Kaj bi naredili, če bi vas varnostnik
Ne bo, 17.10.2021 ob 16:46
Ne bi si dovolil priti v situacijo, kjer bi izsilil delovanje varnostnika. Ker nisem glup.
Ne bi si niti dovolila, da pride do tega, da mora varnostnik z menoj uporabit silo.
Zdaj, ce mi pride pa za hrbet in me brez besed napade, bi se pa branila.
vsi brez mask, 17.10.2021 ob 17:04
Lepo bi mu ćefurju razložil naj se briga zase, naj se posvetuje s svojim zemotom Stevanovićem kako virus ne obstaja. predvsem pa bi mu priporočil naj se ćefurji prvo odločijo ali virus je ali ni , potlej pa naj teži, do takra pa v kočo in ne hodi ven !
Bi bilo pametno, da se zamisliš nad sabo!!!
Darwin483, 17.10.2021 ob 17:19
Sicer ne vem kaj bi jst naredu ampak lahko bi pa zapisal nekaj idej, ki bi jih lahko storil. Pa jih ne bom, ker potem forumaši eni doživljajo more sredi belega dne in se zgražajo, če kaj opišem na lep in rožnat način.
Brez skrbi, saj vemo da svojih groženj ne boš udejanjil.
Darwin483, 17.10.2021 ob 17:33
Ti vidiš grožnje še prej ko jih zapišem. Kaj bi šele bilo, če bi jih res zapisal. Verjetno bi kar sral že v hlače potem,ko bi mi inkognito tu trosil svoje bedastoče.
Saj pravim da se nihče ne userje ob tvojih impotentnih grožnjah. A boš že poiskal ljudi po pravni poti, ali ne?
Zakon velja za vse, 17.10.2021 ob 16:44
vrgel po tleh?
To ????
Varnostnik odloča kdo gre lahko v trgovino. ?
Ni ga vrgel po tleh; stari gospod se je sam znašel na tleh, splet nesrečneokoliščine, ker se je spotaknil sam ob sebe.
Dam prav varnostniku. Kaj ima nekdo hodit brez maske provocirat v zaprti prostor. Korona psihološka vojna je – dojemite že enkrat.
ne, kdo gre lahko v trgovino, odloča trgovina, varnostnik samo izpolnjuje zahteve trgovine
ampak, keri cepci! če trgovina noče tvojega denarja, se od njih pač posloviš. ZA VEDNO. ne bom vsiljevala svojega trdo prisluženega denarja tistemu, pri katerem nisem zaželjena, wtf, moj denar gre zdaj v eurospin, lidl ali v sosednjo državo. spar in merk ga ne vidi nikoli več. je več kot dovolj drugih, ki ga z veseljem vzamejo. baj baj.
Forum je zaprt za komentiranje.