Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kadilci-čikarji

Kadilci-čikarji

Zaksj gledati na kadilce le skozi prizmo smrti in bolezni? Življenje je kompleksno in vsak človek drugačen. Albert Einstein je bil oreng ljubitelj cigaret in kave.. kadil je pipo in občasno cigarete, a je umrl pri 76 letih, kar danes velja za povprečno življenjsko dobo. Uradno je umrl zaradi odpovedi ledvic in srčnih težav, ne zaradi kajenja.

Pomembno je vedeti, da ni vsak posameznik enak in da dejavniki, kot so genetika, življenjski slog, prehrana, gibanje, stres in dostop do zdravstva, vplivajo na zdravje in dolžino življenja. Tako da ni pošteno ali koristno, da bi kadilce kar naenkrat obsojali ali stigmatizirali le zaradi njihove izbire. Vsak pač ima svoje svoje razloge, navade, in izzive. Vsak je skoraj z nečim zasvojen. Tudi živali. Bolje je, da ponujamo zdravo podporo in razumevanje, ne pa obsojanje in žaljenje s primitivnimi izrazi!

Majmuniću iću leni klošar, če ti še bosonogi norec đarmun noče prikimavat, potem se ve kam spadaš.☝️?

Glej, Hjaja bez jaja… ne razumeš nič, ne znaš povezovati, nimaš žal niti najmanjšega pojma o medicini. In nisi sposoben niti logičnega sklepanja.

1. Nikjer nisem stigmatiziral kadilcev – enostavno – lažeš!!

2. Odpoved ledvic, težave s srcem? Seveda medicinski analfabet sploh ne ve da recimo kajenje izjemno škoduje ledvicam in sž sistemu, povzroča ledvičnega raka (je njegov glavni vzrok), povzroča aterosklerozo, povišan krvni tlak, lepljenje plakov na žilne stene… Pač ne poveže ena in ena, zato pa nič ne razume.

3. Skratka si trol, malce vseeno bolj spodoben (vsekakor hvala za to) od dežurnega debila…

4. A veš, kako vem, da si tudi ti butast tobačni trol? Ker nisi nič komentiral o Yulu Brynnerju, pišeš pa tipične gnusne tobačne laži, vedno bi nekaj relativirali, vedno je vse drugo krivo, samo gnusni čiki ne.

4.500 smrti, to je kruto dejstvo, ne morete se izvleči iz tega.

Prekleti hinavski brezvestni morilci!!

To pa je bolnik. Samo še njega majmunića ića smo rabili na monu. Isto ko darmun ali kokoši. Sploh ne ve kaj piše in lepi s spleta, samo da leni moteni bebo lahko nekaj trola…,eeeh

Sam res. Motenec si je nadel vzdevek obsojenega balkanskega kriminalca Mamića. Torej bi želel bit kot on. V zapor bi tudi želel it kot Mamić?….kaj vse hodi po tem svetu. In še dostop do spletnega komentiranja ima.

Popolnoma sem vas vse izdominiral, kot pravi Maminjo, kot pitbul skupino pudljev, še sami ne veste, zakaj zagovarjate preklete rakotvorne smrtonosne čike. In to mirno, le z nizanjem argumentov. Kot s kijem po trdih bučah.

No, morda pa le veste, za bedne smrdljive šuške to počnete, pa morda zaradi svoje grozljive zasvojenosti – kakih pametnih razlogov res nimate – to ste vsi po vrsti v celoti dokazali!

Odgovor na objavo uporabnika
Zdravko Mamić Maminjo, 29.08.2025 ob 09:07

Popolnoma sem vas vse izdominiral, kot pravi Maminjo, kot pitbul skupino pudljev, še sami ne veste, zakaj zagovarjate preklete rakotvorne smrtonosne čike. In to mirno, le z nizanjem argumentov. Kot s kijem po trdih bučah.

No, morda pa le veste, za bedne smrdljive šuške to počnete, pa morda zaradi svoje grozljive zasvojenosti – kakih pametnih razlogov res nimate – to ste vsi po vrsti v celoti dokazali!

Bolnik si.

8514, žal mi je, da ste zboleli, jaz sem pa Zdravko. Pojdi se zdravit, kajenje je res huda zasvojenost. Imaš veliko možnosti za pomoč.

Bolezen ni rak, ali KOPB ali znani srčnožilni dogodki – v resnici je bolezen: KAJENJE.

Mamić ni nihče drug kot kokoši. O pedrih ga nihče več ne šmirgla, rabi pa pozornost na monu, to mu pomeni zivljenje.

Ko misliš, da butasti tobačni troli ne morejo še nižje, se pokaže, da zmorejo še bolj zabito trolati. A v zagovor smrdljivih rakotvornih smrtonosnih čikov res ne morete nič povedat?

Dejte se mal potrudit, bemumast!

Odgovor na objavo uporabnika
Zdravko Mamić Maminjo, 29.08.2025 ob 11:02

Ko misliš, da butasti tobačni troli ne morejo še nižje, se pokaže, da zmorejo še bolj zabito trolati. A v zagovor smrdljivih rakotvornih smrtonosnih čikov res ne morete nič povedat?

Dejte se mal potrudit, bemumast!

Zakaj bi pa mene brigalo, če nekdo, kadi? Saj nisem bolan bebec, kot si ti.

Pozdravljen bolani bebec, jaz sem pa Zdravko. Kako si kaj?

Sram te bodi MamiĆ, sram!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close