kaj bi rekle ve?!
Ocitno mu tko ustreza..mogoce pa pac trenutno v lajfu nima neke hude motivacije da bi vse plane uresnicil..
Pojma nimam kaj pravzaprav napisat ker ga ne poznam , lahko da se stekajo doma in je zato doma- lahko pa je mamin sinko…lahko se pripravla uresnicevat nacrte al pa pac sanja cez lajf…itd. itd.
Rekla bi, da živi po svojih standardih.
Mi govorimo o nekih planih za življenje.
Rekla bi, da živi po smernicah knjige “Umreti v bankrotu” (ali nekaj podobnega).
V tipa s takimi lastnostmi kot si jih naštela (igra na svoj sarm, se dobro oblaci, se rad ukvarja s sportom, ni agresiven, ima rad otroke, je zelo druzaben, ima atletsko postavo, ceni dobro, kvalitetno pripravljeno hrano, rad uziva zivljenje) bi se (pred 20-imi leti) zlahka zaljubila.
Od VENDAR dalje pa bi ga imela za dobrega prijatelja. Ker ima otroke
rad, bi lahko moje čuval, ko bi šla z možem zvečer ven. ::))
Iskreno mu želim, da uživa v svojem življenju!
Evo, jaz sem pa tak ženski primerek. Nisem agresivna, sem rada urejena in lepo oblečena, rada imam šport…sploh pa otroke, da ne govorim kako rada jem dobro pripravljeno hrano…
Razlika je “samo” v tem, da nisem dobila nikoli nobene dediščine, imam redno službo, svoje stanovanje in svoj privaten avto.
Malo se zamisli…..kljub 35 letom je še vedno pod maminim okriljem…..in pošteno bluzi z zidanjem hiše in nadaljno prodajo, saj kot praviš nima privarčevanega dovolj denarja. Ker pa ni redno zaposlen….bo pa tudi z kreditom velik problem….se ti ne zdi?
ej pa grazie za vse odgovore, ob enih sem se prav nasmejala (ala vaski fuzbaler..:))… zanimalo me je res vase priblizno mnenje in ce bi ve recimo imele takega tipa ali (in) celo razmisljale o resnem razmerju z njim in tako… cisto na splosno…
naslednjic, ko se bova spet totalno skregala mu bom povedala kaksne so njegove opcije pri zenskah in kaksna so mnenja drugih. ja, skregala, vpila drug na drugega… to je pac moj brat:(
ce bi katero vseeno zanimal pa ji lahko sporocim njegov e-mail:) mogoce pa bi ga katera le znala spraviti k pameti…
p.s. fantje.. tudi vam najlepsa hvala*
Forum je zaprt za komentiranje.