Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kadrovnik – plača

Kadrovnik – plača

Zanima me koliko neto plače imate kadrovniki, vodje kadrovskih služb, v recimo srednje velikem podjetju (200 zaposlenih) – 800 EUR, 1000 ali več?

Če se poteguješ za vodjo kadrovske službe, potem bi morala takšne stvari vedeti. In imeti 4 leta delovnih izkušenj na tem področju.

Pa brez zamere.

To pa je odvisno tudi od dejavnosti podjetja. Kadroviki proizvodnih podjetij imajo precej nižje plače od kadrovikov v IT ali pa drugih bolj močnih podjetjih.

Jaz za manj kot 1.000 € neto brez dodatkov ne bi šla delat. Res pa je, da imam kar nekaj let izkušenj in veliko znanja.

Upam, da sem ti vsaj približno odgovorila. O svoji plači pa žal na forumu ne bom govorila.

Podjetje je v zasebni lasti, direktor mi kar naprej nalaga nove naloge, tako da sem zdaj že poslovni sekretar, kadrovnik, pravnik – vse v enem, plače pa ne dvigne, ker podjetje slabo stoji. Ljudje odhajajo, delo pa kar porazdeli nam, ki smo še tu. Tudi jaz imam izkušnje in kar nekaj znanja in kot kaže me totalno izkorišča.

Očitno nimaš prav veliko znanja – sicer bi vedela, da si KADROVIK in ne kadrovnik.

Glede plače pa – privatniki si lahko privoščijo marsikaj, predvsem zato, ker jim delavci pustite. Če nisi zadovoljna in ne bo nobenih sprememb, pa zamenjaj službo.

A_LL_ – očitno nimaš niti ti prav veliko znanja – kadrovnik ali kadrovik – oboje je pravilno.

Madja – smo zaposlene v isti firmi?? Ali je vsepovsod enako?

Preden kaj takega napišeš, preveri – npr. v SSKJ:

– Iskanje po Slovarju slovenskega knjižnega jezika
Zadetkov ni bilo: kadrovnik

– kádrovik in kadrovík -a m (á; í) 1. med narodnoosvobodilnim bojem in prva leta po 1945 politični delavec, ki skrbi zlasti za moralno—politična vprašanja na določenem področju: komisar in kadrovik 2. publ. uslužbenec, ki skrbi za pridobivanje, razvrščanje delavcev, uslužbencev: kadrovik podjetja ♪

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close