali npr. 2 žemljici s salamo?
Kakšen nasvet bi bil dobrodošel..Pa ne me preveč sestradat :))

Jej 5 x na dan, 3 glavne obroke in dve malici. Pa vsaj 1 uro sprehoda na dan.
In to pocni celo zivljenje.

Uf, oboje ful redi, skleda solate s kuhanim krompirjem se veliko bolj sliši, ali pa kak kos piščanca s stročjim fižolom, ali pa konzerva tunine s zeleno solato, ali pa karkoli v tem stilu, proteini in zelenjava.

Ogljikohidrati so veliko boljši za kosilo, tudi le z zelenjavo, če že sprašuješ za ločevalno.

Kot ti je napisala že samo 1!
Če pa vprašaš, kaj bolj redi – salame kar pozabi, bele žemljice tudi. Pa ne samo zdaj, ko hočeš shujšati, tudi sicer. Skleda solate bo super, ampak zraven ne pečen krompir, ampak kuhan v oblicah in akšna žlica skute zraven, to je dobro in še zdravo.

…In s tem,da po 18 uri nehaš jesti.Se obnese.

…In s tem,da po 18 uri nehaš jesti.Se obnese.[/quote]

Ja.
Pa se izogibaj se sladkorju, mascobi, beli moki in E-jem.

Torej, shujsas tako, da zacnes normalno zdravo jesti in se gibati.

Ali samo tako, da za večerjo ješ samo beljakovine in zelenjavo (razen stročnic in koruze). Pa miganje.

Kjerkoli sem še prebrala kaj na temo zdrave prehrane, nikjer niso preferirali kakšnih diet za hujšanje. Jest vse v zmernih količinah (prehranska piramida!), predvsem pa več pokurit, kot se poje. To je vsa znanost. V četrtkovem Poletu (priloga Dela) bo na to temo članek Nade Rotovnik Kozjek, ki je velika strokovnjakinja s področja prehrane.

Meni je ločevalna dieta všeč in jo praqkticiram že 4 teden. Če greš po njihovih pravilih se da v enem mesecu shujšati tudi do 8kg, če pa to razpoloviš se pravi da ne greš tako strogo pa za polovico manj. Ker je do pomladi oziroma do tanjših krajših oblačil še par mesecev lahko greš po daljši poti. Obvezno pa čim več gibanja, da bo koža ostala napeta.

edini pravilen odgovor!

kdaj boste babe prišle do zaključka, da je treba MIGAT in potem lahko ješ po mili volji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close