Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj bo prinesla EU?

Kaj bo prinesla EU?

A res, da nam bodo po 1.maju ukinili dodatke k plači, kot so stroški za prevoz na delo, prehrana ,regres?
Madona, pa da bo del.čas od 9ih do 17ih?
Ja, fajn ga bomo nasrkali v tej EU!!!!
Tako sem jezna….

Ja, pa kokam bodo prepovedal jajca nest in se bodo zaradi tega razpočle, kar bo za Slovenijo nacionalna kataklizma!

Ego, potem bo tvoja firma propadla!!

A res? Prvič slišim. še sreča, da nisem redno zaposlena! :-)) mi nimajo kaj vzeti! ampak resno: tudi jaz menim, da se nam bo še kolcalo po starih časih. pa banane, ki jih vsak dan jem, bodo dražje! jojojoj…

Tole z bananami…slabo..slabo! Da sploh ne omenjamo vseh predpisov o pravilni ukrivljenosti kumar in dovoljeni velikosti lubenic. Slovenija, še žal ti bo, da si hotela iz svojega udobnega kurnika!!

jaz sem prebrala, da se bo sicer vsa hrana pocenila, le banane in sladkor se bodo podražili. hecno! nič pa ni hecno, da se bodo tako rekoč vse druge stvari podražile, na primer, bela tehnika je bila do zdaj zelo poceni za evropske razmere. ali pa avtomobili, ki bodo še dražji.

moje mnenje je, da nam bo dolgoročno koristilo, da smo vstopili v EU (pa saj druge možnosti tako rekoč nismo imeli), kratkoročno, torej zdaj in čez 10, 20 let pa bo vse skupaj še teže, pa že zdaj ni nič rožnato. sploh za nas, mlade, ki komaj pridem do službe, stanovanje je pa itak znanstvena fantastika!

Tamponi bodo cenejši z vstopom v EU.

koka?! Neee.. ni ta prava.

Zakaj mislite, da so naši politiki toliko sili v EU? Zato ker so toliko okradli našo državo, da skoraj ni več kaj krasti. Zdaj, ko pa bomo v Eu, bodo spet imeli to možnost.. JUPIIIIIIIII ! ! !

Men se tud zdi, da ni ta prava, tale koka :))))))

Ally, folk s takimi možganskimi kapacitetami si tudi ne zasluži drugega, kot da mu okradejo državo.
Kokodak!

Oskubljena sem. “Moje” perje si natika druga koka, čeprav sem jo prosila, naj tega ne počne. Nikoli nisem registrirala svojega nicka, ker po pravici povedano nisem pričakovala, da je kdo tako mizeren, da se mora šlepat pod nickom nekoga drugega. Dvojna skrivalnica torej. Še pod lastnim “nickom” se nekateri ne čutijo dovolj varno skrite, he he he. Ker “koka” insistira na tem, da se gre komedijo zmešnjav, se jo bo šla pač sama.

Lp, žegnane praznike in čimmanj zgage! Koka bo jutri something completley different.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close