Ravno danes nehala O ljubezni in drugih demonih (G. G. Marquez), naslednja bodo Otroci zime (D. Trier Morch). Spotoma pa prebiram še Calvina & Hobbesa (strip).
Pravkar sem prebrala knjigo Middlesex in jo priporocam vsem, ki radi berete sage oz. zelo dobro napisane romane o poti neke druzine, le da tu opisuje pot nekega gena… 🙂 Zelo fajn napisano.
Priporocam tudi Beli zobje in se marsikaj bi se naslo.
Ja, Prva oseba množine je res vredna branja. Pravkar sem prebrala Sreča od Fergusona, ki vleče malo na fantastiko, malo drugačna, a vseeno zanimiva.
Lp
Pravkar sem prebrala Incest (De Sade). Prav nič me ni pritegnila, tako da sem se komajda pritolkla do konca. Zdaj pa začenjam z branjem Beležnice (N. Sparks) – menda je zelo iskana in brana knjiga. Mnenja o tej knjigi si še nisem oblikovala, ker sem šele na prvih straneh.
Derviš: zgodba se mi je zdela razvlečena, polna baročnih “videnj” in “občutenj”, brez prave niti, ki te potegne v besedilo. Ne rečem, da komu drugemu knjiga ne bo všeč. Meni tudi Alamut ni bil prav preveč všeč.
pravkar prebrala Mojstrstvo ljubezni, Don Miguel Ruiz. Med boljšimi knjigami za osebno rast.
Zdaj berem Paasilino, Zajčje leto.
Tudi Anna, Hanna in Johanna mi je bila všeč.
A ne bi blo fajn, če bi blo to sporočilo vedno na vrhu? Da bi bila samo ena tema na to tematiko in predlogi zbrani na enem kupu pa da ti ni treba iskat nazaj. Primož, če bereš … Je še kdo za to?
Itak sem za to, da se teme razvrscajo po datumu zadnje in ne prve objave. Vcasih dobim kak preblisk na sto let staro temo, pa vem, da ga je brez zveze objaviti, ker ga tako ne bi nihce videl. Sem torej ZA!