kabel gol kabel dol
Hm, ne vem, če ne bo kakega jurja več ( brezžični ruter, nekaj kabla za povezavo do prvega računala, in brezžična pci katrica za v drugo računalo – če bo dovolj močna, da bo potegnila skozi zidovje), ampak bo pa pol stvar lepo delovala. Ruter je tisti “mali računalnik”, ki je povezan na adsl – vidva bosta pa takoj padla na net, ko bosta pržgala računalo, neodvisno eden od drugega
Tudi jaz svetujem wireless. Zato, da bo povezava stabilna vam toplo priporocam nabavo dveh routerjev z podporo WDS za vsako stran en. Med routerjema naj bo cimmanj ovir. Nekje dve steni je se OK, tri stene je ze slabo… da bo slo cez vec pa lahko pozabis. Najbolje je, da je vidna linija. Recimo na oknih – lahko tudi na notranji strani. Celoten strosek dveh routerjev (plus morebitni daljsi UTP kabli) je sicer vsaj 30 jurjev. Jaz osebno imam resitev z asusovo opremo (Prodajajo v JAE in in-put), vendar sem postavil enako resitev ze tudi z edimax opremo, ki se jo da dobit ceneje v mlacomu. Ce te zanima vec informacij o temu kako vzpostavit taksno brezzicno povezavo ti toplo priporocam forum na http://www.wlan-sat.com
Forum je zaprt za komentiranje.