Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj bo z letošnjim dopustom na HR

Kaj bo z letošnjim dopustom na HR

1 teden nazaj sem rezervirala preko spleta. Imam možnost odpovedat v 14 dneh.

Jaz bi odpovedala. Imam izkusnje s HR zdravstvenim sistemom. Ta je se ene 10x slabsi kot nas. Imajo tudi velike tezave s higieno.

Coronavirus se bo na hrvaskem imel kar lepo in se bo pridno siril. Gostiteljev je veliko in nobenega naravnega sovraznika.

Do poletja bo že mimo. Enkrat, najkasneje v maju, bo virus “odšel”.

Mogoče še lahko tudi iz domovine Slovenije izseliš, ker virus je tudi tukaj. Misliš, da pri nas ni nobenega primera? Okej, nam niso še povedali, bodo že, ampak je pa tukaj.

Hahhaa tako hitro pa ne bo šlo stran. V hong kongu so ravno včeraj podaljšali zaprtje šol do 17. Aprila. Do sedaj so še vsaka dva tedna podaljšali za 2 tedna.

… ker bodo cene padle 😁

Hahhaa tako hitro pa ne bo šlo stran. V hong kongu so ravno včeraj podaljšali zaprtje šol do 17. Aprila. Do sedaj so še vsaka dva tedna podaljšali za 2 tedna.
[/quote]
poleti se virus ne more širit
je razlog, zakaj indija nima problema s korona virusom, pri njihovi higieni in razvitosti. je prevroče

nekje najkasneje konec maja bo izbruh mimo in ne bo več novih kužnih

je razlog, zakaj indija nima problema s korona virusom, pri njihovi higieni in razvitosti. je prevroče

[/quote]

Ahahah eni pa mate domišljijo. V Singapurju, Hong Kongu, Tajvanu in jugu Kitajske so trenutne temperature podobne kot v Indiji pa se zadeva prav tako širi.

Konec koncev je sama provinca Hubej in z ni Wuhan na geografski višini Šanghaja. Za Šanghaj pa je znano da v stavbah ne poznajo centralnega ogrevanja ker je tako toplo tudi pozimi.

Po predvidevanjih dr Trampuša še kakšen mesec prej. Njemu je za verjet, je res stručko na svojem področju. Gospod bi s svojim načrtom preprostega pravilnega umivanja rok pred leti že skoraj izkoreninil bolnišnično okužbo MRSO, če ga ne bi prej odgnali.

[/quote]

Popolnoma zgrešena teorija. V Vuhanu, epicentru izbruha je bilo danes 22 stopinj, pa se zadeva še kar širi.

Ahahah eni pa mate domišljijo. V Singapurju, Hong Kongu, Tajvanu in jugu Kitajske so trenutne temperature podobne kot v Indiji pa se zadeva prav tako širi.

Konec koncev je sama provinca Hubej in z ni Wuhan na geografski višini Šanghaja. Za Šanghaj pa je znano da v stavbah ne poznajo centralnega ogrevanja ker je tako toplo tudi pozimi.
[/quote]

problem je tudi vlažnost zraka in UV ožarčenost.
jaz ostajam optimist

Tudi jaz pravim da odpovej. Cene bodo definitivno zgrmele.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close