Kaj bo prinesla EU?
jaz sem prebrala, da se bo sicer vsa hrana pocenila, le banane in sladkor se bodo podražili. hecno! nič pa ni hecno, da se bodo tako rekoč vse druge stvari podražile, na primer, bela tehnika je bila do zdaj zelo poceni za evropske razmere. ali pa avtomobili, ki bodo še dražji.
moje mnenje je, da nam bo dolgoročno koristilo, da smo vstopili v EU (pa saj druge možnosti tako rekoč nismo imeli), kratkoročno, torej zdaj in čez 10, 20 let pa bo vse skupaj še teže, pa že zdaj ni nič rožnato. sploh za nas, mlade, ki komaj pridem do službe, stanovanje je pa itak znanstvena fantastika!
Oskubljena sem. “Moje” perje si natika druga koka, čeprav sem jo prosila, naj tega ne počne. Nikoli nisem registrirala svojega nicka, ker po pravici povedano nisem pričakovala, da je kdo tako mizeren, da se mora šlepat pod nickom nekoga drugega. Dvojna skrivalnica torej. Še pod lastnim “nickom” se nekateri ne čutijo dovolj varno skrite, he he he. Ker “koka” insistira na tem, da se gre komedijo zmešnjav, se jo bo šla pač sama.
Lp, žegnane praznike in čimmanj zgage! Koka bo jutri something completley different.
Forum je zaprt za komentiranje.