ka se je dedcem sfuzlalo?
Drži, kolega, drži. vendar si večina žensk še kar zatiska oči pred resnico, večina tipov pa tega tudi ne bo priznala, saj dobro evdo, da je za njih skoraj edina šansa dobiti kavs, da glumijo, da jim je do resne zveze.
Bodimo malo realni, koliko % tipov p pride do kavsa, če direkt rečejo, da so samo avanturisti in da nočejo zveze..
Drži, kolega, drži. vendar si večina žensk še kar zatiska oči pred resnico, večina tipov pa tega tudi ne bo priznala, saj dobro evdo, da je za njih skoraj edina šansa dobiti kavs, da glumijo, da jim je do resne zveze.
Bodimo malo realni, koliko % tipov p pride do kavsa, če direkt rečejo, da so samo avanturisti in da nočejo zveze..[/quote]Bodimo realni….koliko ljudi pa si želi biti nekomu zgolj objekt za zadovoljevanje njegovih fizioloških potreb? Kaj več od tega pa tudi ne premorejo?
Realno gledano jih ni dosti, zgolj kaki mentalno omejeni osebki, ki mislijo, da če se zdihajo na kom, da je to višek od nekega odnosa z nasprotnim spolom….
Po 16. uri si pisal v temi “Ni ga čez fuzbal”,….[/quote]
oooo shit….Kolk si pa ti pametna. Sam maš pa cajt, da si prečekirala vse tole… Sam res, takrat sva pa nekaj z Iskreno stavila in sva zvečer počvekala.
Kaj naj rečem.. imaš vikend paket v dobrem[/quote]
Mi je ostalo v spominu čvekanje ob uri, ki ni značilno zate, torej mi brskati po odgovoru ni bilo potrebno.
Odpoved ponujenega vikend paketa pa je zgolj odvisna od njegove vsebine :)))
Da si ti fauš vsem, ki se lahko na izi z nekom dol dajo, nam je že znano, ni treba tega ponavljat..Pač tebe moti, ker sam veš, kako zelo si moral žensko nablefirat o svojih čustvih, da je imela kaj s tabo..[/quote]
A brez blefiranja pa ne gre po tvoje?
No, pa sem iz odgovorov vse izvedela – moški imajo ženske samo za nategovat.
Nisem pa pričakovala, da bomo vse v istem košu – tako samske, kot poročene in v zvezah. Moški, ki so v zvezah, samo “blefirajo?”, samo, da imajo zastonj seks, kadar se jim zahoče, pa vse k riti prinešeno?
No ja, znajdi se, kdor se lahko!
To se pravi, tisti, ki še lahko “jahajo”, so ffehtarji, nakladači in ne mislijo hodit z nobeno resno, tisti, ki pa že skor ne morjo več, si pa najdejo eno, ki bo zadovoljna z njim in pobrala ostanke?
Kok prebiram tale MON in ostale forume na spletu, smo ženske za moške čista nula, zato je pa toliko istospolno usmerjenih. O, da bi se vsi moški poparčkali med sabo!
Do sedaj sem bila samo z enim fantom, pa še ta je tako udrihal čez ženske, da me je minilo. Če je udrihal čez vse, je letelo potem tudi name. Skenslala sem ga!
Hvala, toliko ste me naučili, da bom raje samska – ko se mi bo zahotelo, si bom pa že vzela kakšnega bedaka za eno noč – pa ne samskega, ampak vezanega, da ne bo blefiral.
…ampak z lažjo, kot ti propagiraš, se vsega tega ne da kupit…
Pravi pregovor, da z lažjo lahko ujameš žensko, a z lažjo jo ne moreš nahranit.[/quote]
“z lažjo lahko ujameš žensko” – evo, še ena definicija, zakaj ne smemo zaupati moškim! V dandanašnjem času se pa lahko ženska sama nahrani (na vse načine)! Bemti, zakaj sem začela brskat po forumih!
Spet boste rekli – to je pa ženska radovednost. Sem vsaj odkrila moško “iskrenost”:
Forum je zaprt za komentiranje.