kaj berete
V tem tednu končala: Jergovič – ”Sarajevski Marlboro” (ob takšnih zgodbah me vedno znova pretrese, kako se življenje odvija v malenkostih), Coetzee – ”Sramota” in Eca – ”Zgodovina lepote (prijetno gostobeseden, kot vednu; kljub temu da ni leposlovje), čez praznike pa pride na vrsto nekaj zabavnega in kuharske knjige (čas za knjižnico).
@Pilgrim: iskreno sožalje. Večino avtorjev tovrstnih del bi bilo treba poslati v kakšno kazensko kolonijo za pisanje navodil.
Nismo ljudje funkcionalno nepismeni, ampak avtorji papirjev, ki sodijo v ta rang!!!
Kristin Hannah: Wenn Engel schweigen,
http://www.amazon.de/Wenn-Engel-schweigen-Kristin-Hannah/dp/3548252982
klavdija
zongliram med dedu za petami (arto paasilinna), everything is illuminated (jonathan safran foer) in kazenskim zakonikom.
v prihodnjih tednih me pa cakajo tisina v oktobru, se dve knjigi paasilinne, mucho mojo (joe r lansdale) pa se par dobrih paperbackov. ah pa tisto, kar bo dedeku mrazu in kosa padlo.
@mitzie: grem v posebno temo, ker se mi zdi, da bi lahko o tem celo malo razpravljali 🙂
@pilgrim: a tut Patetico? :))
(jaz sem si ga namrec ravno danes skupaj s Chomskyjem in Sangeeto pocastila za novo leto)
lp, proxima
@Pilgrim: me veseli, he he, potem bo moj prevod imel vsaj enega bralca 😉
@proxima: tut patetico. pa Sugar Free Baby Uršule Ramoveš, pa …
le kje Rok stakne vse te “norce”?
@proxima: a ti tudi sama sebi kupuješ darila?
jaz sem si (me je sram, da sem tako otročji, pa priznam samo tukaj) letos kupil tisti unicefov avtomobilček, svetlo moder, polepljen z njihovim logom, tisti jeep, ki se mu dajo odpret vrata pa hauba, pa volan se mu obrača – komaj čakam, da ga dobim :-))