Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek K sosedi hodi moški ko staršev ni

K sosedi hodi moški ko staršev ni

Mula stara okrog 25, starša sta šla v toplice, vsak dan se za kakšni dve uri tja pripelje malo starejši mulec okrog 30 z motorjem. Opazim da je prepoten ko pride nazaj, kljub temu da vidim da klima laufa. Verjetno se onegavita. To bi bila starša razočarana! Res je da ko mačeke ni doma, miši plešejo!

…..ti si jo pa drkaš z mislimi, kaj onadva počneta. Priznaj, da je res…

Odgovor na objavo uporabnika
mojca46281, 28.08.2024 ob 12:37

…..ti si jo pa drkaš z mislimi, kaj onadva počneta. Priznaj, da je res…

Ti pa priznaj da si dec in se skrivaš za ženskim nikom

A to z daljnogledom tolk podrobno spremljaš? Namest, da se ti sline po mladcih cedijo, si enga jstarostno primernega ebca najdi, ki te bo obiskoval, če ti je tok dolgcajt v lajfu.

Pomanjkanje samozavesti, razočaranje, zagrenjenost, jeza, maščevanje, spolna zloraba. To je običajno razlog za take teme

Pa kaj je narobe? Ona je odrasla, on je odrasel. 5 let razlike!

Pa to mora biti provokacija.

Bodite zadovoljni, da v teh časih sploh še kdo seksa!

In? Ne vtikaj nosa v tuje stvari.

Ubogi starši teh dveh otročičkov. Da ju ne prepričajo, da je to pred poroko greh.

Mula stara okrog 25, starša sta šla v toplice, vsak dan se za kakšni dve uri tja pripelje malo starejši mulec okrog 30 z motorjem. Opazim da je prepoten ko pride nazaj, kljub temu da vidim da klima laufa. Verjetno se onegavita. To bi bila starša razočarana! Res je da ko mačeke ni doma, miši plešejo!

PA WTF, folk kaj je z vami, da hodite s takimi bolanimi štorijami ven??? Kaj je to? Ljubosumje!? Saj ni stara 13 let, da se lahko vtikate v NJENO življenje??? JOJ groza me je, da bi imel take sosede!!!

🙂 pozvoni pa prasaj ce se jima lahko pridruzis 🙂

Brigaj se zase in ne bodi nevoščljiva. Stara sta dosti,pa tudi če ne, je to njun problem.Pa zakaj se moraš vtikati v sosede,če si fouš si dobi nekoga in boš potešena glupača.

Za sebe se brigaj, krava zahojena.

Odgovor na objavo uporabnika
nora soseda, 28.08.2024 ob 12:27

Ja, očitno nočeta imeti grupiča s starši, a ne?
Kaj pa tebe muči? Da nimaš klime? Ali da ti je sosedova mula speljala motorista?

Fino, da ni lezbijka.

Mladi se morajo nekako poparčkat, drugače bodo vsi samski. A ni tko?

Moja je pri 24 že rodila sexala pa sva redno že nekaj let prej . Ta tvoja soseda je malo pozna , če je začela komaj pri 25 letu razliko v letih imata pa tudi vredu  .

Ti si pa jima fous

A tebe je pa sveti duh mami med stegna spustil!

Migracije in kriminal v EU niso noben problem – uživajte v blaginji in svobodi!

Grožnja so ruske horde barbarov, ki hočejo okupirati in zasužnjiti Evropo!

Mogoče je fitnes trener in trenirata. Potrkaj na vrata in si izposodi sladkor, sol

Radodajka torej, da zastonj, ko bi vsaj kak€ lahko zaslužila.

Brigajte se zase!!!

Ja super da ne oprezaš samo online za ljudmi, ki jih sploh ne poznaš in se z njimi ukvarjaš. Super da se še s sosedi. Jih vsaj kao poznaš. Res fajn. Tako fletno življenje imaš da ti ga vsi zavidajo 😀 Čepiš pred oknom al pa pred ekranom. Zadetek na loto. Verjetno te bodo za ekranom al pa na okenski polici z roko v gatah najdli čez par desetletij na pol preparelega že. K k mamice k tee rihta več ne bo….nihče sploh vedel ne bo da obstajaš dokler ne bodo začele podgane letat po vasi iz tvoje bajte 😀

Sigurn da fukata….

Saj jaz kljub temu da sem poročen in da doma nič več ne fukam tudi hodim k prijateljici takrat ko ni njene mame doma…..

Kava pijača jedača in sex

To je najlepše kar sploh še pričakuješ lahko v življenju….

Lepo  , če je 25 letna punca in trideset letni fant pa , če sta še pridna lahko nastane zelo lepa družina . Avtorica ti pa se brigaj zase in ne za mlado sosedo.  Vsak normalen starš , z godno hčerko je lahko vesel dobrega zeta . Jaz sem se pred več kot 30 leti k moji vozil od začetka z kolesom , da sem prišel čimbolj tiho .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close