Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kadilci smrdite

Kadilci smrdite

Spodaj betem en post o kadilcih

In ena razlaga, da pa ona ne smrdi. Dragi in drage moje, kadilci smrdite ko kuga, na daleč.  Kljub umivanju in parfumih, vam nagravžno smrdi koža. Smrdi vam iz ust, smrdijo vam cunje in roke

Vsak, ki kaj da nase, neha.  Nic ne pomaga, ce kadite zunaj

Smrad je v vas in vi ste sinonim za smrad.

Ga ni čez omamo, ki jo sproži dobra cigara.

Imate pa nekateri zelo občutljive noske, da vas tovrstne vonjave spravijo v slabost. Se strinjam, da je problem, ko koga zavohaš v radiju večih metrov, a naj te opozorim, da večinoma ni tako. Od kakšnega cigareta, morda cigarilosa ne boš smrdel. Pri tistih, pri katerih izgine škatla ali celo več na dnevni bazi, pa je že druga pesem.

Prijateljica kadi tanke, elegantne cigarete. Tega, da ona ful smrdi po cikih sploh ne opazi.  Ji pa zelo smrdi , ko se sprehodi mimo fast fooda.

Meni bolj kot kadilci smrdijo pasjeljubci.  Ze na dalec ga prepoznam.

Fuj. Tako kot kifeljca tudi kadilca zavoham na kilimeter dalec. Je pa zanimivo, da cigaretni dim mi pa ne smrdi.

Dejstvo je, da imamo zenske dvakrat bolj razvit vonj od male.

Poljubljanke z kadilkami je kot bi poljubljal Aschenbecher.

Odgovor na objavo uporabnika
Fujfuij, 25.07.2021 ob 12:46

Spodaj betem en post o kadilcih

In ena razlaga, da pa ona ne smrdi. Dragi in drage moje, kadilci smrdite ko kuga, na daleč.  Kljub umivanju in parfumih, vam nagravžno smrdi koža. Smrdi vam iz ust, smrdijo vam cunje in roke

Vsak, ki kaj da nase, neha.  Nic ne pomaga, ce kadite zunaj

Smrad je v vas in vi ste sinonim za smrad.

Qua to BETEŠ??

res je to- so kot prekajeni… ni važno če kadiš zunaj, ni važno, če se umivaš – sebe “prekajaš” s tem dimom in smrdiš vedno in povsod, tudi, ko nimaš čika prižganega v roki.

Da o okusu telesnih sokov ( slina, sperma, vaginalni sok), po nikotinu niti ne pišemo.

In to bi me naj motilo zakaj?

Kadijo samo se spodnji sloji.  Tudi oni morajo imeti kaksno zadovoljstvo. Ceprav res smrdijo po cigaretah, to je dejstvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close